top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-05-2014 “Ærens kamp” Premier League spilfiduser: Manchester United – Hull, kampstart 6. Maj 2014 klokken 20:45

Manchester United har allerede udspillet deres rolle i årets Premier League, idet klubben med sine blot 60 point inden dagens kamp kun ligger nummer 7 med 21 point op til førerholdet Liverpool med 81 point. Mesterskabet i år kommer med meget stor sandsynlighed stadigvæk til Manchester i år efter Liverpool´s katastrofale kollaps mod slutningen af kampen mod Crystal Palace i går, hvor en ”sikker” føring på 0:3 på det skammeligste blev smidt væk i løbet af 10-15 minutter. Pinligt og trist for Liverpool, mens Manchester City nu med 2 hjemmekampe igen blot skal vinde dem begge, så bliver de vindere af Premier League i år. Manchester United har derfor al mulig grund til at vinde kampen i dag mod Hull, så de kan vise lokal rivalerne fra Man. City, at de stadigvæk er en klub med vinder mentalitet – så vurderer kampen i dag bliver enormt underholdende og målrig. Manchester United har i den grad æren at kæmpe for i dag.

1. Spilfiduser til Ærens kamp i Manchester: Manchester United - Hull
  • Kampen skal simpelthen bare vindes på Old Trafford. Manchester United er nødt til at vise fans, investorer samt hele fodbold verdenen, at de er en klub, man kan regne med fra næste sæson. Hull er en perfekt modstander på eget græs til at vise, hvem Manchester United er, når Ryan Giggs svinger dirigent stokken. Hull har desuden aldrig nogensinde vundet over Manchester United, men har tabt stort i 4 af klubbernes 5 forrige opgør. Sikkert 1-tal til favorit odds på 1,40.
  • Spil på mange mål er det mest sandsynlige, så sats på over 2,5 mål til odds 1,57.
  • Kombiner oddsene ovenfor og få et samlet odds:  1,57 X 1,40 = 2,2
  • SPIL odds´ene her
?2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. Seneste 5 møder mellem Manchester United – Hull
Manchester United har et godt tag på Hull og har vundet samtlige målrige opgør mod Hull. Det er meget sandsynligt det kommer til at ske igen tirsdag aften 6. maj 2014 og det udnytter den kloge tipper. Anbefalet bookie til spil på denne kamp er bet365. Målrig kamp i vente igen i dag!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3