top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-05-2014 Superliga odds ekspert forslag: FC Midtjylland – FC Vestsjælland, kampstart 4. maj 2014 klokken 17:00

  • Kampstart 4. maj 2014 klokken 17:00
  • Se kampen direkte på tv på Canal 9
  • Livebet på kampen, hvor der er flest muligheder – så er der kun ét sted (Husk 1000 kroner start bonus)
FCM kan med 3 point i dagens kamp mod FC Vestsjælland igen blive nummer 1 i superligaen, idet AaB i lørdagens superliga kamp tabte med 0:2 på Aalborg stadion til Esbjerg. Det er igen helt åbent i toppen af superligaen. Dagens modstander FC Vestsjælland er dog en ”hård nyser” at møde på eget græs, idet FC Vestsjælland blot har tabt 3 kampe ud af deres 15 udekampe i år i superligaen. Hvor er det mest oplagte spil i en kamp som denne? Se odds eksperternes bud på, hvor du bør ligge dine betting kroner i dag.

Spil fiduser til FCM – FC Vestsjælland
  • FC Vestsjælland kommer til dagens kamp med et formål. De parkerer bussen og satser på omstillinger – så det er meget forudsigeligt, hvordan denne kamp kommer til at forløbe. Mest sandsynligt er få mål. 6 af FC Vestsjællands seneste 7 kampe er blevet med blot samlet 1 eller 2 mål scoret i HELE kampen, blot med den seneste kamp mod Brøndby som undtagelsen, idet den endte med 2:2. Ove Pedersen er simpelthen gal eller genial til at få lukket af for modstanderne. Der er stor sandsynlighed for få mål i denne kamp. Spil på under 2,5 mål til odds 1,80. PRIMÆRT TIP!!! SPIL DET HER
  • Vi går mod strømmen. Tror simpelthen ikke på FCM vinder denne kamp, idet FCV har en god statistik mod de på papiret ”store hold”. 1-tallet giver odds 1,50 , men det er mest sandsynligt denne kamp ender med point deling og ”X” til konge odds 4. Et 2-tal giver odds 7 og kan på ingen måde udelukkes og er simpelthen vanvittigt højt. Bookmaker hælder mest til X-et.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

Bussen er parkeret
FC Vestsjælland er irriterende dygtige til at placere BUSSEN foran eget mål. Det vurderer Bookmaker også kommer til at ske i dag og det kan den kloge tipper ligeså godt drage fordel af – se spil fiduser foroven på denne side.


Stillingen i superligaen

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3