top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-04-2014 Europa League odds spil forslag: Benfica – Juventus, kampstart torsdag 24. april 2014 klokken 21:05

 • Kampstart torsdag 24. april 2014 klokken 21:05
 • Se kampen direkte på tv på 6´eren eller lyt gratis med på bet365 radio
 • 0-0 pengene tilbage tilbydes ALTID på bet365.
 • Odds på denne side samt liveodds under kampen – der henvises til bet365 her, som står klar med 1000 kr. bonus til nye kunder.
Benfica og Juventus skal torsdag aften mødes i den første semi finale i Europa League på Estadio Da Luz. Begge klubber ligger nummer 1 i henholdsvis den portugisiske Primeira Liga og den italienske serie A. Begge klubber gik også sikkert videre fra kvartfinalene i Europa league med sejre såvel på ude- som hjemmebane. Hvem er favorit til at gå videre, hvem vinder i aften og er der nogle odds, som man bør overveje ekstra meget at spille på. Se Bookmaker´s gennemgang af fakta og statistik om begge klubber samt vores betting tips til de bedste odds muligheder i dagens mest spændende fodboldkamp med internationalt touch.

1. Odds forslag: Spil på disse odds i aften den 24. april 2014 i 1. Europa League semi finale – Benfica – Juventus
 • Hovedtippet til dagens kamp er få mål. Der er meget på spil og begge klubber ved godt, at dagens fodbold kamp blot er det første skridt mod den samlede sejr, så der vil ikke blive taget unødige chancer. Begge klubber er voldsomt dygtige defensivt og lukker ikke mange mål ind. Desuden er det en tendens for begge klubber i den seneste tid, at der i hovedparten af deres kampe max bliver scoret 2 mål. Det er derfor oplagt at satse på under 2,5 mål til odds 1,57. Primært tip
 • Det mest sandsynlige resultat er en smal 1:0 sejr til Benfica til odds 7 eller alternativt en uafgjort 0:0 til odds 8. Juventus ved, at de på hjemmebane har meget stor mulighed for at kunne afgøre det, så de vil ikke tage mange chancer på udebane. Denne kamp lugter igen fælt af et taktisk målfattigt opgør!!!
 • Et oplagt tips til denne kamp er desuden at spille på, at Juventus samlet kvalificerer sig videre til finalen i Europa League. Oddset på det er på 1,50 .
 • Juventus som samlet vinder af Europa league giver inden dagens kamp et odds på 2 og med blot 4 klubber tilbage, Benfica, Valencia og Sevilla – det er meget sandsynligt.
2. Fakta og statistik om Benfica
 • Benfica ligger nummer 1 i den portugisiske Primeira Liga og har allerede vundet mesterskabet i år, idet de med 73 point og 7 points forspring til nummer 2 i rækken med 2 runder tilbage ikke længere kan hentes.
 • Benfica er i finalen i Portugal´s pokal turnering i fodbold.
 • Benfica er ubesejret i slutspillet i Europa league.
 • Benfica er ubesejret på sin hjemmebane Estadio Da Luz i den nationale portugisiske liga og har 12 sejre og 2 uafgjorte i 14 hjemmekampe.
 • Målscoren for Benfica er for hele sæsonen i Primeira Liga på 56:15. Benfica er den klub i Portugal der har scoret flest mpl og den klub der er scoret færrest mål på! I gennemsnit bliver der blot scoret 0,54 mål på Benfica pr. kamp, mens klubben i gennemsnit scorer 2 mål pr. kamp.
 • Benfica gik samlet videre fra kvartfinalerne med en målscore på 3:0.
 • Benfica imponerede mange ved i 1/8 – finalerne at besejre Tottenham 1:3 på udebane og efterfølgende var det en formsag at køre den samlede sejr hjem med et 2:2 resultat på hjemmebane.
 • Benfica sluttede på en 3. plads i Champions League gruppe C med samlet 10. point og røg derfor over i Europa League. Klubben formåede dog at imponere ved blandt andet at vinde 2:1 over Paris SG i sidste runde.
 • 5 ud af de seneste 7 kampe Benfica har deltaget i har været relativt målfattige med max 2 mål pr. kamp.
 • Kampformen: Benfica er i superform, idet de har vundet de seneste 7 kampe i træk siden 30. marts 2014.
3. Fakta og statistik om Juventus
 • Juventus var en skuffelse i Champions League gruppespillet, idet de i deres gruppe B blot vandt 6 point og derfor ikke kvalificerede sig til videre deltagelse i Champions League, men i stedet var henvist til Europa League.
 • Juventus er favorit til at vinde Europa League.
 • Juventus ligger nummer 1 i den italienske serie A med 90 point og er med 8 points forspring til Roma på andenpladsen og blot 4 runder tilbage at spille i meget tæt på at have genvundet det italienske mesterskab i fodbold i serie A.
 • Juventus målscore i serie A er på 72:22. Juventus vanvittigt dygtige såvel offensivt som defensivt og scorer i gennemsnit 2,12 mål pr. kamp, mens der i gennemsnit bliver scoret 0,65 mål på dem pr. kamp.
 • Juventus gik sikkert videre fra kvartfinalerne til semi finalerne i Europa league. I 1/8 finalerne var klubben dog oppe mod Fiorentina og det var meget tæt på at gå galt.
 • Juventus har en helt formidabel hjemmebane statistik i serie A. 17 sejre i 17 kampe og en målscore på 43:9. Den Gamle Dame er et fort på hjemmebane. Kun i Champions League kampene samt i Europa league 1/8 finalerne har 3 klubber formået at spille uafgjort på dette stadion i denne sæson.
 • Hele 5 af de seneste 6 kampe, som Juventus har deltaget i har været relativt målfattige med max 2 mål pr. kamp.
 • Kampformen: Juventus har vundet de seneste 5 kampe i træk siden 3. april 2014.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3