top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-04-2014 Spil forslag til superliga: FCK – SønderjyskE, kampstart 6. april 2014 klokken 17:00

 • Kampstart 6. april 2014 klokken 17:00
 • TV info: Kampen sendes direkte på Canal 9 Danmark
 • Odds på denne side er fra bet365. Husk også det er muligt at live bette på denne kamp.
FC København er nummer 3 i superligaen inden dagens opgør med SønderjyskE. Den jyske klub er bundprop i superligaen, så endnu engang har vi en klassisk top mod bund kamp i dansk top fodbold. FC København har desuden de seneste par uger kunne opleve, at 2 klubber foran dem stille og roligt distancerer sig i forhold til dem, så mesterskabsdrømmene bliver mere og mere en drøm snarere end et realistisk mål.

Igår snuppede AaB sejren over førerholdet FC Midtjylland, så der er 10 point op til førstepladsen med 9 kampe tilbage for FCK. Intet er altså afgjort endnu i den danske superliga og FCK kan med godt spil og formnedgang for mesterskabs-kandidaterne i front faktisk stadigvæk godt nå førstepladsen.

Lidt FCK statistik
 • FCK ligger på en tredjeplads i superligaen med 36 point.
 • FCK var storfavorit til at vinde det danske mesterskab i fodbold i indeværende sæson, så den nuværende tredjeplads er en skuffelse for klubben, idet de havde en forventning om at ligge nummer 1 nu og ikke 10 point efter førerholdet.
 • I marts måned 2014 tabte FCK på hjemmebane til FC Midtjylland med 1:5 og til AaB på udebane med 2:1. Begge klubber der ligger  foran FCK har altså vundet over FCK for nylig.
 • FCK har blot vundet 8 point af 18 mulige i de seneste 6 superliga kampe – det er ikke nok, hvis man vil vinde et dansk mesterskab.
 • FCK har en relativ stærk hjemmebane, idet de i årets superliga kampe blot har tabt 2 kampe ud af 12.
 • FCK har scoret 1 mål eller mindre pr. kamp i de seneste 7 kampe. SønderjyskE formåede faktisk at holde buret rent mod FCK for blot et par uger siden.
 • FCK har tabt hver 4 kamp de har spillet i år.
 • 37,5% af FCK´s kampe er endt med uafgjort.
Lidt SønderjyskE statistik
 • SønderjyskE ligger nummer sjok på en sidsteplads i superligaen med blot 24 point i 24 kampe. I gennemsnit har klubben altså blot vundet 1 point pr. kamp.
 • Såvel udebane som hjemmebane har været akilleshæl for SønderjyskE i denne sæson, dog må udebane statistikken med 9 point i 12 kampe gøre ondt i det jyske. SønderjyskE er det næst dårligste hold i superligaen på udebane kun overgået af FC Nordsjælland, der topper denne statistik med sine blot 7 point.
 • SønderjyskE er jævnt ringe på såvel ude- som hjemmebane, men klubben er hverken det dårligste udehold eller det dårligste hjemmehold og alligevel ligger de på en sidsteplads i superligaen. SønderjyskE er også en af de klubber der har vist, at de overrasker når man mindst venter det. Sidst var da de på hjemmebane scorede 3 mål over superligaens tophold AaB og på sin hjemmebane vandt 3:2.
 • Alle slår alle i årets superliga og SønderjyskE´s dagsform er faktisk opadgående. Klubben har fået point i de seneste 3 kampe. 14. marts 2014 fik de på Haderslev stadion 0:0 mod dagens modstander, FCK. 9 dage senere var det AaB der blev sendt hjem fra selvsamme stadion med 3:2.  28. marts blev det 2:2 mod OB på udebane – en kamp som SønderjyskE førte 1:2, da der blot var få minutter tilbage, så nogle vil argumentere for SønderjyskE burde have hentet 3 point i den kamp. Darko Bodul er ikke en stjerne i SønderjyskE efter den kamp!
Spil forslag til tophold mod bundhold kampen i superligaen: FCK – SønderjyskE
 • FCK er storfavoritter i dagens kamp ifølge bookmakerne, idet et 1-tal og FCK sejr blot giver odds 1,44 . Alligevel vurderer Bookmaker ikke, at det er det mest sandsynlige resultat. Klubberne mødtes for blot nogle uger siden og OGSÅ i den kamp, var FCK storfavoritter. Kampen endte som bekendt målløst 0:0 og SønderjyskE har faktisk vist gode takter efter den kamp blandt andet med 3 point mod AaB og 1 point mod OB. Mindst lige så sandsynligt som 1-tallet er et ”X” til odds 4,33.
 • Eftersom SønderjyskE kommer til Parken efter det ene point, så bliver der formentlig ikke scoret mange mål i dagens kamp. Statistikken underbygger også dette, idet FCK blot har scoret max 1 mål pr. kamp i de seneste 7 kampe klubben har spillet. FCK har seriøse problemer offensivt og skulle det ske, at SønderjyskE scorer et enkelt mål, så er 2-tallet faktisk heller ikke en umulighed. Spil på under 2,5 mål til odds 2,07. Er du lidt en gambler giver et 2-tal odds 7!
 • Ciffertips: Bookmaker vurderer at SønderjyskE igen kan hente det ene point mod FCK, idet FCK stadigvæk underpræsterer, derfor tager vores primære bud på ciffertips også udgangspunkt i et uafgjort resultat. 1:1 til odds 8 samt 0:0 til odds 13. Et superodds til dem der virkelig tror på FCK i dag er 4:3 til løverne til odds 81.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3