top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2014 3 finaler i 3 fodbold ligaer lørdag aften: Arsenal – Hull, Pokalfinale; Barcelona – Atletico Madrid, spansk mesterskabs finale ; Dortmund – Bayern München, Tysk pokal finale, kampstart 17. maj 2014 klokken 17:55

 • Arsenal – Hull, Pokalfinale; kampstart 17. maj 2014 klokken 17:55 (Fodbold kampen vises direkte på tv på 6´eren)
 • Barcelona – Atletico Madrid, spansk mesterskabs finale ; kampstart 17. maj 2014 klokken 17:55 (Fodbold kampen vises direkte på tv på Canal 9)
 • Dortmund – Bayern München, Tysk pokal finale, kampstart 17. maj 2014 klokken 19:55 (Fodbold kampen vises direkte på tv på TV3+)
 • Anbefalet bookmaker: Livebet på alle kampene med 1000 kroner startbonus på bet365 her.
Lørdag 17. maj er en herlig fodbold dag. Hele 3 finaler skal afgøres lørdag aften. 2 pokal finaler og kronen på værket er et spansk mesterskab i fodbold. Arsenal skal forsøge at få lidt hæder med hjem til klubben og fansene efter at de lige netop sluttede uden for top 3 i Premier League. Umiddelbart ligner det en overkommelig opgave mod Hull, som blot lige akkurat klarede skærene til endnu en sæson i Premier League. I den tyske pokal finale er det topklubberne Bayern München og Dortmund, der skal have afgjort om Bayern München skal snuppe ”the double” i tysk fodbold, som AaB netop har gjort i superligaen. Sidste finale kamp er nok den mest interessante af dem alle. I dag bliver det afgjort og det bliver turneringens hidtiltil største overraskelse Atletico Madrid, der i sidste spillerunde klasker Barcelona på eget græs på Camp Nou og dermed vinder det spanske mesterskab i fodbold. Atletico Madrid er også finalister i Champions League, så selvom mange forventer Barcelona og Lionel Messi tager mesterskabet i dag, så skal man aldrig undervurdere Atletico Madrid. Læs eksperternes vurderinger af, hvor det er mest optimalt at placere sine væddemål i dag.

1. Spil fiduser til Arsenal – Hull, engelsk pokalfinale i fodbold. Kampstart 17:55
 • Arsenal er på forhånd storfavpritter til at hjemtage pokaltitlen i år. Oddset på 1,44 på 1-tallet antyder ligefrem at klubben er enorme storfavoritter. Kigger man lidt på statistikken, er der ikke så meget at rafle om. Arsenal bør vinde denne kamp og endda med mange mål. Seneste 5 møder mellem disse 2 klubber er alle blevet med resultatet, Arsenal vandt. I Premier League i denne sæson vandt Arsenal 2:0 og 3:0 og målscoren mellem klubberne i de sidste 5 kampe er 12:2 i Arsenals favør. Arsenal sluttede i den netop overståede Premier League på en hæderlig 4.plads, mens Hull var en af nedryknings kandidaterne men overlevede lige akkurat på en 16. plads blot 4. point fra nedrykning.
 • Arsenal er simpelthen et meget bedre hold. Tror også det er mest sandsynligt, at denne kamp bliver meget målrig. Hull vil kæmpe røven ud af bukserne, men de forrige møder mellem disse 2 klubber viser tydeligt, at Arsenal har ganske godt styr på Hull. Spil på over 2,5 mål til odds 2,0.
 • Sandsynlige ciffertips til denne kamp tager alle udgangspunkt i Arsenal sejr: 3:0 til odds 9,50, 3:1 til odds 13, 4:0 til odds 19, 4:1 til odds 26. Et gigant odds fåes ved resultatet 5:2 til odds 101!
 • Arsenal vinder trofæet er i odds 1,22 . Spil dette odds samt de andre her.
2. Spil fiduser til Barcelona – Atletico Madrid, det spanske mesterskab bliver afgjort lørdag aften 17. maj 2014!  Kampstart: 17:55
 • Atletico Madrid har i adskillige uger toppet den spanske Primera Division. I øjeblikket ligger klubben nummer 1 med 89 point, mens Barcelona ligger nummer 2 med 86 point. Atletico Madrid er altså stadigvæk favoritter til at vinde et spansk mesterskab, idet klubbem kan ”nøjes” med uafgjort i dagens kamp. Ydermere var det Atletico Madrid der sensationelt knebent sendte Barcelona og Messi ud af Champions League, ved samlet at besejre Barcelona i kvartfinalerne med målscoren 2:1. Barcelona har allerede tabt Champions League på gulvet på grund af Atletico Madrid og i dag kan de så tabe mesterskabet til selvsamme klub. Bookmaker vurderer også, at Atletico spiller benhårdt defensivt, som de plejer. Barcelona skal altså ikke forvente at score nogen mål i denne kamp. De seneste 5 opgør mellem disse 2 klubber er endt med 4 uafgjorte kampe og 1 sejr til Atletico Madrid. Målscoren ialt i de 5 kampe er på 2:3 i Atletico´s favør. 2 af kampene er endt 0:0. Det mest sandsynlige resultat i dagens ”finale” om et spansk mesterskab er ”X” til odds 3,90 . Alternativt er Atletico madrid og 2-tallet til odds 4,75 også meget spilbart, idet Barcelona vil satse hele butikken hen mod slutningen af kampen, hvis det som vi forventer vil være 0:0 i det meste af denne kamp.
 • Få mål i denne kamp – al den stund, at Atletico Madrid er et af verdens bedste klubber defensivt og i dagens kamp er det X-et de vil spille på. Spil på under 2,5 mål til odds 1,95 . Desuden er 4 af 5 af de seneste opgør mellem disse 2 klubber endt med uafgjort.  HOVEDTIP!!!
 • Kampens resultat: 0:0 til odds 11, 0:1 til odds 12 eller 1:1 til odds 7. Spil dette odds samt de andre her.
3. Spil fiduser til Dortmund – Bayern München – Tysk pokal finale. Kampstart 19:55
 • Bayern München snublede i Champions League og blev sendt ud af turneringen af Real Madrid med samlet 5:0. Tror dog på det var en enlig svale, idet Bayern München formentlig er det bedste klubhold i verden i øjeblikket. I tysk fodbold er der i hvert fald ingen tvivl, idet de vandt det tyske mesterskab med adskillige runder tilbage. Siden nederlaget til Real Madrid er det blevet til 2 sejre i Bundesligaen, som i princippet blot har været træningskampe til dagens pokal kamp mod Dortmund. Mest sandsynligt er et 2-tal til odds 2,05.
 • Endnu bedre spil objekt til dagens kamp er mange mål. Der er en tendens til, at når Dortmund og bayern München møder hinanden, så er der garanti for mange mål. Der er blevet scoret mindst 3 mål i klubbernes seneste 4 indbyrdes kampe og det vurderer vi også kommer til at ske i dag. Spil på over 2,5 mål til odds 1,57. Målorgie i vente!!!
 • Vi er ret sikre på at Bayern München vil følge AaB trop og hjemtager ”The Double” i tysk fodbold. Vinder Bayern München pokal titlen i dag uanset om det krævet forlænget spilletid eller straffesparks konkurrence, så giver det efter omstændighederne et kongeodds på 1,50. Meget meget sandsynligt!!!
 • Arjen Robben giver odds 6 som første målscorer. Spil dette odds samt de andre her.
4. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
5. Til nye kunder er der bonus: 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3