top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-05-2014 ”The Firm” i Parken og ekspert odds: FCK – Brøndby, kampstart 4. maj 2014 klokken 19:00

  • Kampstart 4. maj 2014 klokken 19:00
  • Livebet på denne kamp hvor alle andre også gør det – husk 1000 kr bonus
  • Se kampen direkte på TV3+ søndag aften.
The Firm i aften: Superliga kamp mellem FCK og Brøndby i PARKEN. FCK og Brøndby ligger på henholdsvis 3. og 4. pladsen i superligaen med hver 46 point og begge har formentlig allerede spildt deres muligheder for at vinde et dansk mesterskab i fodbold i år. AaB ligger nummer 1 med 55 point inden mens FCM med sine 52 point er lige i hælene. Alligevel er der 3. pladsen at kæmpe om og i teorien kan såvel FCK som Brøndby stadigvæk godt blive danske mestre, det er dog et ufravigeligt krav, at man vinder dagens kamp og får 3 point.

1. Superliga ekspert odds til The Firm: FCK – Brøndby
  • Brøndby har en opadgående formkurve og er målt på de seneste 6 kampe i superligaen den bedste klub med 13 vundne point. FCK har med sine 10 point ikke indfriet forventningerne, idet klubben har erkendt, at de sandsynligvis ikke bliver danske mestre i år. Kampen i dag er ”The Firm” og uanset klubbernes placering i superligaen, så er disse lokalbrag altid høj eksplosive med engagerede og livlige fans på begge sider. Bookmaker forventer et brag af en kmap med masser af mål. De 2 seneste kampe mellem disse 2 lokal rivaler er endt med cifrene 2:3 sejr til Brøndby og 3:1 sejr til FCK. Mest sandsynligt at kampen bliver en offensivt underholdende kamp og det er overvejende sandsynligt, at der bliver scoret mange mål i denne kamp – spørgsmålet er blot hvor mange. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85 . PRIMÆRT TIP SPIL DET HER
  • En point deling er usandsynlig, idet begge klubber vil jagte de 3 point til sidste fløjt. Et 1-tal giver odds 2,1 mens 2-tallet giver odds 3,50. Eftersom Brøndby virker en tand mere sultne i øjeblikket, så peger pilen mest på Brøndby sejr og oddset på 2-tallet er meget favorabelt.
  • Ciffertips: Det er en kamp som kan tippe til begge sider. Bookmaker vurderer, at den ikke ender uafgjort og der bliver scoret mange mål, så det er de høje odds bet365 disker op med til denne kamp: 2:1 til odds 8,50, 3:1 til odds 17, 1:2 til odds 12, 1:3 til odds 29, 2:4 til odds 67
  • Første målscorer: Der er 2 kandidater og at en eller begge scorer når som helst i The Firm, det er meget sandsynligt: Makienok giver odds 3,20 til at score når som helst, mens Cornelius er på 2,50.
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. Masser af mål i dagens The Firm fodboldkamp: FC København – Brøndby

2 seneste kampe mellem disse 2 klubber er endt med 5 mål og 4 mål – vi forventer mange mål igen i dagens The Firm. Over 2,5 mål giver odds 1,85. SPIL DET HER
6. Dagsformen

Brøndby er i øjeblikket det mest formstærke hold i superligaen. 13 point har klubben vundet i de seneste 6 kampe. 4 sejre, 1 uafgjort og 1 tabt.


7. Stillingen i superligaen

Intet er umuligt og med lidt held i sprøjten, kan dagens vinder af The Firm faktisk stadigvæk godt blive danske mestre i fodbold. Det kræver blot sejre fra nu af samt et kollaps af såvel AaB som FCM. Der er 33 spillerunder i superligaen og klubberne i dag kan derfor samlet vinde 12 point endnu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3