top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-04-2014 Superliga ekspert tips: Randers – SønderjyskE, kampstart 25. april 2014 klokken 18:30

 • Kampstart 25. april 2014 klokken 18:30
 • Se kampen direkte i aften på fansk tv på TV3 Sport 1
 • Masser af live betting på denne kamp på bet365 – få en konto i dag og prøv hvor overlegent godt det er!
Randers er i en forrygende dagsform i øjeblikket efter Ronnie Schwartz igen er kommet på banen. Ronnie Schwartz har scoret i de seneste 4 kampe i træk og hans evner inde foran mål sænkede i sidste runde AaB på Aalborg stadion. Hvilken kæmpe præstation! I dag er det SønderjyskE – superligaens bundprop de seneste mange uger – som Randers får besøg af og hjemmeholdet er på forhånd udråbt til at være storfavoritter. SønderjyskE er bundprop javist – men er det nu også hjemmesejren, der er det mest fornuftige odds fif til dagens kamp? Eller er der andre mere oplagte spil muligheder? Læs eksperternes betting tips til dagens eneste superliga kamp fredag aften den 25. april 2014.

1. Spil fiduser fra odds eksperterne til fodbold kampen i superligaen: Randers - SønderjyskE
 • Mest oplagte spil forslag i denne kamp er mange mål. Ronnie Schwartz er glohed og i scorings humør i øjeblikket og man forventer at han ligesom Ronaldo fra Real madrid scorer hver gang han er med. Randers har desuden i deres seneste 4. kampe vist en trend med i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Randers har desuden en hjemmebane statistik, hvor man er tæt på at lukke 2 mål ind pr. kamp. SønderjyskE er desuden med 28 scoringer imod sig i 14 kampe en klub der ligeledes i gennemsnit giver 2 mål væk hver gang de spiller på udebane. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85. Dagens hovedtip er mange mål.
 • SønderjyskE giver aldrig op – men vinde på udebane, det er klubben altså ikke ret gode til. Mest sandsynligt er igen, at klubberne deler i porten og får 1 point hver. ”X” er set til odds 3,60.
 • Første målscorer: Vi har 2 bud og den mest oplagte på Randers stadion er naturligvis helt forrygende Ronnie Schwartz til odds 5,00. Scorer han når som helst er oddset på det 2,25. Fra SønderjyskE er det Rubin Okotie, som ser ganske interessant ud. Rubin scorede 2 mål i kampen i sidste runde mod FC Nordsjælland og han giver fornemme odds 8,50 som første målscorer.
 • Ciffetips til dagens kamp bliver 2:2  til odds 15 eller 3:3 til odds 51. Går det helt mål grassat giver en slutstilling på 4:4 odds 251!!!
2. Randers statistik og trends
 • Ronnie Schwartz har scoret mål i de seneste 4 kampe i træk. Han er derfor et brandvarmt bud på en første målscorer.
 • Randers har siden 4. april vundet 3 kampe og fået en uafgjort – og nul nederlag. En enkelt mand kan tilskrives en stor del af æren for den flotte point høst. Manden hedder Ronnie Schwartz og han var blandt andet også match vinder i det seneste superliga opgør på Aalborg stadion mellem AaB og Randers. Randers vandt kampen 1:2.
 • Randers ligger på en 6. plads i superliaen med 36 point. Klubben er 8 point over nedryknings stregen og med 5 runder tilbage er det stadigvæk primært nedad Randers kigger – idet dagens modstander i tilfælde af en sejr vil gå fra 28 point til 31 point! Dagens kamp mellem Randers og SønderjyskE er en af de såkaldte ”6-points kampe” . Vinder Randers i aften vil der være 11 point imellem SønderjyskE og Randers, mens er SønderjyskE i stand til at hente 3 point, så vil der blot være 5 point mellem klubberne og Randers vil for alvor igen være tæt på bunden af superligaen.
 • Randers har en elendig målscore på 18:26 på hjemmebane. Faktisk er det kun AGF som er mere ringe end Randers på de defensive poster.
 • I gennemsnit bliver der scoret 1,86 mål på Randers pr. kamp, når kampene bliver spillet på Randers stadion.
 • Offensivt er Randers kommet op i 5. gear efter Ronnie Schwartz er kommet i gang. 2 mål har Randers scoret i gennemsnit pr. kamp de seneste 4. kampe.
3. SønderjyskE statistik og trends
 • SønderjyskE ligger under nedryknings stregen på en 11. plads med 28 point – blot 1 point efter AGF på en 10. plads.
 • SønderjyskE har tabt 14 kampe ud af 28 i årets superliga.
 • SønderjyskE har 28 scoringer imod sig i 14 kampe på udebane. 2 mål lukker klubben altså ind pr. kamp!!!
 • SønderjyskE er superligaens dårligste udehold med blot 9 point vundet på udebane i år i 14 kampe.
 • SønderjyskE har en dagsform der viser, at klubben arbejder målrettet mod at hente de nødvendige point for at overleve i superligaen. Klubben har faktisk fået point med hjem i 5 ud af de seneste 7 superliga opgør. Respekt herfra! De 2 nederlag har begge været mod de 2 sjællandske topklubber Brøndby og FCK, som inden dagens kamp ligger på henholdsvis 3. og 4. pladsen.
 • SønderjyskE vandt i sidste runde af superligaen 3:1 på hjemmebane over FC Nordsjælland.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 


Stillingen i superligaen
SønderjyskE skal have point i dagens kamp mod Randers. Et nederlag vil være fatalt - mens en sejr til Randers vil formentlig være nok til, at de er sikret overlevelse. Disse "6-points" kampe er helt enormt spændende.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3