top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-04-2014 Europa League spil fiduser og statistik: AZ Alkmaar – Benfica, kampstart 3. april 2014 klokken 21:05

Benfica gik videre fra 1/8 finalerne på bekostning af en af forhånds favoritterne til at vinde Europa League engelske Tottenham, som sammenlagt blev kylet ud af af turneringen med målscoren 5:3. Nederlaget på 1:3 på eget græs i den første kamp var nok for Benfica til at vise, at de  VILLE Europa League seriøst. Efter Juventus er Benfica den klub, som de fleste fodbold iagttagere vurderer, har størst chance for at vinde Europa League trofæet. Bookmaker ser også en god fidus i klubben og i skrivende stund kan man få et odds på 4,33 på Benfica som vinder af turneringen.

Lidt AZ Alkmaar statistik
 • AZ Alkmaar er en decideret hjemmebane klub, idet hovedparten af deres point i den hollandske Æres divisionen stammer fra AFAS stadion. AZ Alkmaar er den anden bedste klub i Holland, når man ser på antallet af point vundet på hjemmebane. 33 point er det blevet til i 15 kampe og kun topholdet i Holland Ajax Amsterdam har vundet flere point på hjemmebane.
 • På udebane er AZ Alkmaar derimod blandt de 4 dårligste i den hjemlige turnering. Blot 11 point har klubben vundet her og det er forklaringen på, at AZ Alkmaar kun ligger nummer 7 samlet i Æresdivisionen . Med blot 4 runder tilbage i ligaen er det kun teoretisk og ikke mere en reel mulighed for klubben at blande sig i top 4.
 • AZ Alkmaar er gået videre fra 1/16 finalerne med en samlet målscore på 2:1 og sendte Slovan Liberec ud af Europa League. AZ gik heldigt videre!
 • 1/8 finalerne var igen en heldig omgang for AZ Alkmaar, idet de formåede via en 1:0 på hjemmebanen Afas stadion og dernæst i returopgøret på udebane var i stand til at spille 0:0, at gå videre til dagens kvart finaler. AZ har ikke været overbevisende...
Lidt Benfica statistik
 • Benfica er suverænt tophold i Portugal og ligger på en førsteplads med 64 point. Blot 1 klub er 7 point efter dem, mens resten af klubberne i den portugisiske Primeira Liga allerede har opgivet at gå efter det portugisiske mesterskab i fodbold, idet der blot er 5 spillerunder tilbage i denne sæson.
 • Benfica er i den hjemlige liga ubesejret på hjemmebane. 10 sejre og 2 uafgjorte har klubben formået at spille sig til på eget græs.
 • Benfica gik overbevisende og meget sikkert videre fra 1/16 finalerne ved at slå PAOK samlet med 4:0 i målscore. På den uovervindelige hjemmebane blev PAOK tæsket med 3:0 i returopgøret – av av.
 • Engelske Tottenham der ellers er tæt på top 5 i Premier League i øjeblikket, fik en smagsprøve på portugisisk effektivitet. Tottenham tabte i den første kamp 1:3 på eget græs til Benfica og det var derfor et Benfica hold, der på sin stærke hjemmebane kunne køre billetten til kvartfinalerne sikkert hjem i Europa League med 2:2. Benfica gik derfor relativt sikkert videre fra 1/8 finalerne med en samlet målscore på 5:3 trods de mødte en meget god modstander i Tottenham.
Spil og odds tips til Europa League ¼ finalen:  AZ Alkmaar – Benfica
 • Benfica slog i sidste runde Tottenham i den første kamp i 1/8 finalerne med 1:3 på englændernes eget stadion. Tottenham er et væsentligt bedre hold end AZ Alkmaar, så det er oplagt, at Benfica kommer med ambition om at vinde kampen i dag og gentage succesen fra Tottenham kampen. Benfica er et bedre hold – 2-tallet virker sandsynligt til odds 1,72. Benfica er suveræn nummer 1 i Portugal, mens AZ Alkmaar er midterhold på en 7. plads i den hollandske Æresdivision. Et ”X” til 3,75 kan dog ikke udelukkes, idet AZ faktisk er ret gode på AFAS stadion, jf statistik.
 • Spil på Benfica som samlet vinder af Europa League. I dag er oddset på 4,33 og Benfica er mindst lige så sandsynligt et bud som Juventus er vores vurdering, blot er oddset på Juventus kun cirka på det halve.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3