top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-04-2014 Champions league semi finale 1. kamp ”Den Moralske Finale”: Real Madrid – Bayern München, kampstart 23. april 2014 klokken 20:45

 • Kampstart 23. april 2014 klokken 20:45
 • Husk at spille på kampen på bet365 – alle odds på denne side bliver spillet her. Husk 1000 kroner bonus til nye kunder.
 • Følg kampen live enten via radio hos bet365 eller på tv på TV3+
Real Madrid med Ronaldo og Bale skal i aften på Santiago Bernabeu møde gigant klubben Bayern München i 1. semi finale i Champions League. Det bliver i aften, modsat kampen igår, som Bookmaker havde forudset blev røvkedelig og målløs, en fantastisk fodbold kamp med et hav af chancer i begge ender og formentlig en masse mål. Bayern München har det meste af sæsonen set uovervindelige ud, men er de seneste par uger begyndt at få pletter på deres ellers imponerende sejrsstime. Spørgsmålet er hvor ligger de gode og mest sandsynlige odds i den første Moralske Finale mellem 2 af verdens i særklasse bedste fodboldklubber.

1. Spil fiduser fra odds fodbold eksperterne til Champions League semi finalen mellem Real Madrid – Bayern München på Santiago Bernabeu
 • Oddset på 1-tallet på 2,50 indikerer, at Real Madrid er svage favoritter i dagens fodboldkamp. Helt ærligt – det er de ikke efter vores overbevisning. Bayern München er favoritter i denne kamp og derfor er det en gavebod med et odds på 2,87 for Bayern München sejr. Spil på det her. Det må være flere år siden, at oddset ”Bayern som vinder” af en fodboldkamp har været så høj. Uanset at Bayern München har haft et par nederlag fornylig til Dortmund og Augsburg i den hjemlige Bundesliga, så betyder de intet overhovedet. Kampene havde stor betydning for modstanderne, mens de reelt blot var træningskampe for Bayern München, idet nederlagene er kommet EFTER, at det tyske mesterskab var vundet med adskillige runder tilbage. I aftenens kamp vil det selvsikre Bayern- tog igen vise hvor uhyggeligt velorganiserede og eminent dygtige de er til at sætte sig på en kamp. Mulige scenarier for aftenens kamp er enten et uafgjort resultat eller en Bayern münchen sejr. Vi vurderer, at 2-tallet og bayern münchen sejr på 1-mål er det mest sandsynlige.
 • Begge disse klubber er meget dygtige på de offensive pladser. Hovedtippet til dagens kamp er mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,65. Det er næsten utænkeligt, at en kamp mellem Real Madrid og Bayern med alle de angrebs esser, de hver især kan mønstre, ikke laver mindst 1 mål eller 2 hver. Dagens hovedtip.
 • Første målscorer: Der er mange mulige kandidater, men sats på de mest sandsynlige: Ronaldo giver odds 4,33, Bale giver odds 7,50, Mario Mandzukic giver odds 5,5 og endelig Arjen Robben giver odds 7. Vil man kun spille på en – så er vores primære bud Arjen Robben.
 • Kampens resultat: Real Madrid vinder ikke denne kamp, så det bliver ciffertips med udgangspunkt i ”X” samt Bayern sejr. 2:2 til odds 11, 1:2 til odds 10, 1:3 til odds 19, 2:4 til odds 51.
 • Odds på at Bayern München samlet vinder over Real Madrid giver odds 1,57 på bet365. Ingen tvivl herfra – naturligvis kan Bayern München vinde over Real Madrid sammenlagt i 2 kampe. Champions League finalen bliver formentlig et opgør mellem Bayern München og Chelsea.
2. Facts og statistik for Bayern München
 • Bayern München vandt sin gruppe D i grundspillet i Champions League med 15 point. Tabte overraskende en kamp mod Manchester City 2:3 i runde 6. Bayern kom hurtigt foran 2:0 i kampen og gik derefter tilsyneladende 1. gear ned. Det var en meget underlig kamp. Bayern er åbenbart et hold, der vinder, når de skal, men omvendt er de heller ikke bange for at tabe kampe, som reelt ikke har nogen betydning udover æren.
 • Bayern München har tabt 2 kampe i år i Bundesligaen. Begge kampe er tabt fornylig mod Dortmund den 12. april og mod Augsburg 5. april. Vigtigt at bide mærke i er, at den enormt vigtige Champions League kamp mod Manchester United den 9. april blev vundet 3:1. Bayern kom bagud 0:1 på eget græs men så trådte super stjernerne Arjen Robben, Mario Mandzukic og Thomas Müller i karakter og lavede alle 1 mål hver.
 • 16. april 2014 smadrede Bayern München klubben Kaiserslautern med 5:1 i den tyske DFB pokalturnering – igen et bevis på at Bayern München vinder de kampe de skal!
 • Bayern München har for længe siden vundet det tyske mesterskab og kampene de har tabt i år, såvel den ene kamp mod Manchester City i Champions League regi samt de 2 kampe fornylig i Bundesligaen mod Augsburg og Dortmund har alle reelt været ligegyldige og uden betydning. (Har man set Bayern spille en kamp, er man ikke i tvivl om, at de er favoritter uanset modstanderen!)
 • I 2012 mødte disse 2 klubber hinanden sidst i Champions League knockoutkampene. Bayern München vandt samlet over Real Madrid og gik videre.  Begge klubber vandt 2:1 på hjemmebane, så opgøret blev afgjort på straffespark, hvor Bayern M. blev den endelige vinder.
 • Bayern München er suveræn i tysk fodbold og har for længe siden allerede fejret et nyt tysk mesterskab for sæsonen 2013/2014 – dvs. er SUVERÆN nummer 1 i Bundesligaen. I øjeblikket har klubben 81 point. Nummer 2 i rækken ”Dortmund” har blot 64 point. Bayern er mindst 1. klasse bedre end alle de andre tyske klubber.
 • Målscoren for Bayern er i Bundesligaen på 84:20 for 31 kampe. Bayern München scorer i gennemsnit 2,71 mål pr. kamp. Der bliver i gennemsnit scoret blot 0,65 mål på dem pr. kamp.
 • Bayern München er et meget godt udehold. 13 sejre og 2 uafgjort og så et enkelt nederlag fornylig mod Augsburg på 1:0.
 • Bayern München er regerende Champions League mestre fra sidste år og klubben har fra dag 1 været favoritter til at genvinde pokalen.
 • Bayern München er ubesejret i Champions League slutspillet.
 • Bayern München er i finalen i den tyske DFB pokal turnering.
 • Bayern München har en spillertrup med verdenskalssespillere på alle pladser på banen. Arjen Robben, Mario Mandzukic, Mario Götze, Franck Ribery, Philipp Lahm, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger etc.
3. Facts og statistik for Real Madrid
 • Real Madrid er klubben med en af verdens bedste spillere Cristiano Ronaldo. Desuden har de i år købt en af verdens dyreste spillere til at hjælpe med at score mål – Gareth Bale.
 • Real Madrid ligger på en 3. plads i den spanske Primera Division med 79 point – blot 6 point fra Atletico Madrid som topper tabellen med 85 point..
 • Real Madrid er en af verdens mest offensive klubber, hvilket deres målscore også giver en klar indikation af. Målscoren er på 94:32 i 34 fodboldkampe hvilket giver et gennemsnit på 2,85 mål scoret pr. kamp, og 0,97 mål scoret mod sig pr. kamp.
 • Real Madrid har spillet 0 kampe uafgjort på hjemmebanen Santiago Bernabeu i den hjemlige liga og har fået 14 sejre og 2 nederlag.
 • Real Madrid vandt ganske overlegent sin gruppe B i grundspillet i Champions League med 16 point. Nummer 2 i gruppen Galatasaray fik blot 7 point!
 • Real Madrid har allerede sendt 2 tyske klubber ud af slutspillet i Champions League i år. I 1/8 finalerne blev Schalke 04 sendt hjem til Tyskland med en sammenlagt målscore i de 2 fodbold kampe på 9:2. I kvartfinalerne var det Dortmund, der røg ud med en måltotal på 3:2 i Real Madrid´s favør.
 • Real Madrid har i den hjemlige turnering i 33 kampe i Primera Division vundet 25 kampe, 4 uafgjort og 4 tabte. Real madrid er altså IKKE suveræne på samme måde i den hjemlige turnering, som Bayern München er det i Bundesligaen. Bemærk desuden at intet er endnu afgjort i spansk fodbold om hvem der vinder mesterskabet. Atletico Madrid er favoritter eftersom de ligger nummer 1 med 4 point til Barcelona og 6 point til Real Madrid.
 • Real Madrid vandt den 16. april Copa Del Rey over Barcelona. Første pokal er i hus.
 • Real Madrid er en spansk klub med masser af verdensklasse spillere og især offensivt er de blandt top 3 i verden. Nøglespillere på holdet er blandt andet: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale,  Sergio Ramos, Pepe, Isco etc.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3