top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-05-2014 Ekspert odds superliga: AaB - Esbjerg fB, kampstart 3. maj 2014 klokken 17:00

  • Kampstart 3. maj 2014 klokken 17:00
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
  • Spil på odds nedenfor på bet365 eller benyt dig af live betting mulighederne her.  Husk DINE 1000 kroner!
AaB skal i dag tage et vigtigt skridt mod mesterskabet på FORT Aalborg. Stillingen i toppen af superligaen er intens og FC Midtjylland er blot 3 point efter, så kravet til AaB er 3 point i dag på hjemmebane. Esbjerg er en svær modstander og efter FC Nordsjællands 3 point i går mod Randers, er kampen om 5. pladsen umiddelbart et opgør mellem Esbjerg og FCN. FCN har 3 points forspring til Esbjerg, så Esbjerg SKAL også gå efter de 3 point i dag på Danmarks mest stærke hjemmebane. 9 sejre, 5 uafgjort og blot 1 nederlag fornylig til Randers. Eftersom begge klubber har brug for en sejr, skal det nok blive en kamp med masser af chancer i begge ender og se eksperternes bud på hvor du med fordel kan placere dine betting kroner lørdag eftermiddag.

Odds ekspert spil fiduser
  • Aab har en hjemmebane, der er enormt stærk. Vi vurderer, at nederlaget fornylig på Aalborg stadion på 1:2 til Randers var en enlig svale og Esbjerg vil være lykkelige, hvis de blot kan rejse herfra med 1 point. Omvendt SKAL begge klubber bruge 3 point, så i vores bog er uafgjort meget usandsynligt. 1-tallet til odds 2,05 er klart det, man skal gå efter, hvis man vil satse på en vinder. SPIL HER
  • Mange mål – bare vent. Begge klubber er fremragende på de offensive positioner og de 2 seneste møder mellem AaB og Esbjerg har også resulteret i mindst 3 mål. Derfor spil på over 2,5 mål til odds 1,70.
  • Ciffertips: Vi hælder til mange mål og sejr til AaB, så vores bud på ciffertips tager udgangspunkt heri. 2:1 til odds 8,50, 3:1 til odds 15, 4:1 til odds 34, 4:2 til odds 41 og endelig 4:0 til odds 41.
  • Første målscorer: Lukas , Lukas SPALVIS til odds 6,50 . Kusk til at score når som helst til odds 8,00.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

Stillingen i superligaen INDEN dagens kamp.

AaB spiller om 1. pladsen, mens Esbjerg krydser klinger med FCN om den eftertragtede 5. plads, som også kan give adgang til europæisk fodbold efter sommerpausen.
Dagsformen:

AaB har haft en enkelt uheldig OFF day mod Randers ellers vinder AaB HVER GANG, de spiller i øjeblikket. I de seneste 6 kampe har AaB hentet 15 point, mens FC Midtjylland blot har vundet 10. Et dansk mesterskab ligner utroligt meget at lande i det nordjyske i år hos de unge fodbold talenter primært fra egen avl. Flot gået!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3