top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-05-2014 ”Bundbraget i jylland” i superligaen: Kampstart 4. maj 2014 klokken 14:00

  • Kampstart 4. maj 2014 klokken 14:00
  • Se kampen direkte på Canal 8 Sport
  • Livebet på kampen, dér hvor alle andre gør det, på bet365 her (Husk nu 1000 kr i bonus)
SønderjyskE byder velkommen til Viborg i dagens tidlige eftermiddagskamp i superligaen. Viborg skubbede i sidste runde SønderjyskE ned under nedrykningsstregen ved at besejre AGF med 3:0. I øjblikket skiller blot 1 point de 2 bundpropper SønderjyskE og Viborg fra hinanden, så kampen i dag vil sandsynligvis blive meget underholdende, når begge klubber jagter 3 livsvigtige point.  Vi forventer et brag af en fodboldkamp med mange mål. Begge klubber er umiddelbart meget jævnbyrdige og begge vil derfor gå offensivt efter sejren.

Spil fiduser til SønderjyskE - Viborg:
  • Det er lidt 50/50 med hensyn til hvor favorit værdigheden ligger i denne kamp. Et hurtigt kig på klubbernes indbyrdes kampe viser, at Viborg faktisk har et fantastisk godt tag på SønderjyskE. Klubberne har mødt hinanden ialt 10 gange. Viborg har vundet 7, mens 2 er endt uafgjort og blot 1 gang har SønderjyskE vundet!!! Klubberne har mødt hinanden 2 gange i superligaen i år. Første møde blev til en 3:0 sejr til Viborg og andet møde blev 2:2. I februar i år spillede SønderjyskE og Viborg en venskabskamp mod hinanden og Viborg vandt IGEN kampen 3:0. Eftersom Thomas Dalgaard efter sit famøse selvmål i kampen mod Randers den 13. april endelig i sidste runde igen fandt netmaskerne i modstandernes mål, så tror Bookmaker, at Dalgaard igen vil være toptændt og motiveret frontløber. Thomas Dalgaard er den mest sandsynlige første målscorer til odds 5,50. Scorer han når som helst er oddset 2,25. HOVEDTIP.
  • Værdien er helt klart i 2-tallet eftersom jf. ovenstående, så har Viborg rent statistisk simpelthen ganske gode resultater mod SønderjyskE. Oddset på 2-tallet er på giga høje 3,90!!! SPIL HER
  • Spil på mange mål. De seneste 3 møder mellem disse 2 klubber er alle blevet med 3 eller 4 mål, så spil på over 2,5 mål til odds 1,70.
  • Ciffertips: Resultatet 3:4 giver odds 101!!! (Det er en svær kamp at spå om resultatet i ciffertips.)
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Stillingen i superligaen INDEN nogen fodboldkampe er påbegyndt i dag
Det er meget tæt i bunden og 3 point er livsvigtigt for begge klubber i dagens bundbrag. Hvem tror du vinder?

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3