top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-04-2014 TOPOPGØRET i superligaen: FC Midtjylland – AaB, kampstart 5. april 2014 klokken 17:00

Superligaens nummer 1 FC Midtjylland med 45 point skal lørdag eftermiddag spille mod nummer 2 i rækken AaB, som med sine 43 point blot er 2 point efter topholdet. Nummer 3 i rækken FCK har blot 36 point, så vinder enten FCM eller AaB i dag, så får hele fodbold Danmark en klar indikation af, hvor mesterskabet i dansk fodbold skal findes. De 2 klubber mødtes for blot et par uger siden på Aalborg stadion, hvor Kasper Risgaard blev match vinder for AaB, som vandt kampen snævert 1:0. FC Midtjylland er gjort til favoritter i dagens kamp i kraft af hjemmebanefordelen, samt det faktum at de har været førerhold i superligaen i adskillige måneder. 2 topklubber mødes i dag – det bliver KAMPEN der bare skal ses på TV3 Sport 1!

Lidt FC Midtjylland statistik
 • FC Midtjylland topper superligaen med 45 point.
 • FC Midtjylland har scoret 43 mål i 24 kampe. I gennemsnit scorer klubben 1,79 mål pr. kamp.
 • FC Midtjylland har den bedste defensiv i superligaen med et gennemsnit på 0,88 mål scoret mod sig pr. kamp. Den eminente defensiv sammenholdt med at klubben scorer næstflest mål i ligaen kun overgået af AaB, er en del af forklaringen på, at klubben ligger nummer 1.
 • FC Midtjylland har ikke en specielt stærk hjemmebane for et tophold. 3 uafgjorte og 2 nederlag på hjemmebane i år i 12 kampe. Blot 24 point er der vundet på hjemmebane i år, mens 21 point på udebane er det bedste resultat blandt alle superliga klubberne.
 • FCM går efter de 3 point hver gang her i foråret. 3 sejre og 3 nederlag er det blevet til. Flotteste sejr var 1:5 mod FCK i parken den 2. marts 2014.
 • Alle 3 nederlag FCM har lidt i foråret har været på blot 1 mål.
 • Seneste møde mellem FCM og AaB endte med 1:0 til AaB på Aalborg stadion.
 • Seneste 5 møder mellem FCM og AaB er blevet med resultaterne 3 AaB sejre, 1 uafgjort og blot en FCM sejr.
 • Ialt har disse 2 klubber mødt hinanden 42 gange. 18 sejre til FCM, 4 uafgjort og 20 sejre til AaB.
Lidt AaB statistik
 • AaB er en meget underholdende klub at få besøg af. Der er altid masser af mål, når AaB gæster et andet stadion. Såvel offensivt som defensivt er Aab meget gavmilde, idet de ligger i toppen over flest scorede mål på udebane med 24 mål i 11 kampe, dvs. et gennemsnit på 2,18 pr. kamp, mens AaBs forsvar er yderst gavmilde med 22 mål, dvs. der bliver i gennemsnit scoret 2 mål på AaB hver gang de spiller på udebane. AaB er altså ekstremt sårbare defensivt, når de er på fremmed græs!!!
 • AaB har blot hentet 14 point ialt i år i superligaen på udebane. Det ligner ikke et tophold, at være så ringe på udebane – men det afspejler igen at superligaen i år er totalt uforudsigelig. Ikke mindst bundholdet SønderjyskE var i stand til at vinde 3:2 over AaB på sin egen hjemmebane.
 • AaB er et nordjysk fodbold flagskib, som er ubesejret på hjemmebanen Aalborg stadion. Det er pointene på hjemmebanen, der er hovedforklaringen på at AaB ligger nummer 2 med 43 point. 29 point kommer fra hjemmebanen.
 • Kasper Kusk er NØGLESPILLEREN på AaB´s hold. Kan FCM få ham stækket, så er de allerede kommet langt i bestræbelserne efter de 3 point. Kasper Kusk er den mest kampafgørende spiller på det offensive område for AaB.
 • AaB har en forrygende dagsform. En enkelt svipser mod SønderjyskE er det eneste minus den seneste måneds tid – en kamp som AaB i øvrigt burde have vundet eller mindst fået uafgjort. Det er blandt andet blevet til 2:1 på hjemmebane mod FCK og 1:0 mod dagens modstander FCM. Seneste 7 kampe AaB har spillet er blevet med resultaterne 5 vundne, 1 uafgjort og 1 tabt.
 • AaB besejrede i marts måned 2014 over 2 kampe sammenlagt AGF med 9:3 og er derfor stadigvæk med i pokal turneringen. AaB er en målmaskine – når spillet går deres vej.
Spil tips og oddset fiduser til topopgøret mellem superligaens nummer 1 og nummer 2: FC Midtjylland – AaB
 • AaB kan bedst lide at spille mod klubber, som gerne vil spillle fodbold og ikke blot lægger en tæt mur foran eget mål, som eksempelvis FC Vestsjælland og Viborg,  og overlader hele initiativet til AaB og derefter forsøger at få chancer via omstillinger og kontrastød. FCM er en modstander, som AaB meget gerne vil spille overfor, idet der vil blive spillet fodbold i dag mellem 2 klubber, som begge vil frem på banen og skabe noget samt forsøge at lave mål. Bookmaker forventer masser af chancer i begge ender og sidste kamp mellem disse 2 klubber på Aalborg stadion endte med blot 1:0 til AaB – men der var chancer i begge ender til meget mere. I dagens kamp forventer vi en gentagelse af første møde for et par uger siden og derfor forventer vi denne gang mange mål. Sats på over 2,5 mål til odds 1,80. Primært tip!
 • AaB har et godt tag på FCM og oddset på 2-tallet på 3,2 er langt mere favorabelt end 1-tallet på blot 2,25. Dette er en topkamp og AaB vil formentlig være tilfredse med 1 point. AaB på udebane er ikke super sikre, som det kan ses i statistikken ovenfor. Bookmaker vurderer at ”X” til odds 3,30 er det mest sandsynlige, mens 2-tallet til 3,2 er et sats værd eftersom AaB har momentum i øjeblikket.
 • Første målscorer bliver Kasper Kusk på eksempelvis straffe til odds 9,50. FCM har i Duncan til odds 5,50 også en meget sandsynlig kandidat. Spalvis fra AaB til odds 8,00 kan heller ikke udelukkes.
 • Ciffertips: Bookmaker tager udgangspunkt i en målrig affære og vil udelukkende satse på resultater med mange mål. I tilfælde af 0:0 fåes alle pengene retur, hvis man benytter bet365, så det er en god ide at benytte denne bookmaker til disse betting forslag. 1:2 til odds 12, 1:3 til odds 26, 2:1 til odds 9, 3:1 til odds 17, 2:2 til odds 13, 1:1 til odds 6 og endelig 2 superodds:  2:4 til odds 67 og 3:4 til odds 101. Vil man kun spille på få resultater med varierende indsatser er 1:3 og 3:1 de mest sandsynlige sammen med 1:1 og 2:2, vurderer vi.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3