top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-05-2014 ”FARVEL” Superliga odds: FC Vestsjælland – AGF, kampstart klokken 20:00

AGF har tabt de seneste 8 kampe i træk. I dagens kamp møder de FC Vestsjælland, som med sine blot 33 point stadigvæk er med i nedrykningskapløbet. AGF har 29 point og kigger man udelukkende på pointene, så ligner det en jævnbyrdig kamp idag. Hvad siger eksperterne? Se spilfiduser nedenfor.

1. Spilfiduser:
  • Der er ikke så meget at sige til denne kamp. 8 nederlag i træk til AGF. FC Vestsjælland har hjemmebane og kæmper selv for overlevelse i superligaen. Under normale omstændigheder ville vi have vurderet kampen til en 50/50, men AGF ligner et hold i opløsning og uden den nødvendige tro på at tingene lykkes for dem. Dette ligner et oplagt 1-tal til odds 2,20 og dermed et næsten endegyldigt FARVEL til AGF i den bedste fodboldrække.
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
4. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

5. AGF – et trist farvel?
Meget sandsynligt bud på årets første nedrykker i superligaen. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3