top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-04-2014 Spil forslag til superliga: FCK – SønderjyskE, kampstart 6. april 2014 klokken 17:00

 • Kampstart 6. april 2014 klokken 17:00
 • TV info: Kampen sendes direkte på Canal 9 Danmark
 • Odds på denne side er fra bet365. Husk også det er muligt at live bette på denne kamp.
FC København er nummer 3 i superligaen inden dagens opgør med SønderjyskE. Den jyske klub er bundprop i superligaen, så endnu engang har vi en klassisk top mod bund kamp i dansk top fodbold. FC København har desuden de seneste par uger kunne opleve, at 2 klubber foran dem stille og roligt distancerer sig i forhold til dem, så mesterskabsdrømmene bliver mere og mere en drøm snarere end et realistisk mål.

Igår snuppede AaB sejren over førerholdet FC Midtjylland, så der er 10 point op til førstepladsen med 9 kampe tilbage for FCK. Intet er altså afgjort endnu i den danske superliga og FCK kan med godt spil og formnedgang for mesterskabs-kandidaterne i front faktisk stadigvæk godt nå førstepladsen.

Lidt FCK statistik
 • FCK ligger på en tredjeplads i superligaen med 36 point.
 • FCK var storfavorit til at vinde det danske mesterskab i fodbold i indeværende sæson, så den nuværende tredjeplads er en skuffelse for klubben, idet de havde en forventning om at ligge nummer 1 nu og ikke 10 point efter førerholdet.
 • I marts måned 2014 tabte FCK på hjemmebane til FC Midtjylland med 1:5 og til AaB på udebane med 2:1. Begge klubber der ligger  foran FCK har altså vundet over FCK for nylig.
 • FCK har blot vundet 8 point af 18 mulige i de seneste 6 superliga kampe – det er ikke nok, hvis man vil vinde et dansk mesterskab.
 • FCK har en relativ stærk hjemmebane, idet de i årets superliga kampe blot har tabt 2 kampe ud af 12.
 • FCK har scoret 1 mål eller mindre pr. kamp i de seneste 7 kampe. SønderjyskE formåede faktisk at holde buret rent mod FCK for blot et par uger siden.
 • FCK har tabt hver 4 kamp de har spillet i år.
 • 37,5% af FCK´s kampe er endt med uafgjort.
Lidt SønderjyskE statistik
 • SønderjyskE ligger nummer sjok på en sidsteplads i superligaen med blot 24 point i 24 kampe. I gennemsnit har klubben altså blot vundet 1 point pr. kamp.
 • Såvel udebane som hjemmebane har været akilleshæl for SønderjyskE i denne sæson, dog må udebane statistikken med 9 point i 12 kampe gøre ondt i det jyske. SønderjyskE er det næst dårligste hold i superligaen på udebane kun overgået af FC Nordsjælland, der topper denne statistik med sine blot 7 point.
 • SønderjyskE er jævnt ringe på såvel ude- som hjemmebane, men klubben er hverken det dårligste udehold eller det dårligste hjemmehold og alligevel ligger de på en sidsteplads i superligaen. SønderjyskE er også en af de klubber der har vist, at de overrasker når man mindst venter det. Sidst var da de på hjemmebane scorede 3 mål over superligaens tophold AaB og på sin hjemmebane vandt 3:2.
 • Alle slår alle i årets superliga og SønderjyskE´s dagsform er faktisk opadgående. Klubben har fået point i de seneste 3 kampe. 14. marts 2014 fik de på Haderslev stadion 0:0 mod dagens modstander, FCK. 9 dage senere var det AaB der blev sendt hjem fra selvsamme stadion med 3:2.  28. marts blev det 2:2 mod OB på udebane – en kamp som SønderjyskE førte 1:2, da der blot var få minutter tilbage, så nogle vil argumentere for SønderjyskE burde have hentet 3 point i den kamp. Darko Bodul er ikke en stjerne i SønderjyskE efter den kamp!
Spil forslag til tophold mod bundhold kampen i superligaen: FCK – SønderjyskE
 • FCK er storfavoritter i dagens kamp ifølge bookmakerne, idet et 1-tal og FCK sejr blot giver odds 1,44 . Alligevel vurderer Bookmaker ikke, at det er det mest sandsynlige resultat. Klubberne mødtes for blot nogle uger siden og OGSÅ i den kamp, var FCK storfavoritter. Kampen endte som bekendt målløst 0:0 og SønderjyskE har faktisk vist gode takter efter den kamp blandt andet med 3 point mod AaB og 1 point mod OB. Mindst lige så sandsynligt som 1-tallet er et ”X” til odds 4,33.
 • Eftersom SønderjyskE kommer til Parken efter det ene point, så bliver der formentlig ikke scoret mange mål i dagens kamp. Statistikken underbygger også dette, idet FCK blot har scoret max 1 mål pr. kamp i de seneste 7 kampe klubben har spillet. FCK har seriøse problemer offensivt og skulle det ske, at SønderjyskE scorer et enkelt mål, så er 2-tallet faktisk heller ikke en umulighed. Spil på under 2,5 mål til odds 2,07. Er du lidt en gambler giver et 2-tal odds 7!
 • Ciffertips: Bookmaker vurderer at SønderjyskE igen kan hente det ene point mod FCK, idet FCK stadigvæk underpræsterer, derfor tager vores primære bud på ciffertips også udgangspunkt i et uafgjort resultat. 1:1 til odds 8 samt 0:0 til odds 13. Et superodds til dem der virkelig tror på FCK i dag er 4:3 til løverne til odds 81.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3