top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-05-2014 ”Det Jyske Brag” Odds forslag til superliga: Esbjerg – SønderjyskE, kampstart 7. maj 2014 klokken 18:00

  • Kampstart 7. maj 2014 klokken 18:00
  • Se fodbold kampen direkte på TV3 Sport 1
  • Livebet på kampen her med 1000 kroner bonus.  (Bedste bookie award)
SønderjyskE er en fodbold klub med en dagsform, der er opadgånde. Siden 21. april har klubben vundet 7 point, 2 sejre og 1 uafgjort, og ligger med sine 32 point - 2 point over nedrykningsstregen. I dag skal klubben på udebane møde Esbjerg i en vanskelig udekamp. Esbjerg er ubesejret i de seneste 5 kampe og vestjyderne har brug for en sejr i dag, hvis de vil fastholde deres nuværende 5. plads i tabellen, som giver adgang til kvalifikations kampe til Europa League. SønderjyskE kæmper i bunden for overlevelse, mens Esbjerg kæmper om europæisk fodbold til næste sæson. Det bør blive en underholdende kamp, idet begge klubber har en masse at kæmpe for i hver sin ende af skalaen.

1. Spilfiduser:
  • Esbjerg har hjemmebane og med odds 1,66 på 1-tallet, er det også tydeligt, at bookmakerne vurderer,  at Esbjerg er pænt store favoritter. Indbyrdes opgør mellem SønderjyskE og Esbjerg viser dog noget ganske interessant, at SønderjyskE har vundet 4 af de seneste 5 opgør mod Esbjerg. SønderjyskE er desuden i en ”medvinds fremgang”, så 2-tallet til odds 5,00 er faktisk enormt godt. Kampen er meget åben – men den ender med en vinder til et af holdene. SønderjyskE kæmper for overlevelse i superligaen og derfor peger pilen mest mod 2-tallet.
  • Få mål er mest sandsynligt, idet det er de 3 point, der tæller. Spil på under 2,5 mål til odds 2,10. Spil det her
    5 af Esbjerg´s seneste 7 kampe er blevet med sammenlagt max 2 mål scoret, mens det for SønderjyskE gælder 4 ud af 7 kampe.
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. Stillingen i superligaen
SønderjyskE er på den ”rigtige” side af nedrykningsstregen, men de skal gå efter sejren i dag for at rykke væk derfra for alvor. Esbjerg ligger på en 5. plads og er uhyre tæt på alligevel at få en ok superliga afslutning, hvis de kan holde 5. pladsen.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3