top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-04-2014 Superliga oddset & tips forslag: FCN – Esbjerg, kampstart 14. april 2014 klokken 19:00

 • Kampstart 14. april 2014 klokken 19:00
 • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
 • Spil på kampen på Ladbrokes og få det første væddemål på 500 kroner helt gratis.
FC Nordsjælland er det tredjebedste hjemmehold i dette års superliga – kun overgået af AaB og FCK. Ialt er det blevet til 25 point i 13 kampe. I dag tager FCN på sit kunstgræs imod Esbjerg. Begge klubber ligger side om side i tabellen med 33 point og begge klubber har 9 vundne, 6 uafgjorte og 10 nederlag på kontoen. Dagens opgør er umiddelbart meget åbent, men hvor peger pilen mest?

Lidt FCN statistik...
 • FCN er enormt stærke på hjemmebane med blot 2 nederlag i 13 kampe i årets superliga.
 • FCN er tredjebedste hjemmehold i år med 25 point.
 • Enormt dygtige defensivt på Farum park, idet der blot er scoret 11 mål på dem i 13 kampe. Kun AaB har en bedre defensiv på Aalborg stadion, så FCN formår virkelig at udnytte kunstgræssets potentiale til egen fordel.
 • Cirka 76% af FCN´s 33 point er dette år vundet på Farum Park.
 • FCN er pivringe på udebane – på hjemmebane er de tredjebedst i ligaen!!!
 • Har en målscore på 20:11 på hjemmebane.
 • De seneste 2 møder på Farum Park er BEGGE blevet vundet af FCN med cifrene 3:0 og 1:0.
Lidt Esbjerg statistik...
 • De 2 seneste opgør mellem Esbjerg er blevet spillet på Esbjerg´s hjemmebane Blue Water Arena og Esbjerg har vundet dem begge.
 • På udebane er Esbjerg ganske forfærdelige. 7 nederlag og 1 uafgjort i 12 kampe. I dag er det desuden kunstgræs, der skal spilles på. Det kan Esbjerg aldeles ikke lide!
 • Esbjerg har den seneste måned hentet et par sejre i superligaen, men det er mod klubber der ”sejler” endnu mere end Esbjerg gør det, idet sejrene er kommet mod AGF og Viborg. Dog en kneben sejr mod OB er et også blevet til – faktisk ok.
Spil fiduser til fodbold mødet mellem 2 klubber, som begge har skuffet fælt: FCN - Esbjerg
 • Det er hjemmebane fordelen, der sikrer FC Nordsjælland favoritværdigheden. Begge klubber er blot 6 point over nedrykningsstregen og derfor er det usandsynligt, at kampen ender med uafgjort. Især FCN vil forsøge at udnytte deres uhyre stærke hjemmebane og hente yderligere 3 point ind på kontoen, præcis som de har gjort de seneste 2 gange Esbjerg var på besøg på Farum Park. Det er derfor lækkert, at bookmakerne giver enormt flotte odds 2,50 på 1-tallet.
 • Få mål er vores bud. I AaB kampen så vi også hvor kedeligt fodbold kan blive, når først man får en komfortabel føring. FCN går efter en smal 1 eller 2-måls sejr og den får de formentlig også mod et Esbjerg hold, som har tabt mere end halvdelen af sine udekampe. Spil på under 2,5 mål til odds 1,90.
 • Mest sandsynlige resultater er 1:0 eller 2:0. Se hvad de nyeste odds er på Ladbrokes for disse samt andre resultat kombinationer.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra Ladbrokes, men Tipico er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3