top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-04-2014 Taktisk og målfattig kamp i vente i Champions League semi finalen: Atletico Madrid – Chelsea, kampstart 22. april klokken 20:45

  • Se kampen direkte på TV3+ tirsdag aften klokken 20:45
Atletico Madrid gik videre til semi finalerne i Champions League på bekostning af Barcelona. Chelsea som i dag står overfor Atletico Madrid i klubbernes første semi finale, kvalificerede sig adgang til dagens kamp ved at besejre Paris Saint Germain på hjemmebane efter at have tabt stort på udebane 3:1. Hvor ligger dagens mest sandsynlige odds henne?

Spil fiduser og de mest oplagte odds fra eksperterne
  • Atletico Madrid har i den bedste spanske fodboldrække ikke tabt én eneste kamp i år på hjemmebane. Klubben har vundet 15 og har fået 3 uafgjort. Atletico Madrid ligger desuden på en 1. plads i Primera Division med 85 point og har dermed henvist favoritterne Real madrid og Barcelona til sekundære placeringer. Idet klubben spiller på hjemmebane, er det Atletico´s defensiv, der er uhyre interessant. Der er blot scoret 9 mål i 18 kampe på hjemmebanen Vicente Calderon. Sammenholder man det med, at Chelsea møder op til dagens kamp med en kompakt defensiv, så lugter dette opgør langt væk af 2 klubber, der begge vil spille taktisk og kedelig fodbold. Chelsea går efter en uafgjort og det er også meget sandsynligt, at de får det. Oddset på ”X” er på 3,50.
  • Hovedtippet til dagens kamp er få mål, så spil på under 2,5 mål til odds 1,53. Chelsea er det suverænt bedste defensive hold i engelske Premier League med blot 26 scoringer imod sig i 35 kampe. Atletico Madrid har på sin hjemmebane i gennemsnit blot lukket 0,5 mål ind i gennemsnit pr. kamp. Begge klubber er altså helt og aldeles eminente i den defensive disciplin!!!
  • Denne kamp stinker simpelthen af 0:0 resultat til odds 7 eller alternativt 1:0 til en af klubberne. Ciffertips: 1:0 giver odds 5,50, 0:1 giver odds 10.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3