top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-05-2014 HÅBETS KAMP med ekspert odds og tips: AGF – OB, kampstart 5. maj 2014 klokken 19:00

  • Kampstart 5. maj 2014 klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
  • Livebet på kampen her – og gør spændingen endnu vildere!!!
AGF har tabt 7 kampe i træk. De skal i dagens mandags kamp i superligaen spille mod OB, som har tabt de seneste 3 kampe i træk. AGF har reelt smidt potentielt 21 point væk i de seneste 7 kampe og derfor ligger klubben nå på en sidsteplads i superligaen med 29 point. 32 point har SønderjyskE på 10. pladsen, så AGF skal bruge en sejr i dag og 3 point, idet selv uafgjort ikke længere er nok. Dette er om nogen en ”Håbets Kamp” for AGF ellers ved et eventuelt nederlag, så er bussen kørt. OB har med sine blot 34 point heller ikke for alvor lagt nok afstand til nedrykningsstregen, så de kan heller ikke tåle at tabe i dag. Læs ekspert odds til dagens superliga kamp.

1. Spil fiduser til ”Håbets kamp” AGF – OB
  • Sidste gang disse 2 klubber mødte hinanden vandt OB med 4:1 på eget græs på TRE-FOR Park. Forrige gang trak AGF det længste strå og vandt på udebane med 3:6 over OB. Faktisk har alle de seneste 5 kampe mellem disse 2 klubber været særdeles målrige. Alligevel peger pilen mest på et målfattigt opgør, idet AGF blot har scoret 1 mål ialt i de seneste 7 kampe. AGF har enormt store problemer offensivt i øjeblikket!!! OB har på den anden side blot scoret 2 mål ialt i de seneste 3 kampe. Kampen lugter fælt af enten en uafgjort eller en snæver 1-0 til et af holdene. Spil på under 2,5 mål til odds 2,15.
  • Mest sandsynligt er en taktisk affære, hvor begge klubber for alt i verden vil undgå at tabe. Alligevel er X´et ikke så sandsynligt, idet eksempelvis AGF SKAL gå efter sejren, idet uafgjort simpelthen ikke er nok, når de inden dagens kamp er 3 point UNDER nedrykningsstregen. AGF har hjemmebane og før eller siden skal de vinde en kamp. Tror på ”tro flytter bjerge” og AGF har gjort en masse for at få banket gejst og spilleglæde tilbage i truppen. 1-tallet giver et uhørt højt odds for en hjemmebane sejr til AGF på 3,10. Et 2-tal giver odds 2,15 og kan ikke udelukkes. SPIL DET HER
  • Få et superodds ved at spille på under 2,5 mål til odds 2,15 samt AGF til at vinde til odds 3,10: 2,15 X 3,10 = SAMLET ODDS = 6,665
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. AGF og OB har noget til fælles – de taber deres kampe i øjeblikket

AGF har tabt de seneste 7 kampe i træk i superligaen, mens OB har tabt deres seneste 3 kampe. Begge klubber har hårdt brug for 3 point og især AGF har ryggen mod muren. Vinder de ikke i dag er der en overhængende risiko for, at løbet er kørt.

Derfor AGF vil kæmpe som gjaldt det livet – det er derfor Bookmaker vurderer, at 1-tallet er det mest sandsynlige – se betting tips ovenfor.
6. Stillingen i superligaen INDEN dagens kamp

Se blot hvor AGF ligger isoleret i bunden med 29 point. Alligevel skal man ikke afskrive klubben, for ved at besejre OB i dagens kamp, så rykker klubben op på 32 point. Der er derefter stadigvæk 9 point at spille om – men det kræver altså en sejr i dagens kamp.

AGF på hjemmebane med et tændt publikum, der vil støtte deres fodboldklub – det skal nok blive kæmpestort og underholdende. Se fodboldkampen på TV 3 Sport 1 i aften klokken 19:00 og spil på 1-tallet med 1000 kr bonus på den største betting side i Europa med dansk licens her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3