top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2014 Bliver Kent og Kusk kongerne af København? Pokal finalen 2014: FCK – AaB, kampstart 15. maj 2014 klokken 20:00

I dag torsdag den 15. maj  er er der pokal finale mellem FCK og AaB i Parken. Det talentfulde unge hold fra nordjylland sikrede sig det danske mesterskab i fodbold i søndags og i dag skal de forsøge for første gang i klubbens historie, at vinde The Double, dvs vinde både mesterskabet og Pokalen. Dagens modstander er dog for AaB, den sværeste modstander af alle, idet AaB endnu i nyere tid har en sejr til gode i Parken mod  FCK. Sker miraklet i dag? – læs hvad vores eksperter tror, der kommer til at ske.
  • Stort tillykke til jer der følger vores fodbold eksperter: I onsdagens Europa League 2014 finale kamp i går ramte eksperterne på Bookmaker plet på alle odds forslagene og fik et samlet odds på knap 30.
  • I grand prix var der også mange, der vandt penge på vores odds forslag.

1. Spil fiduser til pokal finalen 2014 i fodbold: FCK - AaB
  • Kent Nielsen, som er træner for AaB har udtalt, at statistikker er til for at blive brudt. Det er korrekt, men det er alligevel slående hvor ringe resultater AaB har hentet i Parken de seneste år. Vil ikke dvæle ved de ældste resultater, men kan blot konstatere, at de 2 seneste kampe i Parken mellem AaB og FCK begge er endt meget målrige, med 4:0 og 3:0 sejre til FCK. Billedet er et helt andet, hvis man kigger på FCK på udebane. AaB har vundet 2 og spillet en uafgjort. Derfor – vi er nået til den konklusion, at det må være en tilfældighed, at AaB i denne sæson har tabt i Parken. Alligevel peger pilen mest på en samlet FCK sejr over AaB af en helt anden grund end statistikken. AaB har allerede vundet mesterskabet i superligaen og pokalen er lidt en miniput turnering, hvis man sammenligner de 2. Det er naturligvis altid rart at kunne brøste sig af, at man har vundet ”the double”, men de unge spillere fra AaB vil med størst sandsynlighed møde et FCK hold, som vil forsøge at vise, at de er ”bedre”  og forventer derfor et FCK hold, som er ”benhårdt tændte” efter at vinde i dag. Motivationen til at vinde den sidste ledige titel i dansk professionel fodbold i 2013/14 gør, at vores eksperter mener FCK vinder kampen i dag i ordinær tid til odds 2,10. Spil det her
  • Kampen bliver målrig. 4 af de 5 seneste opgør mellem disse 2 klubber er alle endt med mindst 3 mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,95. Sidste 2 møder i Parken mellem disse 2 klubber er målscoren 7:0 i FCK´s favør – AaB har været pivringe på københavnernes hjemmebane.
  • Ciffertips: Eftersom AaB har en elendig statistik i Parken, så vil vores ciffertips forslag primært tage udgangspunkt i FCK sejre. 3:0 til odds 19, 3:1 til odds 17 og 3:2 til odds 26.
2. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Unibet er også en god bookie til disse odds. 
3. Til nye kunder er der bonus: 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3