top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-05-2014 ”The Firm” i Parken og ekspert odds: FCK – Brøndby, kampstart 4. maj 2014 klokken 19:00

  • Kampstart 4. maj 2014 klokken 19:00
  • Livebet på denne kamp hvor alle andre også gør det – husk 1000 kr bonus
  • Se kampen direkte på TV3+ søndag aften.
The Firm i aften: Superliga kamp mellem FCK og Brøndby i PARKEN. FCK og Brøndby ligger på henholdsvis 3. og 4. pladsen i superligaen med hver 46 point og begge har formentlig allerede spildt deres muligheder for at vinde et dansk mesterskab i fodbold i år. AaB ligger nummer 1 med 55 point inden mens FCM med sine 52 point er lige i hælene. Alligevel er der 3. pladsen at kæmpe om og i teorien kan såvel FCK som Brøndby stadigvæk godt blive danske mestre, det er dog et ufravigeligt krav, at man vinder dagens kamp og får 3 point.

1. Superliga ekspert odds til The Firm: FCK – Brøndby
  • Brøndby har en opadgående formkurve og er målt på de seneste 6 kampe i superligaen den bedste klub med 13 vundne point. FCK har med sine 10 point ikke indfriet forventningerne, idet klubben har erkendt, at de sandsynligvis ikke bliver danske mestre i år. Kampen i dag er ”The Firm” og uanset klubbernes placering i superligaen, så er disse lokalbrag altid høj eksplosive med engagerede og livlige fans på begge sider. Bookmaker forventer et brag af en kmap med masser af mål. De 2 seneste kampe mellem disse 2 lokal rivaler er endt med cifrene 2:3 sejr til Brøndby og 3:1 sejr til FCK. Mest sandsynligt at kampen bliver en offensivt underholdende kamp og det er overvejende sandsynligt, at der bliver scoret mange mål i denne kamp – spørgsmålet er blot hvor mange. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85 . PRIMÆRT TIP SPIL DET HER
  • En point deling er usandsynlig, idet begge klubber vil jagte de 3 point til sidste fløjt. Et 1-tal giver odds 2,1 mens 2-tallet giver odds 3,50. Eftersom Brøndby virker en tand mere sultne i øjeblikket, så peger pilen mest på Brøndby sejr og oddset på 2-tallet er meget favorabelt.
  • Ciffertips: Det er en kamp som kan tippe til begge sider. Bookmaker vurderer, at den ikke ender uafgjort og der bliver scoret mange mål, så det er de høje odds bet365 disker op med til denne kamp: 2:1 til odds 8,50, 3:1 til odds 17, 1:2 til odds 12, 1:3 til odds 29, 2:4 til odds 67
  • Første målscorer: Der er 2 kandidater og at en eller begge scorer når som helst i The Firm, det er meget sandsynligt: Makienok giver odds 3,20 til at score når som helst, mens Cornelius er på 2,50.
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. Masser af mål i dagens The Firm fodboldkamp: FC København – Brøndby

2 seneste kampe mellem disse 2 klubber er endt med 5 mål og 4 mål – vi forventer mange mål igen i dagens The Firm. Over 2,5 mål giver odds 1,85. SPIL DET HER
6. Dagsformen

Brøndby er i øjeblikket det mest formstærke hold i superligaen. 13 point har klubben vundet i de seneste 6 kampe. 4 sejre, 1 uafgjort og 1 tabt.


7. Stillingen i superligaen

Intet er umuligt og med lidt held i sprøjten, kan dagens vinder af The Firm faktisk stadigvæk godt blive danske mestre i fodbold. Det kræver blot sejre fra nu af samt et kollaps af såvel AaB som FCM. Der er 33 spillerunder i superligaen og klubberne i dag kan derfor samlet vinde 12 point endnu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3