top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-04-2014 ”Bussen ER parkeret” Odds eksperterne har talt, det kommer til at ske i onsdag aftens Champions League fodbold kamp: Chelsea – Atletico Madrid, kampstart 30. april 2014 klokken 20:45

 • Kampstart 30. april 2014 klokken 20:45.
 • Se kampen direkte på TV3+ eller lyt med gratis på bet365 radio.
 • Livebet på kampen HER og få de højeste odds og flest spil muligheder på bet365.
Onsdag aften skal den anden finalist i Champions League findes hos enten Chelsea eller Atletico Madrid. I går tirsdag 29. april 2014 kvalificerede Real Madrid sig til finalen på bekostning af Bayern München, som blev besejret med sammenlagt 5:0 i 2 kampe. Første kamp mellem Atletico Madrid og Chelsea i sidste uge var en lang ”ørkenvandring” og endte målløst ”0-0”, så dagens kamp er meget åben og hvem der kvalificerer sig videre er ifølge bookmakerne og diverse fodbold eksperter et meget åbent spørgsmål. Vinder Chelsea er det 3. gang på 7. år, at The Blues kommer i en Champions League finale. Omvendt vinder sidste års vindere af Europa League ”Atletico Madrid” kampen i aften, så vil årets Champions League finale i år være et rent spansk anliggende i Madrid. Læs eksperternes bud på hvor dagens kamp lander og hvad der er de mest oplagte odds, som DU bør spille på.Se i øvrigt vores betting tips til den første kamp 22. april 2014 mellem disse 2 semi finalister her på Bookmaker.

1. Eksperternes tips: Hoved odds tips til denne kamp: Chelsea – Atletico Madrid
 • Hovedtippet til dagens kamp er få mål, idet begge klubber som Bookmaker forudsagde i det sidste opgør, begge er vanvittigt dygtige på de defensive pladser. Sammenholder man det med, at blot et enkelt mål er nok til at tabe det hele på gulvet, så bliver disse 2 klubber ikke nogen, der tager chancer frem på banen – mere end en ”kalkuleret” offensiv. Spil på under 2,5 mål til odds 1,50. Dette er eksperterns vurdering på Bookmaker.dk.
 • Det mest sandsynlige resultat i dagens kamp er 0:0 og derfor spil på ”X” til odds 3,30. Spil her. Eftersom 2-tallet giver et odds på 3,30, er der faktisk ganske god værdi i at overveje en halvgardering. Atletico Madrid er MEGET svære at score mål på.
 • Hvem kvalificerer sig videre til finalen i Champions League.? Vi ved det ikke – men objektivt set tror vi det hele bliver afgjort på straffespark, desværre. Bookmakerne har som os heller ikke nogen favoritter. Tror man mest på Chelsea er oddset 1,90 ; Oddset på Atletico Madrid er også 1,90. Objektivt set burde Chelsea have en større sandsynlighed end Atletico, idet de har hjemmebane.
 • Mest sandsynligt er igen en 0:0 kamp til odds 7. Den kamp lugter igen fælt af 2-3 busser parkeret foran Chelsea´s mål og eftersom Atletico også er ret gode defensivt, så vil de ikke risikere alt på udebane. Markedsværdien af fodbold spillerne på Chelsea´s hold er mange gange mere værd end Atletico Madrid´s spillere. Det er faktisk en stor overraskelse, at Atletico Madrid er kommet så langt i Champions League allerede samt at klubben ligger nummer 1 i Primera Division i Spanien FORAN Barcelona og Real Madrid. Diego Simeone som er træner for Atletico Madrid er lidt at sammenligne med Kent Nielsen fra AaB. Han har ikke ubegrænsede midler til at købe verdensklasse spillere for, men han kigger på det spiller materiale han har og får det optimale ud af dem. AaB ligger som bekendt også nummer 1 i Danmark!!!
 • Ciffertips: Skal man holde sig til det mest sandsynlige, men set fra en underholdningsværdi mest destruktive for fodbolden, så bliver kampen i dag en gentagelse af klubbernes første møde. Ciffertips på 0:0 giver odds 7,00. 
2. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
 
4. Bussen er parkeret i moderne professionel topfodbold OGSÅ i Champions League
 • Jose Mourinho er berømt eller berygtet for billedligt talt, at placere en bus eller 2 foran eget mål og dermed gøre det nærmest umuligt for andre fodbold klubber at score mål på dem. Bookmaker vurderer, at det samme kommer til at ske i dag.
 • Hovedparten af odds forslagene ovenfor hælder til ”bussen”-taktikken, så vil du med på en tur i odds-bussen, så er dagens kamp en oplagt en af slagsen at begynde at oddse på hos bet365 her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3