top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-04-2014 Spansk La Liga BUNDBRAG: Almeria – Osasuna, kampstart 4. april 2014 klokken 21:00

 • Kampstart 4. april 2014 klokken 21:00
 • TV info: Se fodbold kampen direkte gratis på Europa´s største bookmaker bet365 her.  Det er rigtigt – denne samt flere andre spanske fodboldkampe kan ses uden det koster en krone for alle kunder som er logget ind. Få en konto i dag og kom med på holdet!
 • Alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i odds fra bet365, som også har et flot udbud af live betting til denne fodbold kamp. Husk nye kunder får 1000 kroner i pc bonus og yderligere 500 kroner i mobil eller tablet bonus.
Almeria og Osasuna ligger i bunden af den spanske La Liga. Begge klubber ligger inden dagens kamp UNDER nedrykningsstregen og det ser umiddelbart meget sort ud for begge klubber. Intet er dog afgjort endnu i den bedste spanske fodbold række, idet der reelt er 10 klubber der kandiderer til nedrykning, idet nummer 11 i rækken Celta Vigo blot har 36 point, mens dagens 2 modstandere begge har 30 point. Der er stadigvæk 7 runder tilbage og dermed 21 point ialt der kan hentes her mod slutningen af årets turnering.

Lidt Almeria statistik
 • Almeria er meget ustabile på hjemmebane. 5 sejre, 5 uafgjorte og 5 nederlag.
 • Almeria har trods en dårlig hjemmebane hentet 20 point af deres ialt 30 point på eget græs. På udebane er det kun blevet til 10 point i 16 kampe. Almeria er det tredje dårligste udehold i La Liga og det er den primære grund til at klubben ligger i bunden af rækken!
 • Almeria scorer i gennemsnit 1,33 mål pr. kamp på sin hjemmebane Estadio del Mediterraneo, mens udeholdet scorer 1,53 mål på dem pr. kamp.
 • I 31 kampe er der i gennemsnit blevet scoret 1,87 mål på Almeria. Almeria har den 3. dårligste defensiv i ligaen!!!
 • Marts måned har været blodig for Almeria. 4 nederlag, 1 vundet og 1 uafgjort, så altså blot 4 point optjent.
Lidt Osasuna statistik
 • Osasuna er det 4. dårligste udehold i La Liga i spansk fodbold. Blot 12 point er det blevet til på udebane i 16 kampe.
 • Forklaringen på det ringe udbytte på udebane afspejler sig i målscoren. Osasuna er med sine 9 scoringer på udebane det suverænt mindst offensive hold af alle. I gennemsnit scorer Osasuna blot 0,6 mål pr. kamp, når de spiller på fremmed græs.
 • Osasuna er den dårligste klub i Spanien i marts måned. Blot 1 point er det blevet til med 5 nederlag på stribe, mens lyspunktet faldt den 30. marts da de hentede en heldig 1:1 på hjemmebane mod Real Sociedad.
 • Vi husker især fodboldkampen,  da Barcelona den 16. marts 2014 på Camp Nou lammetævede Osasuna med cifrene 7:0. En kamp hvor Lionel igen lavede hattrick uden hjælp fra straffespark. Totalt legestue men alligevel ganske underholdende. Hvem elsker ikke mange mål?
Spil fiduser til BUNDBRAGET i den spanske La Liga, Almeria – Osasuna
 • Begge klubber ligger og skvulper rundt UNDER nedrykningsstregen. Klubberne har begge 30 point, så de har set over hele sæsonen faktisk været lige dårlige. Pilen peger dog mest på hjemmesejr, idet Osasuna på ingen måde virker skræmmende i øjeblikket. Odds på 1-tallet er på 2,20. Odds på 2-tallet er på 3,40 og kan ikke udelukkes, idet Almeria heller ikke virker som et godt hold i øjeblikket.
 • Kampen i dag er en kamp der skal vindes. Begge klubber vil gå efter sejren og de 3 point. Begge klubber er elendige defensivt, så Bookmaker vurderer, at der er mest værdi i at gå efter mere end 2,5 mål til odds 2,25. Det er i kampe som den i dag, at bundhold satser hele butikken og går efter sejren. Der bliver med andre ord masser af chancer i begge ender og formentlig mange mål.
 • Ciffertips: Uafgjort vurderer Bookmaker er usandsynligt, så vores odds forslag til slutstillinger tager udgangspunkt i sejr til Almeria: 2:0 til odds 9,50 , 2:1 til odds 9,50, 3:0 til odds 21 og 3:1 til odds 21.Et superodds på 4:2 til odds 67!
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3