top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-04-2014 Europa League spil fiduser og statistik: AZ Alkmaar – Benfica, kampstart 3. april 2014 klokken 21:05

Benfica gik videre fra 1/8 finalerne på bekostning af en af forhånds favoritterne til at vinde Europa League engelske Tottenham, som sammenlagt blev kylet ud af af turneringen med målscoren 5:3. Nederlaget på 1:3 på eget græs i den første kamp var nok for Benfica til at vise, at de  VILLE Europa League seriøst. Efter Juventus er Benfica den klub, som de fleste fodbold iagttagere vurderer, har størst chance for at vinde Europa League trofæet. Bookmaker ser også en god fidus i klubben og i skrivende stund kan man få et odds på 4,33 på Benfica som vinder af turneringen.

Lidt AZ Alkmaar statistik
 • AZ Alkmaar er en decideret hjemmebane klub, idet hovedparten af deres point i den hollandske Æres divisionen stammer fra AFAS stadion. AZ Alkmaar er den anden bedste klub i Holland, når man ser på antallet af point vundet på hjemmebane. 33 point er det blevet til i 15 kampe og kun topholdet i Holland Ajax Amsterdam har vundet flere point på hjemmebane.
 • På udebane er AZ Alkmaar derimod blandt de 4 dårligste i den hjemlige turnering. Blot 11 point har klubben vundet her og det er forklaringen på, at AZ Alkmaar kun ligger nummer 7 samlet i Æresdivisionen . Med blot 4 runder tilbage i ligaen er det kun teoretisk og ikke mere en reel mulighed for klubben at blande sig i top 4.
 • AZ Alkmaar er gået videre fra 1/16 finalerne med en samlet målscore på 2:1 og sendte Slovan Liberec ud af Europa League. AZ gik heldigt videre!
 • 1/8 finalerne var igen en heldig omgang for AZ Alkmaar, idet de formåede via en 1:0 på hjemmebanen Afas stadion og dernæst i returopgøret på udebane var i stand til at spille 0:0, at gå videre til dagens kvart finaler. AZ har ikke været overbevisende...
Lidt Benfica statistik
 • Benfica er suverænt tophold i Portugal og ligger på en førsteplads med 64 point. Blot 1 klub er 7 point efter dem, mens resten af klubberne i den portugisiske Primeira Liga allerede har opgivet at gå efter det portugisiske mesterskab i fodbold, idet der blot er 5 spillerunder tilbage i denne sæson.
 • Benfica er i den hjemlige liga ubesejret på hjemmebane. 10 sejre og 2 uafgjorte har klubben formået at spille sig til på eget græs.
 • Benfica gik overbevisende og meget sikkert videre fra 1/16 finalerne ved at slå PAOK samlet med 4:0 i målscore. På den uovervindelige hjemmebane blev PAOK tæsket med 3:0 i returopgøret – av av.
 • Engelske Tottenham der ellers er tæt på top 5 i Premier League i øjeblikket, fik en smagsprøve på portugisisk effektivitet. Tottenham tabte i den første kamp 1:3 på eget græs til Benfica og det var derfor et Benfica hold, der på sin stærke hjemmebane kunne køre billetten til kvartfinalerne sikkert hjem i Europa League med 2:2. Benfica gik derfor relativt sikkert videre fra 1/8 finalerne med en samlet målscore på 5:3 trods de mødte en meget god modstander i Tottenham.
Spil og odds tips til Europa League ¼ finalen:  AZ Alkmaar – Benfica
 • Benfica slog i sidste runde Tottenham i den første kamp i 1/8 finalerne med 1:3 på englændernes eget stadion. Tottenham er et væsentligt bedre hold end AZ Alkmaar, så det er oplagt, at Benfica kommer med ambition om at vinde kampen i dag og gentage succesen fra Tottenham kampen. Benfica er et bedre hold – 2-tallet virker sandsynligt til odds 1,72. Benfica er suveræn nummer 1 i Portugal, mens AZ Alkmaar er midterhold på en 7. plads i den hollandske Æresdivision. Et ”X” til 3,75 kan dog ikke udelukkes, idet AZ faktisk er ret gode på AFAS stadion, jf statistik.
 • Spil på Benfica som samlet vinder af Europa League. I dag er oddset på 4,33 og Benfica er mindst lige så sandsynligt et bud som Juventus er vores vurdering, blot er oddset på Juventus kun cirka på det halve.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3