top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-04-2014 Bedste odds forslag til søndagens topkamp i superligaen: FC København - Esbjerg fB, kampstart 21. april 2014 klokken 19:00

  • Kampstart 21. april 2014 klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3+
  • Husk at spille på kampen – så er det meget mere sjovt at følge med. Odds forslagene er benyttet på bet365 og det bør du også gøre – husk at få 1000 kroner i gratis bonus, hvis du er ny kunde.
FCK ligger på en 3. plads i superligaen med 45 point og vil med en sejr i dag æde 3 point på førerholdet AaB, som overraskende tabte mod Randers i søndagens opgør på Aalborg stadion. Dagens modstander Esbjerg er stormet frem og opad i tabellen i superligaen i dette forår, så de bedste odds muligheder ligger faktisk ikke i at satse på en favorit vinder.
  • FCK har dyb respekt for Esbjerg og hvad de står for. Ståle har op til dagens kamp udtalt, at han mener Esbjerg sammen med AaB, er de 2 bedste klubber hér i foråret. FCK er gjort til alt for store favoritter i dagens kamp, idet 1-tallet blot giver odds 1,80 og det er faktisk ikke det mest sandsynlige resultat mod formstærke Esbjerg. De 2 seneste møder mellem disse 2 superliga klubber er begge endt 1:1 og vi vurderer også, at det er ”X” til odds 3,50, man skal satse på og for mange måske lidt overraskende skele lidt til 2-tallet til helt enormt fremragende odds 4,50. Esbjerg har som målsætning at komme i top 4 og derfor skal klubben med sine blot 37 point faktisk helst vinde kampen i dag, hvis de for alvor vil være med i toppen.
  • Målfattig kamp i vente. Begge klubber vil ikke satse alt på et bræt og det bliver 2 fodboldmandskaber, der ligger godt til hinanden. Vil man spille på denne form for odds væddemål, så bid mærke i at de 2 seneste opgør begge endte 1:1 og kampen idag kan meget vel blive endnu en. Spil på under 2,5 mål til odds 1,95.
  • Dagens kamp skal opleves i Parken af undertegnede og jeg håber et eller andet sted at kampen bliver målrig, selvom vores diskussioner frem og tilbage har resulteret i, at vi IKKE mener det er tilfældet, jf. ovenstående. Alligevel skal der her gives 2 superodds fra bet365 til resultater, der virkelig skæpper i kassen, hvis de gik hjem. Resultatet 5:3 til FCK giver odds 251 – mens til Esbjerg fansene er odds 5:2 hos bet365 til 401. Begge odds er usandsynlige – men i forhold til lotto et godt alternativ.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3