top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-04-2014 Odds ekspert råd: AGF - Brøndby IF, kampstart 21. april 2014 klokken 17:00

  • Kampstart 21. april 2014 klokken 17:00
  • Se kampen direkte på Canal 9 Danmark
  • Odds på denne side er fundet på bet365 – få selv en konto i dag med 1000 kroner bonus og kom igang med at oddse.
Blodrøde pletter efterlader AGF sig i øjeblikket på deres vej ned i 1. division i fodbold. 5 nederlag på stribe er den deprimerende statistik for et AGF hold, som vil så meget mere, men i øjeblikket simpelthen ikke kan noget som helst. Brøndby møder til dagens kamp med optimisme i bagagen, idet klubben har vundet de seneste 4 kampe i træk mod AGF i rap – så det ligner umiddelbart en formsag for Brøndby at hæve 3 lette point i Århus eller er der andre gode odds forslag fra eksperterne?

Ekspertråd til odds – der bør overvejes
  • Der skal helt klart satses på Brøndby sejr og sejr til de blå gule. Sjældent har man set en klub som AGF falde så meget fra hinanden og at klubben skulle formå at rejse sig på hjemmebane mod Brøndby, som faktisk virker ganske godt kørende i øjeblikket – nej det kommer ikke til at ske. AGF har ovenikøbet særdeles store problemer historisk set mod netop Brøndby, så sikkert 2-tal og sejr til Brøndby til odds 1,85.
  • Udover at Brøndby har vundet de seneste 4 kampe i træk mod AGF, så sker det også i ganske seværdige og målrige opgør. Brøndby har i alle 4 sejre scoret 3 mål i hver kamp, så vores ekspert panel er nået frem til, at det er mest sandsynligt, at AGF med deres store formkrise og meget ringe statistik mod Brøndby endnu engang vil tabe i en målrig kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 1,95. Makienok fra Brøndby bevidste også i fodbold kampen mod SønderjyskE forleden med sine 2 mål, at han har fundet vej til netmaskerne igen.
  • Ciffetips: 0.3 til odds 15 eller 0:4 til odds 34.
  • Første målscorer: Spil på Simon Makienok til at score når som helst til odds 2,60 fra bet365. Ibi Støving´s kommende mand har endelig fundet netmaskerne og vil helt sikkert få en masse chancer i dagens kamp mod formsvage AGF.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3