top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-04-2014 Spansk La Liga BUNDBRAG: Almeria – Osasuna, kampstart 4. april 2014 klokken 21:00

 • Kampstart 4. april 2014 klokken 21:00
 • TV info: Se fodbold kampen direkte gratis på Europa´s største bookmaker bet365 her.  Det er rigtigt – denne samt flere andre spanske fodboldkampe kan ses uden det koster en krone for alle kunder som er logget ind. Få en konto i dag og kom med på holdet!
 • Alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i odds fra bet365, som også har et flot udbud af live betting til denne fodbold kamp. Husk nye kunder får 1000 kroner i pc bonus og yderligere 500 kroner i mobil eller tablet bonus.
Almeria og Osasuna ligger i bunden af den spanske La Liga. Begge klubber ligger inden dagens kamp UNDER nedrykningsstregen og det ser umiddelbart meget sort ud for begge klubber. Intet er dog afgjort endnu i den bedste spanske fodbold række, idet der reelt er 10 klubber der kandiderer til nedrykning, idet nummer 11 i rækken Celta Vigo blot har 36 point, mens dagens 2 modstandere begge har 30 point. Der er stadigvæk 7 runder tilbage og dermed 21 point ialt der kan hentes her mod slutningen af årets turnering.

Lidt Almeria statistik
 • Almeria er meget ustabile på hjemmebane. 5 sejre, 5 uafgjorte og 5 nederlag.
 • Almeria har trods en dårlig hjemmebane hentet 20 point af deres ialt 30 point på eget græs. På udebane er det kun blevet til 10 point i 16 kampe. Almeria er det tredje dårligste udehold i La Liga og det er den primære grund til at klubben ligger i bunden af rækken!
 • Almeria scorer i gennemsnit 1,33 mål pr. kamp på sin hjemmebane Estadio del Mediterraneo, mens udeholdet scorer 1,53 mål på dem pr. kamp.
 • I 31 kampe er der i gennemsnit blevet scoret 1,87 mål på Almeria. Almeria har den 3. dårligste defensiv i ligaen!!!
 • Marts måned har været blodig for Almeria. 4 nederlag, 1 vundet og 1 uafgjort, så altså blot 4 point optjent.
Lidt Osasuna statistik
 • Osasuna er det 4. dårligste udehold i La Liga i spansk fodbold. Blot 12 point er det blevet til på udebane i 16 kampe.
 • Forklaringen på det ringe udbytte på udebane afspejler sig i målscoren. Osasuna er med sine 9 scoringer på udebane det suverænt mindst offensive hold af alle. I gennemsnit scorer Osasuna blot 0,6 mål pr. kamp, når de spiller på fremmed græs.
 • Osasuna er den dårligste klub i Spanien i marts måned. Blot 1 point er det blevet til med 5 nederlag på stribe, mens lyspunktet faldt den 30. marts da de hentede en heldig 1:1 på hjemmebane mod Real Sociedad.
 • Vi husker især fodboldkampen,  da Barcelona den 16. marts 2014 på Camp Nou lammetævede Osasuna med cifrene 7:0. En kamp hvor Lionel igen lavede hattrick uden hjælp fra straffespark. Totalt legestue men alligevel ganske underholdende. Hvem elsker ikke mange mål?
Spil fiduser til BUNDBRAGET i den spanske La Liga, Almeria – Osasuna
 • Begge klubber ligger og skvulper rundt UNDER nedrykningsstregen. Klubberne har begge 30 point, så de har set over hele sæsonen faktisk været lige dårlige. Pilen peger dog mest på hjemmesejr, idet Osasuna på ingen måde virker skræmmende i øjeblikket. Odds på 1-tallet er på 2,20. Odds på 2-tallet er på 3,40 og kan ikke udelukkes, idet Almeria heller ikke virker som et godt hold i øjeblikket.
 • Kampen i dag er en kamp der skal vindes. Begge klubber vil gå efter sejren og de 3 point. Begge klubber er elendige defensivt, så Bookmaker vurderer, at der er mest værdi i at gå efter mere end 2,5 mål til odds 2,25. Det er i kampe som den i dag, at bundhold satser hele butikken og går efter sejren. Der bliver med andre ord masser af chancer i begge ender og formentlig mange mål.
 • Ciffertips: Uafgjort vurderer Bookmaker er usandsynligt, så vores odds forslag til slutstillinger tager udgangspunkt i sejr til Almeria: 2:0 til odds 9,50 , 2:1 til odds 9,50, 3:0 til odds 21 og 3:1 til odds 21.Et superodds på 4:2 til odds 67!
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3