top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-04-2014 Champions League spil forslag: Chelsea – Paris Saint Germain, kampstart 8. april 2014 klokken 20:45

Første møde i Champions League kvartfinalerne mellem Paris SG og Chelsea blev med resultatet 3:1 til Paris Saint Germain på hjemmebanen Parc des Princes. Tirsdag aften er det træner Jose Mourinho´s hold fra Chelsea, der på sin hjemmebane på Stamford Bridge skal forsøge at vinde kampen med mindst 2:0 for at kvalificere sig videre til semi finalerne.

Jose Mourinho tror selv, at Chelsea har særdeles gode muligheder for samlet at gå videre. Han er tidligere som træner for klubberne: Chelsea, Real Madrid, Inter og Porto gået videre samlet fra kvart finalerne i Champions League, så statistikken viser en trend der indikerer han har særdeles gode muligheder.
Se gennemgangen af spilfiduser og betting tips fra første kamp.

Lidt Chelsea statistik...
 • Jose Mourinho har på et pressemøde udtalt, at han og spillerne tror, at Chelsea samlet går videre.
 • Eto´o spiller sandsynligvis ikke.
 • Følgende vigtige profiler fra Chelsea SPILLER IKKE i aften af forskellige årsager. Flere af spillerne har enorm betydning offensivt: Samuel Eto´o, Mohamed Salah.
 • Chelsea har indenfor de seneste par uger tabt 1:0 til Crystal Palace (nummer 14) og  dernæst Aston Villa (nummer 13) i Premier League. Svaghedstegn!!!
 • Chelsea er ubesejret på hjemmebane i Premier League i år. 15 sejre og 2 uafgjort. En målscore på 42:9. Chelsea har på hjemmebanen Stamford Bridge den mest sikre hjemmebane i England og det er i kraft af den stærke hjemmebane, at klubben ligger nummer 2 i den hjemlige liga med 72 point blot 2 point efter topholet Liverpool på førstepladsen med 74 point.
 • Chelsea er på udebane et helt andet hold, idet blot 7 vundne, 4 uafgjort og 5 nederlag.
 • Chelsea vandt relativt sikkert sin gruppe E i grundspillet i Champions League.
Lidt Paris Saint Germain statistik...
 • Super stjernen svenske Zlatan Ibrahimovic er skadet og spiller IKKE i aften på Stamford Bridge.
 •  Paris SG ligger suverænt i spidsen den den nationale franske fodbold liga turnering Le Championnat
 •  Paris SG vandt suverænt sin gruppe C i Champions League grundspillet.
 •  Paris SG er ubesejret på sin hjemmebane og har i år blot tabt en kamp.
Spil fiduser til Chelsea – Paris SG
 • Chelsea har flere profiler ude og Paris SG er en klub, som viser enorm styrke. Edinson Cavani vil uden tvivl tage chancen i dag og vise at han er en fuldgod erstatning for Zlatan Ibrahimovic. 2-tallet til odds 4,75 virker meget lokkende og er ganske sandsynligt. Mest sandsynligt er dog et ”X” til odds 3,80. Tror ikke på Chelsea vinder denne kamp og odds på 1-tallet på blot 1,80 er et "under odds" i vores bog.
 • Paris SG laver ofte mange mål – mest sandsynligt er over 2,5 mål til odds 1,85.
 • I vores bog er PSG den bedste klub. Bookmaker vil udelukkende satse på ciffertips med PSG sejre og oddsene er dejligt høje: 0:1 til odds 13, 0:2, til odds 23, 0:3 til odds 51, 2:2 til odds 15, 2:1 til odds 15 og 2:3 til odds 41.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra Ladbrokes, men Tipico er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3