top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-04-2014 Superliga odds med spil forslag: Esbjerg – FC Midtjylland, kampstart 28. april 2014 klokken 19:00

  • Kampstart 28. april 2014 klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
  • Livebet på kampen på bet365 her. Husk 1000 kroner i bonus til nye kunder!
FC Midtjylland er pisket til at vinde dagens kamp mod Esbjerg, hvis de stadigvæk vil være med i kampen om det danske mesterskab i fodbold. Inden dagens kamp er FCM 4 point efter AaB på førstepladsen og med en sejr i dag, vil der igen være spænding i toppen af superligaen. FC Midtjylland kommer desuden til Esbjerg med 2 storsejre i træk på 0:4 mod AGF og 5:2 mod Viborg, så midtjyderne har for alvor fundet mål instinktet frem.

Esbjerg har i foråret haft en klar optur sammenlignet med efteråret og det er stadigvæk en mulighed for klubben at kvalificere sig til top 5 og europæisk fodbold til næste år, så dagens kamp kan godt kaldes en topkamp mellem 2 klubber med masser af power på de offensive poster. Se hvad vores eksperter vurderer kommer til at ske i aftenens eneste superliga kamp denne mandag aften plus tips og odds fiduser.

Spil fiduser og odds tips til superliga kampen: Esbjerg – FC Midtjylland
  • FC Midtjylland har i denne sæson scoret i gennemsnit 1,93 mål pr. kamp i 28 kampe. Klubben ligger pt. på en andenplads i superligaen og er reelt den eneste udfordrer til AaB til ”vinder af et dansk mesterskab i fodbold anno 2013/14”. Klubben har vist fremgang i de seneste 2 kampe med ialt 9 mål. FC Midtjylland er yderst giftige frem på banen og Esbjerg fik i klubbernes seneste opgør også en 3:0 lussing af FCM. Er overbevist om, at vi mindst får en 3-4 mål i denne kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85.
  • FCM kæmper desuden om et dansk mesterskab, det må alt andet lige være en ambitions faktor, som gør, at spillerne lige kæmper lidt ekstra. Esbjerg kan også være tilfredse med en uafgjort i dagens kamp, idet de blot er 1 point efter en 5. plads, som formentlig også giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson, eftersom Pokal finalen er mellem AaB og FCK, som begge formentlig ender i toppen. FCM SKAL vinde denne kamp, mens Esbjerg kan nøjes med en uafgjort og stadigvæk være glade, så pilen peger mest på FCM sejr og 2-tal til odds 2,70 – fordi kravet er sejr, hvis FCM stadigvæk vil være kandidat til mesterskabet. Et ”X” kan dog ikke udelukkes, mens Esbjerg sejr – det kommer ikke til at ske!
  • Ciffettips: 1:2 til odds 10 , 2:3 til odds 29, 2:4 til odds 51, 1:4 til odds 41.
  • Første målscorer: Morten Duncan Rasmussen til odds 6. Scorer han når som helst, er oddset på ham 2,50.
Stillingen i superligaen INDEN dagens kamp

FCK og Brøndby er ikke med i opgøret om det danske mesterskab i fodbold længere, eftersom de er 9 point efter AaB på førstepladsen med blot 4 runder tilbage. Det er nu en kamp mellem FCM og AaB og i dag vurderer vi, at FCM viser sin mesterklasse ved at besejre Esbjerg på Blue Water Arena stadion i Esbjerg.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3