top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2014 Afgørelsens time – superliga tips og odds forslag: AGF-SønderjyskE, FCM-FCK, FCV – AaB, kampstart 11. maj 2014 klokken 17:00

 • Kampstart 11. maj 2014 klokken 17:00
 • Livebet på dagens superliga kampe. Bedst til det er bet365. Få en gratis konto i dag her (1000 kr bonus)
 • Se kampene live på Canal 9 eller følg med på radio på bet365.
Superligaen kan blive afgjort i dag i såvel toppen som bunden. AaB kan eksempelvis blive danske mestre ved at vinde eller blot spille uafgjort, hvis FCM samtidig taber til FCK. Spiller Aab uafgjort i dag vil FCV i tilfælde af Viborg nederlag mod FCN allerede i dag kunne fejre, at de overlever endnu en sæson i superligaen. Det skal nok blive en interessant og uhyre spændende fodbold søndag.

1.  Super Søndag i superligaen i fodbold – kampstart 17:00

Alle superliga kampene starter på samme tid i dag.
 • FC Midtjylland - FC København
 • FC Vestsjælland – AaB
 • AGF – Sønderjyske
 • Brøndby IF - Randers FC
 • OB - Esbjerg fB
 • Viborg FF - FC Nordsjælland
2. Spilfiduser til 4 superliga kampe
 • FC Vestsjælland – AaB
AaB kan med en sejr i dag komme uhyre tæt på et dansk mesterskab, eftersom de allerede er 3 point foran FCM, som er nærmeste forfølger. Der er blot 6 point tilbage at spille om for alle klubber i superligaen og AaB har AGF på hjemmebane i den sidste kamp. AGF har et formdyk sjældent set i dansk fodbold med 8 nederlag på stribe. Dagens kamp ligner en ønskemodstander for AaB, idet FCV er en af klubberne der kæmper for overlevelse. Et kig i indbyrdes kampe mellem disse 2 klubber viser overraskende, at AaB IKKE har vundet over FCV endnu i superligaen. De 2 seneste kampe med noget på spil er blevet til et nederlag på 2:1 samt en målløs 0:0. Mest oplagt er alligevel et relativt sikkert 2-tal til AaB til odds 1,66. Det jyske flagskib har scoret 36 mål på udebane i denne sæson, mens FCV blot har scoret 12 mål på hjemmebane i 15 kampe.
 • FC Midtjylland - FC København
2. marts i år smadrede FCM københavner klubben FCK med 1:5 i Parken. FCM SKAL vinde i dag, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde deres første mesterskab i fodbold. Motivationsfaktoren og hjemmebanefordelen taler enormt meget for et klart 1-tal til odds 2,40.
 • AGF – Sønderjyske
8 nederlag i træk til AGF. SønderjyskE har været ret gode i den seneste måneds tid og klubben skal bruge 3 point for at sikre sig overlevelse i superligaen på bekostning af AGF og Viborg. Simpelthen et gaveodds på 2,60 på 2-tallet.
 • Brøndby IF - Randers FC
Denne fodboldkamp er meget åben og Randers kan sagtens matche Brøndby. De seneste 3 opgør mellem disse 2 klubber er alle endt med 0 eller 1 mål. Randers spiller på udebane og har efter 2 nederlag i træk ikke mere at spille for i superligaen end æren, mens Brøndby stadigvæk skal bruge 3 point for at sikre sig det bedste udgangspunkt i kampen om 3. pladsen og bronze medaljerne. Mest sandsynligt at det bliver 1-tal til odds 1,72 og sikker hjemmesejr til Brøndby.

3. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
4. Til nye kunder er der bonus: 
5. HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker. 

6. Stillingen i superligaen INDEN søndagens superliga kampe
Alt kan blive afgjort i dag. Begge nedrykningsklubberne kan få dommen i dag og AaB kan faktisk også med sejr og nederlag til FCM blive kåret til danske mestre.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3