top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-04-2014 Champions League spil forslag: Chelsea – Paris Saint Germain, kampstart 8. april 2014 klokken 20:45

Første møde i Champions League kvartfinalerne mellem Paris SG og Chelsea blev med resultatet 3:1 til Paris Saint Germain på hjemmebanen Parc des Princes. Tirsdag aften er det træner Jose Mourinho´s hold fra Chelsea, der på sin hjemmebane på Stamford Bridge skal forsøge at vinde kampen med mindst 2:0 for at kvalificere sig videre til semi finalerne.

Jose Mourinho tror selv, at Chelsea har særdeles gode muligheder for samlet at gå videre. Han er tidligere som træner for klubberne: Chelsea, Real Madrid, Inter og Porto gået videre samlet fra kvart finalerne i Champions League, så statistikken viser en trend der indikerer han har særdeles gode muligheder.
Se gennemgangen af spilfiduser og betting tips fra første kamp.

Lidt Chelsea statistik...
 • Jose Mourinho har på et pressemøde udtalt, at han og spillerne tror, at Chelsea samlet går videre.
 • Eto´o spiller sandsynligvis ikke.
 • Følgende vigtige profiler fra Chelsea SPILLER IKKE i aften af forskellige årsager. Flere af spillerne har enorm betydning offensivt: Samuel Eto´o, Mohamed Salah.
 • Chelsea har indenfor de seneste par uger tabt 1:0 til Crystal Palace (nummer 14) og  dernæst Aston Villa (nummer 13) i Premier League. Svaghedstegn!!!
 • Chelsea er ubesejret på hjemmebane i Premier League i år. 15 sejre og 2 uafgjort. En målscore på 42:9. Chelsea har på hjemmebanen Stamford Bridge den mest sikre hjemmebane i England og det er i kraft af den stærke hjemmebane, at klubben ligger nummer 2 i den hjemlige liga med 72 point blot 2 point efter topholet Liverpool på førstepladsen med 74 point.
 • Chelsea er på udebane et helt andet hold, idet blot 7 vundne, 4 uafgjort og 5 nederlag.
 • Chelsea vandt relativt sikkert sin gruppe E i grundspillet i Champions League.
Lidt Paris Saint Germain statistik...
 • Super stjernen svenske Zlatan Ibrahimovic er skadet og spiller IKKE i aften på Stamford Bridge.
 •  Paris SG ligger suverænt i spidsen den den nationale franske fodbold liga turnering Le Championnat
 •  Paris SG vandt suverænt sin gruppe C i Champions League grundspillet.
 •  Paris SG er ubesejret på sin hjemmebane og har i år blot tabt en kamp.
Spil fiduser til Chelsea – Paris SG
 • Chelsea har flere profiler ude og Paris SG er en klub, som viser enorm styrke. Edinson Cavani vil uden tvivl tage chancen i dag og vise at han er en fuldgod erstatning for Zlatan Ibrahimovic. 2-tallet til odds 4,75 virker meget lokkende og er ganske sandsynligt. Mest sandsynligt er dog et ”X” til odds 3,80. Tror ikke på Chelsea vinder denne kamp og odds på 1-tallet på blot 1,80 er et "under odds" i vores bog.
 • Paris SG laver ofte mange mål – mest sandsynligt er over 2,5 mål til odds 1,85.
 • I vores bog er PSG den bedste klub. Bookmaker vil udelukkende satse på ciffertips med PSG sejre og oddsene er dejligt høje: 0:1 til odds 13, 0:2, til odds 23, 0:3 til odds 51, 2:2 til odds 15, 2:1 til odds 15 og 2:3 til odds 41.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra Ladbrokes, men Tipico er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3