top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-04-2014 GULDKAMPEN - Liverpool bliver engelske mestre i dag – eller gør de? Odds forslag til Liverpool – Chelsea, kampstart: 27. april 2014 klokken 15:05

  • Kampstart: 27. april 2014 klokken 15:05
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 2
  • Livebet på kampen med 1000 kroner bonus hos Europa´s største udbyder i odds her
Sjældent har en klub været i et dilemma, som Chelsea er det i dag. Skal man satse på Premier League eller Champions League eller dem begge? I dag er modstanderen Liverpool i Premier League på Anfield Road. Chelsea kan med en sejr over Liverpool minimere forspringet til blot 2 point. Inden dagens kamp i dag har Liverpool 80 point, Chelsea har 75 point og Manchester City har 74 point – men har spillet en kamp færre end de 2 andre.

Efter kampen i dag har dagens kombatanter blot 6 point tilbage at spille om – så i tilfælde af sejr til Liverpool – så er mesterskabet reelt allerede afgjort – dog er der en teoretisk mulighed for at Manchester City stadigvæk kan nå dem – men det vil være ekstremt usandsynligt. Chelsea´s bedste chance for at få et mesterskab hjem til klubben er i Champions League, idet de efter en uafgjort på 0:0 i første møde mod Atletico Madrid på Vicente Calderon den 22. april (som Bookmaker forudsagde - se betting tips) har skabt sig et meget godt udgangspunkt for at kvalificere sig fra semi-finalen til Champions League finale med en sejr på sin hjemmebane på onsdag i den kommende uge.


1. Spil fiduser til kampen om det engelske mesterskab i Premier League
  • Liverpool har været helt og aldeles fremragende i denne sæson i Premier League. Klubben ligger nummer 1 med 80 point og har med Chelsea som modstander i dagens kamp en unik mulighed for at fjerne den nærmeste forfølger til Premier League trofæet. Chelsea har fokus et helt andet sted og vil ikke møde op til kamp i dag med 100% fokus på denne kamp. Chelsea VIL naturligvis gerne vinde kampen i dag – men det får de meget svært ved. Champions League kampen mod Atletico M. på eget græs på onsdag er vigtigere, fordi sandsynligheden for succes i Champions League er større end den er i Premier League. I Premier League vil Liverpool stadigvæk selv med et nederlag eller uafgjort i dagens kamp være favoritter til at vinde det engelske mesterskab. Mest sandsynligt er 1-tallet til odds 1,72. Liverpool har desuden vundet de seneste 7 kampe i træk!!! ”X” er ikke en mulighed, idet Chelsea ikke kan bruge det til noget som helst, så flasker alt sig for Chelsea, så kunne de også liste en kneben sejr hjem til helt i himlen fremragende odds 5,00.
  • Chelsea har Premier League´s bedste defensiv. Der er blot scoret 15 mål på dem på udebane i 17 kampe og i samtlige kampe i Premier League har modstanderne blot i gennemsnit scoret 0,74 mål på dem pr. kamp. Chelsea kan sætte en bus foran eget mål, hvis de vil! Chelsea vil formentlig gribe kampen an med et defensivt udgangspunkt og modsat hvad flere andre mener, så er vores eksperter noget frem til, at dagens opgør bliver en taktisk affære med få mål. Spil på under 2,5 mål til odds 2,35.
  • Ciffer tips til guldkampen tager udgangspunkt i få mål: 0:0 til odds 15 eller 1:0 til odds 10, 2:0 til odds 11 eller 0:1 til odds 19.
  • Første målscorer: Eneste mand i vors bog er Luis Suarez til odds 5. Bliver der mål i denne kamp – så er det ham med mest krudt i støvlerne.
2. Stillingen i premier League INDEN dagens kamp bliver sat i gang

Liverpool har reelt en unik mulighed for at tage det afgørende skridt mod at blive engelske mestre i dag. Vinder Liverpool med blot 2 runder tilbage, så er det kun Manchester City der har en lille, bitte, bitte teoretisk mulighed for at hente Liverpool.3. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3