top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-04-2014 GIGANTERNES KAMP og MÅLFEST i vente i Champions League semi finalen, Bayern München – Real Madrid, kampstart: 29. april 2014 klokken 20:45

 • Kampstart: 29. april 2014 klokken 20:45
 • Livebet på kampen i aften på bet365 her med 1000 kroner i bonus her.
 • Se kampen direkte på TV3+ tirsdag aften eller tænd computeren og følg den gratis på bet365 radio.
Går Bayern München videre i aften – eller vil Ronaldo smadre tyskerne på eget græs? Læs vores odds fiduser og spil forslag til aftenens returopgør i dag 29. april 2014 i Champions League semi finalen på Allianz Arena.

Bayern München tabte knebent 1:0 mod Real Madrid i Champions League i den første semi-finale i sidste uge på Santiago Bernabeu. Karim Benzema scorede i det 19. minut og selvom Bayern München havde bolden i 2/3 dele af kampen og skabte flere chancer end Real M., så fører Real Madrid inden dagens kamp med 0:1 på en kontra scoring. Bayern München var indtil det tyske mesterskab var vundet med adskillige spillerunder tilbage i den tyske Bundesliga ubesejret. Efter klubben var kåret til vinder, er der kommet et par snævre nederlag mod klubber, som Bayern M. under normale omstændigheder burde vinde over. Se betting tips fra første møde mod Real Madrid her.

1. Spil fiduser til 2. semi finale i Champions League mellem Bayern München – Real Madrid
 • Bookmaker havde forventet, at Bayern M. ville vinde i sidste uge – men kampen viste helt klart, at det var Bayern M. der ”sad på kampen”, selvom det var dem der spillede på udebane!!! I dag SKAL tyskerne vinde og ”spiller for spiller”, så bør tyskerne altså være et bedre klubhold end Real Madrid. Se blot den knusende statistik fra Bundesligaen med 27 sejre, 3 uafgjort og blot 2 nederlag. Real Madrid kommer på hælene i dag og den tyske kamp maskine vil med stor sandsynlighed være i stand til at vinde med mindst 1 mål eller 2. Spil på sejr til Bayern München og 1-tallet til odds 1,80. Spil her
 • Bayern München har været favoritter til at vinde Champions League fra dag 1 og lige nu, er der et fremragende odds på, at Bayern München slår Real Madrid og samlet går videre til finalen til odds 2,50 på bet365 her. Forklaringen er naturligvis, at Bayern M. er 1 mål bagud allerede, men det betyder ingenting.
 • I øjeblikket er der også et flot odds på Bayern München som samlet vinder i Champions League på 3,40. Oddset skal spilles i dag eftersom det vil falde betydeligt, når Bayern er gået videre til finalen i aften after at have besejret Real Madid samlet.
 • Vi er meget skuffede over de få mål i den første kamp og det tror vi simpelthen ikke kan gentage sig. Kampen bliver målrig, fordi Bayern M. skal vinde med mindst 1 mål og at holde Real Madrid fra scoringer, det er heller ikke så sandsynligt. Odds på over 2,5 mål er desværre meget populært at spille på, så man får blot odds 1,53.
 • Ciffertips: 1:0 til odds 10, 2:1 til odds 8,50;  3:1 til odds 12, 4:1 til odds 23.
 • Første målscorere med odds, som du bør overveje: Arjen Robben til odds 6, og Claudio Pizarro til odds 7. Ellers er der dem alle de andre spiller på Mandzukic til odds 4,50 og cristiano Ronaldo til odds 5,50.
 • Live bet på kampen på bet365 for at få det fulde udbytte. Det er i topkampe som denne, at livebetting er ekstra spændende. Få en konto her.
2. Facts og statistik for Bayern München
 • Bayern München vandt i weekenden 5:2 i en ”træningskamp” mod Werder Bremen i en Bundesliga kamp, som reelt ikke har nogen betydning for klubben, idet mesterskabet allerede er vundet grundet det store forspring til de andre klubber i toppen og med blot 2 spillerunder igen.
 • Bayern München vandt sin gruppe D i grundspillet i Champions League med 15 point. Tabte overraskende en kamp mod Manchester City 2:3 i runde 6. Bayern kom hurtigt foran 2:0 i kampen og gik derefter tilsyneladende 1. gear ned. Det var en meget underlig kamp. Bayern er åbenbart et hold, der vinder, når de skal, men omvendt er de heller ikke bange for at tabe kampe, som reelt ikke har nogen betydning udover æren.
 • Bayern München har tabt 2 kampe i år i Bundesligaen. Begge kampe er tabt fornylig mod Dortmund den 12. april og mod Augsburg 5. april. Vigtigt at bide mærke i er, at den enormt vigtige Champions League kamp mod Manchester United den 9. april blev vundet 3:1. Bayern kom bagud 0:1 på eget græs men så trådte super stjernerne Arjen Robben, Mario Mandzukic og Thomas Müller i karakter og lavede alle 1 mål hver.
 • 16. april 2014 smadrede Bayern München klubben Kaiserslautern med 5:1 i den tyske DFB pokalturnering – igen et bevis på at Bayern München vinder de kampe de skal!
 • Bayern München har for længe siden vundet det tyske mesterskab og kampene de har tabt i år, såvel den ene kamp mod Manchester City i Champions League regi samt de 2 kampe fornylig i Bundesligaen mod Augsburg og Dortmund har alle reelt været ligegyldige og uden betydning. (Har man set Bayern spille en kamp, er man ikke i tvivl om, at de er favoritter uanset modstanderen!)
 • I 2012 mødte disse 2 klubber hinanden sidst i Champions League knockoutkampene. Bayern München vandt samlet over Real Madrid og gik videre.  Begge klubber vandt 2:1 på hjemmebane, så opgøret blev afgjort på straffespark, hvor Bayern M. blev den endelige vinder.
 • Bayern München er suveræn i tysk fodbold og har for længe siden allerede fejret et nyt tysk mesterskab for sæsonen 2013/2014 – dvs. er SUVERÆN nummer 1 i Bundesligaen. I øjeblikket har klubben 84 point. Nummer 2 i rækken ”Dortmund” har blot 65 point. Bayern er mindst 1. klasse bedre end alle de andre tyske klubber.
 • Målscoren for Bayern er i Bundesligaen på 89:22 for 32 kampe. Bayern München scorer i gennemsnit 2,78 mål pr. kamp. Der bliver i gennemsnit scoret blot 0,69 mål på dem pr. kamp.
 • Bayern München er et meget godt hjemmebane hold.  14 sejre og 1 uafgjort og så et enkelt nederlag fornylig.
 • Bayern München er regerende Champions League mestre fra sidste år og klubben har fra dag 1 været favoritter til at genvinde pokalen.
 • Bayern München er ubesejret i Champions League slutspillet.
 • Bayern München er i finalen i den tyske DFB pokal turnering.
 • Bayern München har en spillertrup med verdenskalssespillere på alle pladser på banen. Arjen Robben, Mario Mandzukic, Mario Götze, Franck Ribery, Philipp Lahm, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger etc.
3. Facts og statistik for Real Madrid
 • Real Madrid er klubben med en af verdens bedste spillere Cristiano Ronaldo. Desuden har de i år købt en af verdens dyreste spillere til at hjælpe med at score mål – Gareth Bale.
 • Real Madrid ligger på en 3. plads i den spanske Primera Division med 82 point – blot 6 point fra Atletico Madrid som topper tabellen med 88 point..
 • Real Madrid er en af verdens mest offensive klubber, hvilket deres målscore også giver en klar indikation af. Målscoren er på 98:32 i 34 fodboldkampe hvilket giver et gennemsnit på 2,88 mål scoret pr. kamp, og 0,94 mål scoret mod sig pr. kamp.
 • Real Madrid har spillet 0 kampe uafgjort på hjemmebanen Santiago Bernabeu i den hjemlige liga og har fået 14 sejre og 2 nederlag.
 • På udebane i den nationale liga har Real Madrid blot tabt 2 kampe i år i 17 kampe!!!
 • Real Madrid vandt ganske overlegent sin gruppe B i grundspillet i Champions League med 16 point. Nummer 2 i gruppen Galatasaray fik blot 7 point!
 • Real Madrid har allerede sendt 2 tyske klubber ud af slutspillet i Champions League i år. I 1/8 finalerne blev Schalke 04 sendt hjem til Tyskland med en sammenlagt målscore i de 2 fodbold kampe på 9:2. I kvartfinalerne var det Dortmund, der røg ud med en måltotal på 3:2 i Real Madrid´s favør.
 • Real Madrid har i den hjemlige turnering i 34 kampe i Primera Division vundet 26 kampe, 4 uafgjort og 4 tabte. Real madrid er altså IKKE suveræne på samme måde i den hjemlige turnering, som Bayern München er det i Bundesligaen. Bemærk desuden at intet er endnu afgjort i spansk fodbold om hvem der vinder mesterskabet. Atletico Madrid er favoritter eftersom de ligger nummer 1 med 4 point til Barcelona og 6 point til Real Madrid.
 • Real Madrid vandt den 16. april Copa Del Rey over Barcelona. Første pokal er i hus.
 • Real Madrid er en spansk klub med masser af verdensklasse spillere og især offensivt er de blandt top 3 i verden. Nøglespillere på holdet er blandt andet: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale,  Sergio Ramos, Pepe, Isco etc.
 • Real Madrid vandt det første møde i Champions League semifinalen mod Bayern München med 1:0 på Santiago Bernabeu.
 • Real Madrid vandt i weekenden en knusende sejr på 4:0 over bundholdet Osasuna i den bedste spanske fodboldrække.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3