top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2014 Superligaen slutter i dag. Læs eksperternes odds forslag til ALLE superliga kampene, kampstart 18. maj 2014 klokken 17:00

 • Kampstart 18. maj 2014 klokken 17:00
 • Livebet på alle superliga kampene med 1000 kr bonus dér, hvor alle andre gør det.
 • Se alle superliga kampene på TV3 sport 1, Canal 9, Tv3 Sport 2, Canal 8 sport, Tv3 PLUS.
AaB vandt i sidste spillerunde mesterskabet i superligaen og uanset hvad, der sker i fodbold kampene i dag, så kan der ikke ændres ved det. Alligevel bliver dagen i dag yderst interessant, idet 2. pladsen ikke er afgjort endnu. Det er et opgør mellem FCK og FCM, hvor sidstnævnte ved sejr eller uafgjort selv kan snuppe den attraktive andenplads, der giver adgang til kvalifikationskampe til Champions League. I går kom der desuden ekstra krydderi på dagens sidste spilledag, idet ulovlig brug af karantæneramte spillere har betydet, at Esbjerg fx i dagens kampe kan miste sin 5. plads til FC Nordsjælland og måske endnu mere grotesk, SønderjyskE kan stadigvæk ryge ud af superligaen, hvis AGF og FCM begge vinder deres kampe i dag med sammenlagt 7:0. Stor superliga dag i vente og læs hvor du bør ofre dine betting kroner, hvis du vil spille med eksperterne. I lørdagens kampe i går ramte de plet i flere scenarier og spillede du på Barcelona – Atletico kampen, så tjente du helt sikkert penge.
1.  Spilfiduser til AaB – AGF (TV 3 sport 1)
 • AGF kommer til et fyldt Aalborg stadion med en umulig opgave. De skal vinde kampen som minimum og helst vinde den med så mange mål som muligt. Er det sandsynligt? Aab har en hjemmebane statistik på 23:10 i 16 kampe. AaB har vundet 9 kampe, spillet 5 uafgjort og har tabt 2 kampe på eget græs i år. AaB er det suverænt bedste hjemmehold i år og de var indtil for en måned siden ubesejrede på hjemmebane. AGF har på udebane i år en målscore på 24:27 og klubben har tabt 9 kampe i træk!!! AGF var inden DBU ved en skrivebords afgørelse gav AGF 3 point allerede rykke ned, men har alligevel her 5 minutter i 12 stadigvæk en lille, lille mulighed for at overleve superligaen.
  Det taler for AGF sejr, at spillerne må være motiverede for at vinde kampen af flere grunde. De har en teoretisk mulighed for stadigvæk at overleve i superligaen. Tror dog ikke det er noget der kommer til at influere særligt meget på spillerne. Derimod er det den decideret pinlige nederlagsstime på 9 nederlag i træk, som klubben skal have brudt og hvad er mere nærliggende end at gøre det mod mesterholdet over dem alle AaB??? Bookmaker vurderer dog, at AaB har mindst lige så meget at spille for. De skal på hjemmebane på et fyldt stadion vise sit hjemme publikum, at AaB er de sande mestre i år. Ligner en klar AaB sejr og et meget sikkert 1-tal til odds 1,40. MEST SIKRE 1-tal i dag.
 • Eftersom AGF skal bruge mål og mange af slagsen, så vil de gå offensivt til opgaven i dag. Tror på mål i begge ender og mange af dem totalt set, så spil på over 2,5 mål til odds 1,40 virker som et ”bulletproof” bet.
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
2. Spil forslag til FC København – OB (Canal 9)
 • FCK kan stadigvæk nå andenpladsen i superligaen og alene den kendsgerning gør, at alt andet end FCK sejr og 1-tal forekommer usandsynligt. OB har ikke meget at spille for, idet de ikke kan nå top 5 og de er allerede sikret mod nedrykning. Sikkert 1-tal til favorit odds på 1,40. Seneste 3 møder mellem disse klubber er alle blevet med FCK som vinder!
 • Tror mest på få mål, idet FCK blot skal have et mål og OB kan acceptere et snævert nederlag i parken på sæsonens sidste spilledag. Spil på under 2,5 mål til decideret fremragende odds 2,87.
 • Andreas Cornelius som første målscorer er på 4,75.
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
3. Tips og odds fiduser til Sønderjyske - FC Midtjylland (Tv3 Sport 2)
 • Indtil DBU lavede om på tabellen igår lignede dette en ”let” kamp for FC Midtjylland, idet de blot skulle spille uafgjort mod SønderjyskE, hvor sidstnævnte INTET overhovedet havde at spille for(Det har SønderjyskE nu på grund af skrivebords afgørelsen og tildelingen af 3 point til AGF i går fra Viborg). Får FC Midtjylland uafgjort er de med 99% sandsynlighed sikre på at snuppe andenpladsen i superligaen. Problemet for FCM er, at SønderjyskE IKKE kan tåle at tabe kampen nu, idet AGF i teorien stadigvæk godt kan overhale dem og dermed sende SønderjyskE til nedrykning. Tror denne kamp bliver en taktisk affære, hvor begge klubber vil være bange for a blotte sig bagtil og det lugter allermest af en uafgjort og et ”X” til odds 3,20. I tilfælde af X vil såvel SønderjyskE som FCM være glade, idet SønderjyskE med garanti overlever i superligaen og FCM med 99% sikkerhed snupper andenpladsen, uanset hvad der sker i de øvrige kampe.
 • Spil på få mål til odds 2,20, idet begge klubber vil være yderst påpasselige defensivt i dagens kamp på grund af begge klubber SKAL have mindst 1 point, for selv at kunne afgøre deres skæbne i tabellen.
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
4. Ekspert forslag til kampen mellem Esbjerg fB - Viborg FF (Canal 8 sport)
 • Motivation bliver udslagsgivende i denne kamp: Esbjerg SKAL vinde kampen i dag på eget græs mod Viborg, hvis de selv vil afgøre om de skal vinde 5. pladsen i årets superliga og dermed kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson. Viborg har intet overhovedet at spille for andet end æren. Viborg ligger på en sidsteplads i superligaen og er som det eneste hold allerede 100% garanteret, at de rykker ud af superligaen. Viborg har desuden tabt de seneste 7 kampe i træk (Kampen mod AGF den 27. april vandt klubben dog, men det er ændret til et nederlag i går af DBU) . Dette ligner det mest sikre 1-tal overhovedet i dag!!! Et gaveodds på 1-tallet på 1,33. Hvornår har man sidst fået forrentet sine penge med 33% på cirka 2 timer? SKAL SPILLES!!!
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
5.  Betting tips og mest sandsynlige odds til FC Nordsjælland - Brøndby IF (Tv3 PLUS)
 • FC Nordsjælland er stærke på deres kunstgræs, som netop er blevet kåret til den dårligste plæne i superligaen. FC Nordsjælland kan stadigvæk nå 5. pladsen i tabellen ved at besejre Brøndby i dag, hvis Esbjerg samtidig mod alle odds skulle tabe til Viborg. Omvendt er Brøndby uanset om de skulle tabe i dag sikret minimum en 4.plads i årets superliga. Pilen peger mest på 1-tallet til odds 2,75.
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
6. Odds fiduser til Randers FC - FC Vestsjælland
 • Eneste superliga kamp i dag, hvor der intet er på spil. Uanset hvem der vinder dagens kamp eller den ender uafgjort, så kommer kampens resultat ikke til at have nogen nævneværdig indflydelse på disse eller nadre klubbers placering i superligaen. Eftersom FC Vestsjælland er eksperter til at parkere bussen, så ligner dette et oplagt ”X” til odds 3,75. Randers og FC Vestsjælland er i øvrigt med 13 uafgjorte hver i årets superliga de 2 klubber, der har spillet flest kampe uafgjort af alle øvrige hold.
 • Spil på under 2,5 mål til odds 2,07.
 • Spil på et eller flere af oddséne ovenfor med 1000 kr bonus her
7. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
8. Til nye kunder er der bonus: 
9. Opdateret superliga tabel
Der er kamp om andenpladsen, der er kamp om 5. pladsen og endelig 10. pladsen og endnu en sæson i superligaen er også på spil i sidste spillerunde i superligaen. Det bliver en vanvittig spændende sæson afslutning på superligaen i år. Få en konto med 1000 kroner her og spil på et eller flere af eksperternes odds forslag ovenfor.

GOD KAMP!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3