top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-04-2014 Taktisk og målfattig kamp i vente i Champions League semi finalen: Atletico Madrid – Chelsea, kampstart 22. april klokken 20:45

  • Se kampen direkte på TV3+ tirsdag aften klokken 20:45
Atletico Madrid gik videre til semi finalerne i Champions League på bekostning af Barcelona. Chelsea som i dag står overfor Atletico Madrid i klubbernes første semi finale, kvalificerede sig adgang til dagens kamp ved at besejre Paris Saint Germain på hjemmebane efter at have tabt stort på udebane 3:1. Hvor ligger dagens mest sandsynlige odds henne?

Spil fiduser og de mest oplagte odds fra eksperterne
  • Atletico Madrid har i den bedste spanske fodboldrække ikke tabt én eneste kamp i år på hjemmebane. Klubben har vundet 15 og har fået 3 uafgjort. Atletico Madrid ligger desuden på en 1. plads i Primera Division med 85 point og har dermed henvist favoritterne Real madrid og Barcelona til sekundære placeringer. Idet klubben spiller på hjemmebane, er det Atletico´s defensiv, der er uhyre interessant. Der er blot scoret 9 mål i 18 kampe på hjemmebanen Vicente Calderon. Sammenholder man det med, at Chelsea møder op til dagens kamp med en kompakt defensiv, så lugter dette opgør langt væk af 2 klubber, der begge vil spille taktisk og kedelig fodbold. Chelsea går efter en uafgjort og det er også meget sandsynligt, at de får det. Oddset på ”X” er på 3,50.
  • Hovedtippet til dagens kamp er få mål, så spil på under 2,5 mål til odds 1,53. Chelsea er det suverænt bedste defensive hold i engelske Premier League med blot 26 scoringer imod sig i 35 kampe. Atletico Madrid har på sin hjemmebane i gennemsnit blot lukket 0,5 mål ind i gennemsnit pr. kamp. Begge klubber er altså helt og aldeles eminente i den defensive disciplin!!!
  • Denne kamp stinker simpelthen af 0:0 resultat til odds 7 eller alternativt 1:0 til en af klubberne. Ciffertips: 1:0 giver odds 5,50, 0:1 giver odds 10.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3