top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-04-2014 Superliga ekspert forslag :FC Midtjylland - Viborg FF, kampstart 21. april 2014 klokken 15:00

  • Kampstart 21. april 2014 klokken 15:00
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
  • Alle odds på denne side bliver spillet på enten Tipico eller bet365. Begge sportsbooks giver 1000 kroner start bonus til nye kunder.
FC Midtjylland er dagens største favorit til at vinde i superligaen på eget græs over favorit nedrykningskandidaten Viborg, der ligger 2 point UNDER stregen allerede. FC Midtjylland har gennem det meste af dette års superliga været nummer 1 i superligaen, men er i øjeblikket 4 point efter AaB og skal altså have 3 point i dagens kamp, hvis de stadigvæk vil være med i spillet om guldet. Vil Viborg blive slagtet i dag eller er der andre scenarier?

Spil forslag som vi selv vil spille: FC Midtjylland – Viborg FF
  • FC Midtjylland skal vinde kampen i dag mod formentlig det næst dårligste hold i superligaen i øjeblikket. Viborg er slagtekvæg for de klubber, der vil noget i toppen og en uafgjort er lig 2 tabte point. Mindst 81% af Tipico´s kunder satser også på 1-tallet til odds 1,5. Viborg har udover sin meget ringe dagsform i øjeblikket også historisk store vanskeligheder mod FCM. Viborg har i de seneste 5 kampe med FCM ikke vundet én eneste kamp, men tabte 3 og har fået 2 uafgjort!!!
  • FC Midtjylland er med sine 49 mål i 27 kampe en af de mest effektive målmaskiner i Danmark. Omvendt er Viborg med sine 49 mål scoret mod sig i ligeledes 27 kampe den næst dårligste superliga klub defensivt. Viborg er sammen med AGF superligaens svar på en godt hullet schweizer ost! Derfor er det oplagt i netop en kamp som denne at spille på mange mål. Over 2,5 mål belønnes med oddset 1,70.
  • Ciffertips: Bliver der scoret mange mål – og det vurderer Bookmaker panelet, at der gør, så er det ciffer resultaterne med mindst 3 mål og FCM som vinder, der er de mest oplagte: 2:1 til odds 8 , 3:1 til odds 12, 4:1 til odds 21 og endelig 4:0 til odds 19.  Skulle det hele gå mål amok er der et monster odds på resultatet 5:3 til odds 151.
  • Første målscorer: Ingen overraskelser herfra. Mest oplagte er naturligvis Morten Duncan Rasmusen til odds 4,50. Det er dog lagt mere oplagt, at spille på ham ”når som helst” til odds 1,95. Kommer Viborg på tavlen, er der kun én mand, der kan ramme målet, det er som altid Thomas Dalgaard til odds 7.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3