top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-05-2014 Champions League finale: Real Madrid – Atlético Madrid. Se eksperternes bud på, hvem der vinder årets største fodboldkamp

  • Se kampen direkte på TV3+ klokken 20:45
  • Gratis kun i dag: Placér et væddemål FØR kampen Real Madrid – Atletico Madrid og så giver bet365 et gratis livebet væddemål til samme værdi.
  • Åbningstilbud: Spil på årets største fodboldkamp med 1000 kroner bonus her.
Atletico Madrid er den lille spanske klub, der i aften skal forsøge at vinde det største trofæ i fodboldens professionelle verden over kongeklubben Real Madrid. Atletico Madrid er trods sin mindre størrelse årets succes historie i Spanien. Atletico Madrid har netop vundet det spanske mesterskab i fodbold foran forhånds favoritterne fra Barcelona og dagens modstander Real Madrid. Barcelona havde til sidste spillerunde stadigvæk muligheden for at vinde det spanske mesterskab, men Atletico Madrid ”snød” Barcelona. Spørgsmålet er om Atletico Madrid igen i aften vil gøre det af med Real Madrid, som sammen med Bayern München fra dag 1 har været en af favoritterne til at vinde Champions League i år. Det er altså helt efter planen, at Real Madrid er i finalen i dag, det kommer ikke som nogen overraskelse for nogen, derimod er Atletico´s finaleplads en stor overraskelse og klubben er helt klart underdog i lørdagens Champions League finale brag.

1.  Stjernespækkede klubhold

Især er Real Madrid en klub med en masse profiler. Ramos, Pepe og Varane i forsvaret, Alonso, Isco, Bale og De Maria på midtbanen og i angrebet Ronaldo, Benzema og til dels Bale. Frygtindgydende og Bayern München fik som bekendt et samlet 5:0 nederlag i deres opgør mod Real Madrid i dette års Champions League.

Atletico Madrid har også et fantastisk hold, men udover Diego Costa har de ikke profiler, der kan sammenlignes med dem på Real madrids hold. De 2 største offensive profiler på Atletico Madrid´s hold, Diego Costa og Arda Turan er desuden begyndt at døje med skader og det kan sagtens få indflydelse i dagens kamp.

2.  Indbyrdes kampe

I denne sæson har Real Madrid og Atletico Madrid mødt hinanden 4 gange. I ligaen, som Atletico netop har vundet, vandt Atletico madrid den første kamp, mens den seneste kamp endte uafgjort 2:2. De 2 øvrige kampe var den spanske Copa Del Rey, hvor Real Madrid samlet vandt 5:0.
Noget tyder dog på at Atletico ikke gav sig 100% i de kampe,  idet ligaen og Champions League har haft større prioritet.

3.  Primera Divison

En primær og meget væsentlig grund til Atletico´s imponerende bedrift er, at klubben er uhyggeligt godt organiseret defensivt. Atletico Madrid kan lukke af foran eget mål bedre end stort set alle andre klubhold. I den vel nok stærkeste fodbold liga i verden, den spanske Primera Division eller La Liga er der i 38 kampe blot scoret 0,68 mål på klubben i gennemsnit på dem pr. kamp. Det er det suverænt bedste forsvar i spansk fodbold. I 20 kampe formåede klubben desuden at lave et ”clean sheet”, dvs der blev ikke scoret på dem. Offensivt er klubben ikke på samme niveau son eksempelvis Real madrid, men defensivt er de stærkest.

4.  Lidt yderligere statistik

Atletico Madrid er ubesejret i Champions League i år. Klubben har vundet 9 kampe og spillet 3 uafgjort. Real Madrid har vundet 10 kampe og vundet 1, samt tabt en enkelt kamp.

Real Madrid er som tidligere nævnt favoritter til at vinde i dag og klubben kan hente sit Champions League trofæ nummer 10, de kalder det for La Decima.

5.  Derfor bør Real Madrid vinde

Real Madrid er frygtindgydende på de offensive pladser. Uanset hvem Real Madrid spiller mod, er det mest sandsynlige, at Real Madrid scorer mange mål, for det gør de i de fleste kampe de spiller. Real Madrid vandt desuden ikke det spanske mesterskab i fodbold i år, så ved at vinde Champions League, så vil sæsonen være reddet for kongeklubben. 59% af alle væddemål hos diverse bookmakere bliver også satset på 1-tallet og Real Madrid sejr i ordinær tid.

6.  Derfor bør Atlético Madrid vinde

Træner for Atletico Madrid Diego Simione har snydt Barcelona for såvel mesterskabet i spansk fodbold, samt frataget dem muligheden for at spille Champions League finale i dag. Det var Atletico Madrid der sparkede Barcelona ud af Champions League allerede i kvartfinalerne. I semi- finalerne stod Chelsea for tur og Atletico madrid vandt 1:3 på udebane!!! Atletico Madrid har desuden den bedste defensiv i spansk fodbold, så hvis ikke Real får scoret, så er Atletico faktisk godt på vej til at vinde det hele. Atletico M. kan sagtens snyde Real i dag, som de har snydt Barcelona for at vinde noget som helst.

7.  Spilfiduser og odds tips
  • Det mest sandsynlige i denne kamp er en uafgjort til odds 3,30 i ordinær spilletid. Atletico Madrid er ”de bedste i klassen” defensivt og med kampens betydning i mente, så bliver dette formentlig en meget taktisk affære i starten.
  • Eftersom vi vurderer at ”X”-et er det mest sandsynlige, så tror vi alligevel at kampen bliver høj eksplosiv med en masse mål. Real Madrid har scoret på Atletico Madrid i 4 af de seneste 5 kampe. Det kommer de også til i dag. Oddset på over 2,5 mål er på 2,20 og er fantastisk godt.
  • Livebetting er oplagt på en kamp som denne og eftersom man kan få et gratis væddemål på kampen i dag via bet365, så er det med at slå til.
  • Primært forlag til dagens kamp er at satse på, at Atletico Madrid vinder Champions League til odds 2,62.  Det er 50/50 hvem der vinder og oddset på Real madrid vinder trofæet er på blot 1,50, idet det er her flest spillere ligger deres væddemål, men det er altså de spanske mestre fra Atletico der er dagens modstander. Atletico slog barcelona ud af turneringen og de kan sagtens sende Real madrid samme vej.
  • Ciffertips: 2:2 til odds 15 eller 3:3 til odds 51. 0:0 til giver pengene tilbage fra bet365.
  • Spil alle odds her (HUSK der er et gratis livebet på denne kamp KUN i dag)
8. Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Unibet er også en god bookie til disse odds. 
9. Til nye kunder er der bonus: 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3