top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-04-2014 Tips og odds fiduser til superliga kampen: FC Vestsjælland – FC Nordsjælland, kampstart 7. april 2014 klokken 19:00

Vestsjælland er oprykkerklubben, der i efterårs sæsonen overraskede det meste af Danmark, idet det var klubber som Esbjerg og FC Nordsjælland, der lå som nedtrykte dørmåtter under nedrykningsstregen i stedet for eksempelvis Vestsjælland, som fra dag 1 var favorit til ikke at overleve mere end højst 1 sæson i superligaen. I øjeblikket ligger klubben nummer 11 og umiddelbart går det nu som alle havde forventet fra start. Igen bør man tage et hurtigt kig i tabellen, idet Vestsjælland stadigvæk er en klub, der er meget tæt på midten af superligaen. Vinder de mandagens kamp mod FC Nordsjælland stryger klubben op på en samlet 8. plads. FC Nordsjælland har deusden tabt 2 gange i denne sæson til netop Vestsjælland. Begge gange blev FCN besejret med 2:1 på eget græs.

Lidt FC Nordsjælland statistik...
 • FC Nordsjælland har tabt 2 gange på sin egen hjemmebane til FC Vestsjælland i denne sæson. Begge fodbold kampe endte med 1:2.
 • FC Nordsjælland har blot hentet 7 point på udebane i år i 11 kampe. FCN er det dårligste udehold i superligaen i år.
 • I gennemsnit er der blevet scoret 2 mål pr. kamp på FC Nordsjælland, når de har spillet på fremmed græs.
 • FC Nordsjælland har en stærk hjemmebane på kunstgræs og klubben er med i midten af superligaen udelukkende på grund af en flot point høst her. 2 gange har klubben tabt på hjemmebane i år på Farum arena – begge nederlag  var mod dagens modstander !!! Det er meget tankevækkende. FC Vestsjælland må gøre et eller andet rigtigt, når Hjulmand ´s teknikere folder sig ud eller mangel på samme...
 • FC Nordsjælland er superligaens mest ringe mandskab offensivt på udebane. Blot 7 mål er det blevet til i år i 11 kampe.
Lidt FC Vestsjælland statistik...
 • FC Vestsjælland er ganske gode på det defensive område. Offensivt er de dog den mindst farlige klub i superligaen med blot 23 mål i 24 kampe. I gennemsnit scorer klubben altså ikke engang et mål pr. kamp.
 • FC Vestsjælland har mødt FC Nordsjælland 2 gange i denne sæson. Begge gange på fremmed græs og begge gange med resultatet 1:2.
 • FC  Vestsjælland og AGF er de 2 dårligste klubber på hjemmebane i år. FC Vestsjælland har fx blot vundet 11 point på hjemmebanen Harboe Arena Slagelse i år.
 • Klubben har blot vundet 6 point hér i foråret via 3 uafgjorte og 1 sejr over FC Nordsjælland.
Oddset fiduser til mandagens superliga kamp: FC Vestsjælland – FC Nordsjælland
 • Det er lidt spøjst, at FC Nordsjælland er gjort til ret store favoritter mod en klub, som i denne sæson har slået dem 2 gange. Bookmaker er overbevist om, at det sagtens kan ske igen. FC Nordsjælland er det dårligste hold på udebane, mens dagens modstander SKAL gå efter de 3 point. Vi ved allesammen godt, at det bliver FC Nordsjælland, der kommer til at have bolden mest, fordi det vil de gerne og pludselig sker der mirakler og FC Vestsjælland scorer. Det kan sagtens ske igen og 1-tal til odds 3,30 er super godt. Vil godt udelukke, at FC Nordsjælland vinder mandag aften til 2-tal til odds 2,20. Det KAN ikke være en tilfældighed, at FCN blot har fået 7 point på udebane i år.
 • Flere af Vestsjællands kampe her i foråret har været meget mål fattige. Mest sandsynligt er igen en kamp uden det helt store festfyrværkeri og ganske få mål. Eksempelvis AaB kunne ikke score sidste gang de mødte FC Vestsjælland – det er derfor svært at forestille sig at superligaens dårligste offensiv på udebane skulle være i stand til det. Under 2,5 mål er det mest sandsynlige og giver odds 1,75.
 • Ciffetips: 2:0 til FC Vestsjælland giver odds 15 og er et forsigtigt men meget sandsynligt bud.  
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3