top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-05-2014 Champions League finale: Real Madrid – Atlético Madrid. Se eksperternes bud på, hvem der vinder årets største fodboldkamp

  • Se kampen direkte på TV3+ klokken 20:45
  • Gratis kun i dag: Placér et væddemål FØR kampen Real Madrid – Atletico Madrid og så giver bet365 et gratis livebet væddemål til samme værdi.
  • Åbningstilbud: Spil på årets største fodboldkamp med 1000 kroner bonus her.
Atletico Madrid er den lille spanske klub, der i aften skal forsøge at vinde det største trofæ i fodboldens professionelle verden over kongeklubben Real Madrid. Atletico Madrid er trods sin mindre størrelse årets succes historie i Spanien. Atletico Madrid har netop vundet det spanske mesterskab i fodbold foran forhånds favoritterne fra Barcelona og dagens modstander Real Madrid. Barcelona havde til sidste spillerunde stadigvæk muligheden for at vinde det spanske mesterskab, men Atletico Madrid ”snød” Barcelona. Spørgsmålet er om Atletico Madrid igen i aften vil gøre det af med Real Madrid, som sammen med Bayern München fra dag 1 har været en af favoritterne til at vinde Champions League i år. Det er altså helt efter planen, at Real Madrid er i finalen i dag, det kommer ikke som nogen overraskelse for nogen, derimod er Atletico´s finaleplads en stor overraskelse og klubben er helt klart underdog i lørdagens Champions League finale brag.

1.  Stjernespækkede klubhold

Især er Real Madrid en klub med en masse profiler. Ramos, Pepe og Varane i forsvaret, Alonso, Isco, Bale og De Maria på midtbanen og i angrebet Ronaldo, Benzema og til dels Bale. Frygtindgydende og Bayern München fik som bekendt et samlet 5:0 nederlag i deres opgør mod Real Madrid i dette års Champions League.

Atletico Madrid har også et fantastisk hold, men udover Diego Costa har de ikke profiler, der kan sammenlignes med dem på Real madrids hold. De 2 største offensive profiler på Atletico Madrid´s hold, Diego Costa og Arda Turan er desuden begyndt at døje med skader og det kan sagtens få indflydelse i dagens kamp.

2.  Indbyrdes kampe

I denne sæson har Real Madrid og Atletico Madrid mødt hinanden 4 gange. I ligaen, som Atletico netop har vundet, vandt Atletico madrid den første kamp, mens den seneste kamp endte uafgjort 2:2. De 2 øvrige kampe var den spanske Copa Del Rey, hvor Real Madrid samlet vandt 5:0.
Noget tyder dog på at Atletico ikke gav sig 100% i de kampe,  idet ligaen og Champions League har haft større prioritet.

3.  Primera Divison

En primær og meget væsentlig grund til Atletico´s imponerende bedrift er, at klubben er uhyggeligt godt organiseret defensivt. Atletico Madrid kan lukke af foran eget mål bedre end stort set alle andre klubhold. I den vel nok stærkeste fodbold liga i verden, den spanske Primera Division eller La Liga er der i 38 kampe blot scoret 0,68 mål på klubben i gennemsnit på dem pr. kamp. Det er det suverænt bedste forsvar i spansk fodbold. I 20 kampe formåede klubben desuden at lave et ”clean sheet”, dvs der blev ikke scoret på dem. Offensivt er klubben ikke på samme niveau son eksempelvis Real madrid, men defensivt er de stærkest.

4.  Lidt yderligere statistik

Atletico Madrid er ubesejret i Champions League i år. Klubben har vundet 9 kampe og spillet 3 uafgjort. Real Madrid har vundet 10 kampe og vundet 1, samt tabt en enkelt kamp.

Real Madrid er som tidligere nævnt favoritter til at vinde i dag og klubben kan hente sit Champions League trofæ nummer 10, de kalder det for La Decima.

5.  Derfor bør Real Madrid vinde

Real Madrid er frygtindgydende på de offensive pladser. Uanset hvem Real Madrid spiller mod, er det mest sandsynlige, at Real Madrid scorer mange mål, for det gør de i de fleste kampe de spiller. Real Madrid vandt desuden ikke det spanske mesterskab i fodbold i år, så ved at vinde Champions League, så vil sæsonen være reddet for kongeklubben. 59% af alle væddemål hos diverse bookmakere bliver også satset på 1-tallet og Real Madrid sejr i ordinær tid.

6.  Derfor bør Atlético Madrid vinde

Træner for Atletico Madrid Diego Simione har snydt Barcelona for såvel mesterskabet i spansk fodbold, samt frataget dem muligheden for at spille Champions League finale i dag. Det var Atletico Madrid der sparkede Barcelona ud af Champions League allerede i kvartfinalerne. I semi- finalerne stod Chelsea for tur og Atletico madrid vandt 1:3 på udebane!!! Atletico Madrid har desuden den bedste defensiv i spansk fodbold, så hvis ikke Real får scoret, så er Atletico faktisk godt på vej til at vinde det hele. Atletico M. kan sagtens snyde Real i dag, som de har snydt Barcelona for at vinde noget som helst.

7.  Spilfiduser og odds tips
  • Det mest sandsynlige i denne kamp er en uafgjort til odds 3,30 i ordinær spilletid. Atletico Madrid er ”de bedste i klassen” defensivt og med kampens betydning i mente, så bliver dette formentlig en meget taktisk affære i starten.
  • Eftersom vi vurderer at ”X”-et er det mest sandsynlige, så tror vi alligevel at kampen bliver høj eksplosiv med en masse mål. Real Madrid har scoret på Atletico Madrid i 4 af de seneste 5 kampe. Det kommer de også til i dag. Oddset på over 2,5 mål er på 2,20 og er fantastisk godt.
  • Livebetting er oplagt på en kamp som denne og eftersom man kan få et gratis væddemål på kampen i dag via bet365, så er det med at slå til.
  • Primært forlag til dagens kamp er at satse på, at Atletico Madrid vinder Champions League til odds 2,62.  Det er 50/50 hvem der vinder og oddset på Real madrid vinder trofæet er på blot 1,50, idet det er her flest spillere ligger deres væddemål, men det er altså de spanske mestre fra Atletico der er dagens modstander. Atletico slog barcelona ud af turneringen og de kan sagtens sende Real madrid samme vej.
  • Ciffertips: 2:2 til odds 15 eller 3:3 til odds 51. 0:0 til giver pengene tilbage fra bet365.
  • Spil alle odds her (HUSK der er et gratis livebet på denne kamp KUN i dag)
8. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Unibet er også en god bookie til disse odds. 
9. Til nye kunder er der bonus: 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3