top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-04-2014 Tips og odds fiduser til superliga kampen: FC Vestsjælland – FC Nordsjælland, kampstart 7. april 2014 klokken 19:00

Vestsjælland er oprykkerklubben, der i efterårs sæsonen overraskede det meste af Danmark, idet det var klubber som Esbjerg og FC Nordsjælland, der lå som nedtrykte dørmåtter under nedrykningsstregen i stedet for eksempelvis Vestsjælland, som fra dag 1 var favorit til ikke at overleve mere end højst 1 sæson i superligaen. I øjeblikket ligger klubben nummer 11 og umiddelbart går det nu som alle havde forventet fra start. Igen bør man tage et hurtigt kig i tabellen, idet Vestsjælland stadigvæk er en klub, der er meget tæt på midten af superligaen. Vinder de mandagens kamp mod FC Nordsjælland stryger klubben op på en samlet 8. plads. FC Nordsjælland har deusden tabt 2 gange i denne sæson til netop Vestsjælland. Begge gange blev FCN besejret med 2:1 på eget græs.

Lidt FC Nordsjælland statistik...
 • FC Nordsjælland har tabt 2 gange på sin egen hjemmebane til FC Vestsjælland i denne sæson. Begge fodbold kampe endte med 1:2.
 • FC Nordsjælland har blot hentet 7 point på udebane i år i 11 kampe. FCN er det dårligste udehold i superligaen i år.
 • I gennemsnit er der blevet scoret 2 mål pr. kamp på FC Nordsjælland, når de har spillet på fremmed græs.
 • FC Nordsjælland har en stærk hjemmebane på kunstgræs og klubben er med i midten af superligaen udelukkende på grund af en flot point høst her. 2 gange har klubben tabt på hjemmebane i år på Farum arena – begge nederlag  var mod dagens modstander !!! Det er meget tankevækkende. FC Vestsjælland må gøre et eller andet rigtigt, når Hjulmand ´s teknikere folder sig ud eller mangel på samme...
 • FC Nordsjælland er superligaens mest ringe mandskab offensivt på udebane. Blot 7 mål er det blevet til i år i 11 kampe.
Lidt FC Vestsjælland statistik...
 • FC Vestsjælland er ganske gode på det defensive område. Offensivt er de dog den mindst farlige klub i superligaen med blot 23 mål i 24 kampe. I gennemsnit scorer klubben altså ikke engang et mål pr. kamp.
 • FC Vestsjælland har mødt FC Nordsjælland 2 gange i denne sæson. Begge gange på fremmed græs og begge gange med resultatet 1:2.
 • FC  Vestsjælland og AGF er de 2 dårligste klubber på hjemmebane i år. FC Vestsjælland har fx blot vundet 11 point på hjemmebanen Harboe Arena Slagelse i år.
 • Klubben har blot vundet 6 point hér i foråret via 3 uafgjorte og 1 sejr over FC Nordsjælland.
Oddset fiduser til mandagens superliga kamp: FC Vestsjælland – FC Nordsjælland
 • Det er lidt spøjst, at FC Nordsjælland er gjort til ret store favoritter mod en klub, som i denne sæson har slået dem 2 gange. Bookmaker er overbevist om, at det sagtens kan ske igen. FC Nordsjælland er det dårligste hold på udebane, mens dagens modstander SKAL gå efter de 3 point. Vi ved allesammen godt, at det bliver FC Nordsjælland, der kommer til at have bolden mest, fordi det vil de gerne og pludselig sker der mirakler og FC Vestsjælland scorer. Det kan sagtens ske igen og 1-tal til odds 3,30 er super godt. Vil godt udelukke, at FC Nordsjælland vinder mandag aften til 2-tal til odds 2,20. Det KAN ikke være en tilfældighed, at FCN blot har fået 7 point på udebane i år.
 • Flere af Vestsjællands kampe her i foråret har været meget mål fattige. Mest sandsynligt er igen en kamp uden det helt store festfyrværkeri og ganske få mål. Eksempelvis AaB kunne ikke score sidste gang de mødte FC Vestsjælland – det er derfor svært at forestille sig at superligaens dårligste offensiv på udebane skulle være i stand til det. Under 2,5 mål er det mest sandsynlige og giver odds 1,75.
 • Ciffetips: 2:0 til FC Vestsjælland giver odds 15 og er et forsigtigt men meget sandsynligt bud.  
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3