top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Del 1 Video reportage fra The Double 2014 vinderen AaB den 18. maj 2014

Bliv i godt humør med Ålborgenserne. Bookmaker havde en mand i Aalborg til at fange den boblende optimisme og eufori, der fulgte i kølvandet på den imponerende og flotte præstation, som det er at vinde, såvel et dansk  mesterskab i fodbold i superligaen, samt vinde pokal finalen i Parken over FCK. Videoerne er fortløbende og begynder i minutterne inden sidste kamp skulle spilles mod AGF på Gammel Torv i Aalborg.

Gammel Torv var udvalgt af os af flere grunde.  Det er hér, at den almindelige Aalborgenser var til fodbold, idet interessen for AaB ovenpå The Double succesen var gået fuldstændigt amok i det nordjyske, så blot en brøkdel af de fodbold euforiske nordjyder kunne få en billet til kampen på stadion.

Gammeltorv var desuden valgt som modtagelses sted for spillerbussen, så det var naturligt at følge hele dagen fra start til slut på dette for Aalborg historiske øjeblik.

Aalborg er den første jyske klub nogensinde, der har vundet The Double!


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3