top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-05-2014 Mest sandsynlige vinder i dagens landskamp: Ungarn – Danmark, kampstart 22. maj 2014 klokken 20:15

 • Du finder landskampen i fodbold Ungarn – Danmark inde på bet365 ved at klikke på ”fodbold” --> ”Landskampe”.
 • Er du ny kunde, så brug 1000 kroner start bonussen på denne kamp.
 • Fodboldkampen kan ses direkte på bet365 fodbold tv eller på dansk tv på TV2.
I aften er der venskabslandskamp mellem Ungarn og Danmark. Der er meget på spil for flere af de fodbold spillere,  der er udtaget, idet formålet med overhovedet at have venskabslandskampe er at teste nye såvel som gamle spillere, som en del af forberedelsen til kvalifikations kampene til EM fodbold i 2016. Læs fodbold eksperternes bud på hvem der vinder kampen i aften.

1.  Pierre-Emile Højbjerg – Ung knægt fra Bayern München er kommet på A-landsholdet

Pierre-Emile Højbjerg er den nye mand på landsholdet, som alle taler om. Der er allerede inden det 18 årige stortalent har vist sine evner på et dansk landshold enorme forventninger til den blot 18-årige fodboldspiller fra Bayern München. Pierre-Emile har netop spillet i den tyske pokal finale for sit klubhold Bayern München og han har efterfølgende fået en masse ros for sin indsats i den kamp, som Bayern München i øvrigt vandt efter forlænget spilletid og dermed udover tyske mestre også kan kalde sig pokalmester og vinder af The Double. Pierre-Emile er en yderst interessant spiller og vi ser frem til at se ham få debut i aften på det danske landshold.

2.  A-landsholdstruppen

Det danske landshold er denne gang et sammensurium af spillere fra udenlandske klubber samt en god håndfuld fra den danske superliga. Eksempelvis er AaB repræsenteret med hele 3 spillere, hvilket må tolkes som en anerkendelse fra landstræner Morten Olsens side af, at den danske superliga stadigvæk har spillere, der kan begå sig internationalt. 11 superliga spillere er udtaget til landsholdet til venskabs landskampene mod Ungarn i dag torsdag den 22. maj og på onsdag den 28. maj i Parken mod Sverige.
 1. Jesper Hansen, Evian Thonon Gaillard                       
 2. Kasper Schmeichel, Leicester City FC                          
 3. Stephan Andersen, Go Ahead Eagles
 4. Andreas Bjelland, Twente                  
 5. Daniel Agger, Liverpool FC                 
 6. Jakob Ahlmann Nielsen, AaB            
 7. Jonas Knudsen, Esbjerg fB                                              
 8. Kian H. Hansen, Esbjerg fB                                              
 9. Lars Jacobsen, FC København           
 10. Peter Ankersen, Esbjerg fB               
 11. Simon Kjær, OSC Lille                           
 12. Christian Eriksen, Tottenham Hotspur FC                 
 13. Jakob Ankersen, Esbjerg fB               
 14. Jakob Poulsen, FC Midtjylland          
 15. Kasper Kusk, AaB      
 16. Lasse Schöne, AFC Ajax                       
 17. Pierre Emile Højbjerg, FC Bayern München             
 18. Rasmus Würtz, AaB  
 19. Thomas Kahlenberg,                             Brøndby IF      
 20. William Kvist Jørgensen, Fulham FC                            
 21. Martin C. Braithwaite, Toulouse FC
 22. Michael Krohn-Dehli, Celta de Vigo
 23. Morten ''Duncan'' Rasmussen, FC Midtjylland

 
3.  Landsholdsspillere med vindermentalitet og de er alle på det danske landshold!
 • Kasper Schmeichel fra Leicester har netop vundet Championsship i England suverænt med 102 point – 9 point foran nummer 2 i rækken.
 • Daniel Agger fra Liverpool sluttede på en 2. plads i Premier League i England.
 • Vinder trioen fra The Double mestrene fra AaB Ahlmann, Würtz og Kusk sprudler af selvtillid.
 • Lars Jacobsen fra FCK hentede i sidste runde sølvet med hjem til FCK.
 • Simon Kjær spiller i Lille, der sluttede på en 3. plads og Lille er det bedste defensive hold i Frankrig – ikke mindst takket være Simon´s forsvarsmæssige kvaliteter.
 • Endelig er der Christian Eriksen fra Tottenham – kåret til årets spiller og Pierre-Emile Højbjerg fra Bayern München.
 • Det danske landshold har virkelig en masse klasse i øjeblikket!!!
4.  Spilfiduser til denne landskamp: Ungarn - Danmark
 • Sidste gang Danmark mødte Ungarn var i 2008 i en VM kvalifikations kamp og den kamp tabte Danmark i øvrigt 1:0. Faktisk kan indbyrdes kampe i landsholds sammenhæng ikke bruges til ret meget, idet dataene er forældede.
  Mere interessant er det at se på, hvad landsholdene har udrettet i de seneste kampe. Danmark har baseret på de seneste 6 kampe, med 4 sejre 1 uafgjort og senest et snævert 1-0 nederlag mod England faktisk præsteret ganske fint. Nogle vil måske påpege, at modstanden ikke har været imponerende, idet 2 sejre over Malta og 1 sejr over Armenien var forventeligt. Kampen mod Italien som endte 2:2, vidste dog et danmark med enorm potentiale og danmark førte den kampe indtil få minutter før tid.
   I stedet giver Ungarn´s seneste kampe et godt indblik i, hvilket hold Danmark kommer til at spille mod. Ungarn´s seneste 6 kampe er endt med 3 nederlag, 2 sejre og 1 uafgjort. Især er nederlaget på 8:1 til Holland et resultat, som vidner om et landshold, som har problemer defensivt, når de møder et kvalificeret landshold. Oddset på dansk sejr til 2,30 er efter vores og bookmakernes opfattelse det klart mest sandsynlige i dagens kamp. Det danske landshold er spækket med fodboldspillere, der kommer direkte fra klubhold med vinder mentalitet. Spil det her
5. Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Unibet er også en god bookie til disse odds. 
6. Til nye kunder er der bonus: 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3