top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-05-2014 Odds ekspert tips fra Einstar til Europa League semi finale retur opgør: Juventus – Benfica, kampstart 1. maj 2014 klokken 21:05

 • Kampstart 1. maj 2014 klokken 21:05
 • Se kampen direkte på Canal 9 Danmark
 • Livebet på kampen på bet365 her . Husk DIN 1000 kroner startbonus, hvis du er ny kunde!
Juventus skal torsdag aften forsøge at vinde kampen med minimum 1 mål, idet første møde mellem Juventus og Benfica blev med resultatet 2:1 til Benfica. Juventus er trods de allerede INDEN dagens kamp er bagud, alligevel favoritter til at både kvalificere sig til finalen og vinde Europa League. Benfica er fodboldklubben, der må forvente at komme på hårdt arbejde mod Den Gamle Dame, der i serie A har spillet 17 kampe på hjemmebanen Juventus stadion med 17 sejre – vanvittig stærk hjemmebane statistik!!!

1. Spil fiduser til dagens mest oplagte odds fra odds proffen ”Einstar”.
 • Juventus har en ubesejret hjemmebane på Juventus stadion i serie a med 17 sejre i 17 kampe. Juventus tabte knebent 1:2 mod Benfica i det første møde, men fik scoret et meget vigtigt udebanemål!!! -  og kan ved en sejr på eget græs i dag på fx 1:0 gå videre på reglen om flest udebane mål. Helt overdrevent meget sandsynligt 1-tal til odds 1,57. PRIMÆRT TIP - spil det her
 • Det mest sandsynlige er mange mål i vores bog. Spil på over 2,5 mål til odds 1,95. Dette er den afgørende kamp og uanset hvem af klubberne, der scorer først, så vil den anden klub satse hele butikken for at kvalificere sig. Det vil automatisk give en masse scorings muligheder på grund af kontra stød og omstillinger og det kan meget vel gå hen og blive en dynamit kamp i dag – se blot hvor mange mål der er blevet scoret i Champions League semi finalerne tirsdag og onsdag aften – 4 mål i hver kamp. I første møde forventede vi få mål, men denne gang er det hele vendt på hovedet. Juventus er favoritter og de skal score!!!
 • Spil på Juventus som samlet vinder af Europa League til odds 2,25. Det er vigtigt at spille på dette odds INDEN aftenens kamp.
 • Jeg hedder Einstar og vil desuden opfordre alle med interesse i at optimere deres odds og betting hobby med at få gang i live betting. Der er masser af ”guld” der ligger og venter, når først man er blevet god til live betting. Denne side på Bookmaker giver et indblik i hvad den ”dovne” tipster spiller, vil man virkelig i gang – så er det livebetting. Personligt spiller jeg nok mindst 20 spil i aften, mens kampen er i gang. Den bedste bookie til live betting er ikke overraskende bet365, så har du ikke en konto der – så få den nu!
2. Fakta og statistik om Benfica
 • Benfica ligger nummer 1 i den portugisiske Primeira Liga og har allerede vundet mesterskabet i år, idet de med 73 point og 7 points forspring til nummer 2 i rækken med 2 runder tilbage ikke længere kan hentes.
 • Benfica er i finalen i Portugal´s pokal turnering i fodbold.
 • Benfica er ubesejret i slutspillet i Europa league.
 • Benfica er ubesejret på sin hjemmebane Estadio Da Luz i den nationale portugisiske liga og har 12 sejre og 2 uafgjorte i 14 hjemmekampe.
 • Målscoren for Benfica er for hele sæsonen i Primeira Liga på 56:15. Benfica er den klub i Portugal der har scoret flest mpl og den klub der er scoret færrest mål på! I gennemsnit bliver der blot scoret 0,54 mål på Benfica pr. kamp, mens klubben i gennemsnit scorer 2 mål pr. kamp.
 • Benfica gik samlet videre fra kvartfinalerne med en målscore på 3:0.
 • Benfica imponerede mange ved i 1/8 – finalerne at besejre Tottenham 1:3 på udebane og efterfølgende var det en formsag at køre den samlede sejr hjem med et 2:2 resultat på hjemmebane.
 • Benfica sluttede på en 3. plads i Champions League gruppe C med samlet 10. point og røg derfor over i Europa League. Klubben formåede dog at imponere ved blandt andet at vinde 2:1 over Paris SG i sidste runde.
 • 5 ud af de seneste 7 kampe Benfica har deltaget i har været relativt målfattige med max 2 mål pr. kamp.
 • Kampformen: Benfica er i superform, idet de har vundet de seneste 7 kampe i træk siden 30. marts 2014.
3. Fakta og statistik om Juventus
 • Juventus var en skuffelse i Champions League gruppespillet, idet de i deres gruppe B blot vandt 6 point og derfor ikke kvalificerede sig til videre deltagelse i Champions League, men i stedet var henvist til Europa League.
 • Juventus er favorit til at vinde Europa League.
 • Juventus ligger nummer 1 i den italienske serie A med 90 point og er med 8 points forspring til Roma på andenpladsen og blot 4 runder tilbage at spille i meget tæt på at have genvundet det italienske mesterskab i fodbold i serie A.
 • Juventus målscore i serie A er på 72:22. Juventus vanvittigt dygtige såvel offensivt som defensivt og scorer i gennemsnit 2,12 mål pr. kamp, mens der i gennemsnit bliver scoret 0,65 mål på dem pr. kamp.
 • Juventus gik sikkert videre fra kvartfinalerne til semi finalerne i Europa league. I 1/8 finalerne var klubben dog oppe mod Fiorentina og det var meget tæt på at gå galt.
 • Juventus har en helt formidabel hjemmebane statistik i serie A. 17 sejre i 17 kampe og en målscore på 43:9. Den Gamle Dame er et fort på hjemmebane. Kun i Champions League kampene samt i Europa league 1/8 finalerne har 3 klubber formået at spille uafgjort på dette stadion i denne sæson.
 • Hele 4af de seneste 7 kampe, som Juventus har deltaget i har været relativt målfattige med max 2 mål pr. kamp.
4. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
5. Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3