top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-04-2014 Superliga odds fra eksperterne: OB – AaB, kampstart 26. april 2014 klokken 17:00

 • Kampstart 26. april 2014 klokken 17:00
 • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
 • Livebetting er bedst hos bet365 – spil selv med her med 1000 kroner i startbonus
AaB skal på Odense stadion, Tre-For Park i dag forsøge at revancere sig efter det knebne nederlag til Randers i sidste spillerunde på eget græs i Aalborg. AaB er stadigvæk superligaens førerhold med 52 point, men FC Midtjylland er med sine 51 point blot et mulehår bagefter, så intet er endnu afgjort i den absolutte top i den bedste danske fodboldrække. OB kæmper en helt anden kamp, idet de blot er 5 point foran AGF, der ligger UNDER nedrykningsstregen. OB er med i en tæt nedrykningskamp og alle point tæller naturligvis i den kamp, så AaB skal ikke forvente et OB hold, der ikke vil kæmpe hårdt for pointene. Hvor vil en kamp som denne lande? Læs statistik og trends samt eksperternes bud på fornuftige odds, som DU bør spille på, hvis du interesserer dig for sports betting.

1.Eksperternes odds til superliga tvekampen mellem nordjysk top kandidat til mesterskab mod fynsk tragedie
 • OB har en elendig statistik mod AaB og vil formentlig være godt tilfredse med et enkelt point i dagens kamp. Omvendt vil AaB ikke være tilfreds umiddelbart med en pointdeling, idet de behøver 3 point, hvis de virkelig vil vinde et dansk mesterskab. Især FCM er meget tæt på, men FCK kan ved et dårligt resultat for AaB i dag komme meget, meget tæt på AaB i morgen og det er der simpelthen ikke råd til for den nordjyske klub. Havde denne kamp været spillet på Aalborg stadion, så var ”X” det mest sandsynlige resultat. Idet OB har hjemmebane fordelen, så må man forvente klubben vil mere fremadrettet på banen og det åbner op for en masse mål muligheder i begge ender. Vi melder os på kent Nielsens hold og håber/forventer en åben og livlig kamp, så der bør komme en del mål. Sidste gang AaB spillede på Tre-For Park i Odense blev kampen en af de mest underholdende og målrige kampe længe set på de kanter. Kampen endte 3:4 til AaB og det var en spændende kamp, der bølgede frem og tilbage og det var først tilsidst, at den endelige vinder blev fundet. Fandens god fodbold!!! Vi vurderer, at kampen ender med 3. point til en af klubberne, men kan ikke afgøre hvem der trækker det længste strå. 1-tallet giver enormt flotte odds 3,20, mens AaB på et 2-tal giver oddset 2,20.
 • Bookmaker.dk forventer en målrig kamp med masser af chancer i begge ender. Spil på over 2,5 mål til odds 1,65.
 • Første målscorer. Lukas, Lukas SPALVIS til odds 7. Scorer han når som helst og det gør han sandsynligvis i en målrig kamp som denne, så er oddset 2,75. jakob Ahlmann Nielsen har også de seneste par kampe vist, at han har krudt i fodbold støvlerne, så oddset på ham til 34 – yderst interessant.
 • Kampens resultat: Eftersom seneste opgør mellem disse 2 klubber på TRE-FOR Park i Odense blev et rent målorgie med samlet 7 scoringer, så vil Bookmaker gå all-in og udelukkende gå efter ciffertips med mange scoringer og enormt høje odds. Vi satser på en gentagelse. 3:2 til odds 26, 4:2 til odds 51, 2:3 til odds 21 , 2:4 til odds 41. Et superodds på en gentagelse af resultatet for et år siden den 14. april 2013, 3:4 til AaB giver odds 67.
2. OB statistik, trends og dagsform
 • OB har 34 point og ligger i øjeblikket på en 8. plads blot 5 point fra nedrykning.
 • OB har et hold med en masse dygtige spillere, de har blot ikke leveret ”varen” i dette års superliga.
 • OB har en målscore på 39:37. Odense boldklub scorer i gennemsnit 1,39 mål pr. kamp og der bliver i gennemsnit scoret 1,32 mål på dem pr. kamp i 28 kampe.
 • OB har en for klubben med det store potentiale en ret elendig hjemmebane med blot 4 sejre i 13 kampe.
 • Blot 4 klubber i superligaen lukker flere mål ind på hjemmebane end OB har gjort det hidtil. OB er altså i den tunge ende på de defensive pladser, når de spiller hjemme.
 • OB har tabt de seneste 2 kampe i træk mod FC Vestsjælland og FC Nordsjælland. Begge kampe blev tabt med 1:0.
3. AaB statistik, trends og dagsform
 • Største profil på AaB´s hold er Kasper Kusk. 11 mål og 6 assists er det blevet til hidtil i denne sæson, men gulddrengen fra Aalborg er i øjeblikket inde i et formdyk, idet han ikke har scoret den seneste halvanden måned!!!
 • Lukas Spalvis er ny forholdsvis superbomber fra AaB – han er brandvarm som potentiel målscorer.
 • Cheftræner Kent Nielsen for AaB forventer en livlig, åben og chancerig kamp ifølge AaB sports hjemmeside.
 • AaB har en meget flot statistik mod OB. 3 sejre og 2 uafgjorte resultater er hvad AaB har trynet OB med. AaB må derfor forventes at gå efter sejren i dagens kamp eller minimum en uafgjort.
 • Ser man bort fra sidste rundes nederlag mod Randers, havde AaB en sejrs række på 7 kampe i træk! Store klubber i toppen af superligaen, FCM, FCK og Brøndby var alle blevet besejret af AaB.
 • AaB ligger nummer 1 i superligaen med 52 point og er i øjeblikket favorit til at vinde det danske mesterskab i fodbold.
 • D e 2 seneste kampe mod OB er spillet på Aalborg stadion og er endt 0:0 og 0:1.
 • AaB er i pokal finalen i fodbold, hvor de skal spille finalekamp mod FCK den 15. maj i Parken i København.
 • AaB er et ungt hold med masser af spilleglæde.
 • AaB er superligaens næstmest offensive klub med 52 mål scoret i 28 kampe, dvs i gennemsnit 1,86 mål pr. kamp.
 • AaB er ret dårlige defensivt på udebane og lukker relativt mange mål ind. Blot 4 klubber i superligaen har en værre defensiv end AaB på udebane. På udebane bliver der i gennemsnit scoret 1,85 mål på dem pr. kamp.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3