top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-04-2014 Superliga ekspert tips: Randers – SønderjyskE, kampstart 25. april 2014 klokken 18:30

 • Kampstart 25. april 2014 klokken 18:30
 • Se kampen direkte i aften på fansk tv på TV3 Sport 1
 • Masser af live betting på denne kamp på bet365 – få en konto i dag og prøv hvor overlegent godt det er!
Randers er i en forrygende dagsform i øjeblikket efter Ronnie Schwartz igen er kommet på banen. Ronnie Schwartz har scoret i de seneste 4 kampe i træk og hans evner inde foran mål sænkede i sidste runde AaB på Aalborg stadion. Hvilken kæmpe præstation! I dag er det SønderjyskE – superligaens bundprop de seneste mange uger – som Randers får besøg af og hjemmeholdet er på forhånd udråbt til at være storfavoritter. SønderjyskE er bundprop javist – men er det nu også hjemmesejren, der er det mest fornuftige odds fif til dagens kamp? Eller er der andre mere oplagte spil muligheder? Læs eksperternes betting tips til dagens eneste superliga kamp fredag aften den 25. april 2014.

1. Spil fiduser fra odds eksperterne til fodbold kampen i superligaen: Randers - SønderjyskE
 • Mest oplagte spil forslag i denne kamp er mange mål. Ronnie Schwartz er glohed og i scorings humør i øjeblikket og man forventer at han ligesom Ronaldo fra Real madrid scorer hver gang han er med. Randers har desuden i deres seneste 4. kampe vist en trend med i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Randers har desuden en hjemmebane statistik, hvor man er tæt på at lukke 2 mål ind pr. kamp. SønderjyskE er desuden med 28 scoringer imod sig i 14 kampe en klub der ligeledes i gennemsnit giver 2 mål væk hver gang de spiller på udebane. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85. Dagens hovedtip er mange mål.
 • SønderjyskE giver aldrig op – men vinde på udebane, det er klubben altså ikke ret gode til. Mest sandsynligt er igen, at klubberne deler i porten og får 1 point hver. ”X” er set til odds 3,60.
 • Første målscorer: Vi har 2 bud og den mest oplagte på Randers stadion er naturligvis helt forrygende Ronnie Schwartz til odds 5,00. Scorer han når som helst er oddset på det 2,25. Fra SønderjyskE er det Rubin Okotie, som ser ganske interessant ud. Rubin scorede 2 mål i kampen i sidste runde mod FC Nordsjælland og han giver fornemme odds 8,50 som første målscorer.
 • Ciffetips til dagens kamp bliver 2:2  til odds 15 eller 3:3 til odds 51. Går det helt mål grassat giver en slutstilling på 4:4 odds 251!!!
2. Randers statistik og trends
 • Ronnie Schwartz har scoret mål i de seneste 4 kampe i træk. Han er derfor et brandvarmt bud på en første målscorer.
 • Randers har siden 4. april vundet 3 kampe og fået en uafgjort – og nul nederlag. En enkelt mand kan tilskrives en stor del af æren for den flotte point høst. Manden hedder Ronnie Schwartz og han var blandt andet også match vinder i det seneste superliga opgør på Aalborg stadion mellem AaB og Randers. Randers vandt kampen 1:2.
 • Randers ligger på en 6. plads i superliaen med 36 point. Klubben er 8 point over nedryknings stregen og med 5 runder tilbage er det stadigvæk primært nedad Randers kigger – idet dagens modstander i tilfælde af en sejr vil gå fra 28 point til 31 point! Dagens kamp mellem Randers og SønderjyskE er en af de såkaldte ”6-points kampe” . Vinder Randers i aften vil der være 11 point imellem SønderjyskE og Randers, mens er SønderjyskE i stand til at hente 3 point, så vil der blot være 5 point mellem klubberne og Randers vil for alvor igen være tæt på bunden af superligaen.
 • Randers har en elendig målscore på 18:26 på hjemmebane. Faktisk er det kun AGF som er mere ringe end Randers på de defensive poster.
 • I gennemsnit bliver der scoret 1,86 mål på Randers pr. kamp, når kampene bliver spillet på Randers stadion.
 • Offensivt er Randers kommet op i 5. gear efter Ronnie Schwartz er kommet i gang. 2 mål har Randers scoret i gennemsnit pr. kamp de seneste 4. kampe.
3. SønderjyskE statistik og trends
 • SønderjyskE ligger under nedryknings stregen på en 11. plads med 28 point – blot 1 point efter AGF på en 10. plads.
 • SønderjyskE har tabt 14 kampe ud af 28 i årets superliga.
 • SønderjyskE har 28 scoringer imod sig i 14 kampe på udebane. 2 mål lukker klubben altså ind pr. kamp!!!
 • SønderjyskE er superligaens dårligste udehold med blot 9 point vundet på udebane i år i 14 kampe.
 • SønderjyskE har en dagsform der viser, at klubben arbejder målrettet mod at hente de nødvendige point for at overleve i superligaen. Klubben har faktisk fået point med hjem i 5 ud af de seneste 7 superliga opgør. Respekt herfra! De 2 nederlag har begge været mod de 2 sjællandske topklubber Brøndby og FCK, som inden dagens kamp ligger på henholdsvis 3. og 4. pladsen.
 • SønderjyskE vandt i sidste runde af superligaen 3:1 på hjemmebane over FC Nordsjælland.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 


Stillingen i superligaen
SønderjyskE skal have point i dagens kamp mod Randers. Et nederlag vil være fatalt - mens en sejr til Randers vil formentlig være nok til, at de er sikret overlevelse. Disse "6-points" kampe er helt enormt spændende.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3