top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-04-2014 ”Bussen ER parkeret” Odds eksperterne har talt, det kommer til at ske i onsdag aftens Champions League fodbold kamp: Chelsea – Atletico Madrid, kampstart 30. april 2014 klokken 20:45

 • Kampstart 30. april 2014 klokken 20:45.
 • Se kampen direkte på TV3+ eller lyt med gratis på bet365 radio.
 • Livebet på kampen HER og få de højeste odds og flest spil muligheder på bet365.
Onsdag aften skal den anden finalist i Champions League findes hos enten Chelsea eller Atletico Madrid. I går tirsdag 29. april 2014 kvalificerede Real Madrid sig til finalen på bekostning af Bayern München, som blev besejret med sammenlagt 5:0 i 2 kampe. Første kamp mellem Atletico Madrid og Chelsea i sidste uge var en lang ”ørkenvandring” og endte målløst ”0-0”, så dagens kamp er meget åben og hvem der kvalificerer sig videre er ifølge bookmakerne og diverse fodbold eksperter et meget åbent spørgsmål. Vinder Chelsea er det 3. gang på 7. år, at The Blues kommer i en Champions League finale. Omvendt vinder sidste års vindere af Europa League ”Atletico Madrid” kampen i aften, så vil årets Champions League finale i år være et rent spansk anliggende i Madrid. Læs eksperternes bud på hvor dagens kamp lander og hvad der er de mest oplagte odds, som DU bør spille på.Se i øvrigt vores betting tips til den første kamp 22. april 2014 mellem disse 2 semi finalister her på Bookmaker.

1. Eksperternes tips: Hoved odds tips til denne kamp: Chelsea – Atletico Madrid
 • Hovedtippet til dagens kamp er få mål, idet begge klubber som Bookmaker forudsagde i det sidste opgør, begge er vanvittigt dygtige på de defensive pladser. Sammenholder man det med, at blot et enkelt mål er nok til at tabe det hele på gulvet, så bliver disse 2 klubber ikke nogen, der tager chancer frem på banen – mere end en ”kalkuleret” offensiv. Spil på under 2,5 mål til odds 1,50. Dette er eksperterns vurdering på Bookmaker.dk.
 • Det mest sandsynlige resultat i dagens kamp er 0:0 og derfor spil på ”X” til odds 3,30. Spil her. Eftersom 2-tallet giver et odds på 3,30, er der faktisk ganske god værdi i at overveje en halvgardering. Atletico Madrid er MEGET svære at score mål på.
 • Hvem kvalificerer sig videre til finalen i Champions League.? Vi ved det ikke – men objektivt set tror vi det hele bliver afgjort på straffespark, desværre. Bookmakerne har som os heller ikke nogen favoritter. Tror man mest på Chelsea er oddset 1,90 ; Oddset på Atletico Madrid er også 1,90. Objektivt set burde Chelsea have en større sandsynlighed end Atletico, idet de har hjemmebane.
 • Mest sandsynligt er igen en 0:0 kamp til odds 7. Den kamp lugter igen fælt af 2-3 busser parkeret foran Chelsea´s mål og eftersom Atletico også er ret gode defensivt, så vil de ikke risikere alt på udebane. Markedsværdien af fodbold spillerne på Chelsea´s hold er mange gange mere værd end Atletico Madrid´s spillere. Det er faktisk en stor overraskelse, at Atletico Madrid er kommet så langt i Champions League allerede samt at klubben ligger nummer 1 i Primera Division i Spanien FORAN Barcelona og Real Madrid. Diego Simeone som er træner for Atletico Madrid er lidt at sammenligne med Kent Nielsen fra AaB. Han har ikke ubegrænsede midler til at købe verdensklasse spillere for, men han kigger på det spiller materiale han har og får det optimale ud af dem. AaB ligger som bekendt også nummer 1 i Danmark!!!
 • Ciffertips: Skal man holde sig til det mest sandsynlige, men set fra en underholdningsværdi mest destruktive for fodbolden, så bliver kampen i dag en gentagelse af klubbernes første møde. Ciffertips på 0:0 giver odds 7,00. 
2. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
 
4. Bussen er parkeret i moderne professionel topfodbold OGSÅ i Champions League
 • Jose Mourinho er berømt eller berygtet for billedligt talt, at placere en bus eller 2 foran eget mål og dermed gøre det nærmest umuligt for andre fodbold klubber at score mål på dem. Bookmaker vurderer, at det samme kommer til at ske i dag.
 • Hovedparten af odds forslagene ovenfor hælder til ”bussen”-taktikken, så vil du med på en tur i odds-bussen, så er dagens kamp en oplagt en af slagsen at begynde at oddse på hos bet365 her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3