top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-05-2014 Special væddemål – Slå til nu, før det er for sent. Lars Løkke´s deroute. Bliver sandsynligvis ikke statsminister, så du kan score ekstra penge på det lige nu!

  • Du finder dette special væddemål på bet365 her : Special væddemål --> Danmark --> Hvem er statsminister efter næste valg --> Vinder
Medierne slagter Lars Løkke. Venner og fjender er begyndt at falde ham i ryggen. Lars Løkke præger forsiden af de fleste aviser (JP, BT, EB, Pol, Ber. Etc.) i Danmark HVER ENESTE DAG i øjeblikket. Der sker minut for minut en næsten uoprettelig skade på Venstre ene og alene på grund af en person sag med Lars Løkke i orkanens midte.

Det er ikke Venstres politik, der ikke er opbakning til, for det har kunne læses i menings målingerne fra dag 1, hvornår lavinen begyndte. Lavinen startede for alvor, da det kom frem, at Lars Løkke Rasmussen har købt tøj for 152.000 kroner for parti støtte kroner. Har han betalt skat og andre relaterede spørgsmål til denne sag?


1. Hvilke statsminister odds skal man spille på?

Dansk Folkeparti er store og intet tyder på deres frem march i dansk politik stopper foreløbig. (Europa Parlaments valget for nogen dage siden viste med al tydelighed i hvilken retning folkestemningen peger i øjeblikket.) De tilhører blå blok og blå blok fører med adskillige mandater i alle meningsmålinger foran rød blok og Helle Thorning Smith. Det er derfor overvejende sandsynligt,  at blå blok vinder næste folketingsvalg.

Det er dog meget usandsynligt, at Lars Løkke får lov at fortsætte som formand for Venstre. Istedet er det næstformanden Kristian Jensen, der automatisk som der er tradition for i Venstre, der rykker op som statsminister kandidat.
  • Slå til nu INDEN oddset bliver sat markant ned: I øjeblikket er det mest sandsynlige bud på en dansk statsminister efter næste folketingsvalg den nuværende næstformand i Venstre: Kristian Jensen til odds 3,50  Spil det her
  • Meget usandsynligt er Lars Løkke som dansk statsminister: Lars Løkke til odds 2,25
  • En dark horse og mulig kandidat er Søren Gade og odds på ham er helt enormt højt: Søren Gade til odds 7.
Alle odds ovenfor kan spilles med 1000 kroner bonus fra bet365

NB:
  • Dette er et væddemål i underholdnings kategorien og folkestemningen kan naturligvis hurtigt ændre sig. Der er dog så klare indikatorer på, at blå blok vinder næste valg, samt Lars Løkke er et problem for Venstre, uanset om der er hold i anklagerne mod ham eller ej, så sammenlignet med hvad der ellers er at spille på i øjeblikket, så er dette faktisk en god måde at komme i gang med at bette på. Jeg selv er 95% sikker på, at den næste statsminister hedder enten Kristian Jensen eller Søren Gade. Min politiske orientering har intet som helst med dette væddemål at gøre, jeg kan som alle andre der følger politik blot se, at der er en KLAR tendens på, hvad vej det går. Det kan den kloge tipper da ligeså godt udnytte.
2. Har ramt plet på lignende underholdnings væddemål før
Bookmaker.dk har tidligere været gode til at spotte en tendens i befolkningen. Vi fandt "Vinderen af Eurovision Song Contest 2013" og "Vinderen af Eurovision Song Contest 2014". Begge gange var det væddemål i underholdnings kategorien. Det handler om at spotte en tendens og en strømning i befolkningen og derfor kan man godt sammenligne dagens væddemål med dem.

3. Hele listen med odds fra bet365 på, hvem der bliver statsminister efter næste valg.

Der skal være folketingsvalg senest til næste år, så det er ”lige om hjørnet” og Helle Thorning-Smith har som statsminister også mulighed for at udskrive valg når som helst, hvilket hun dog næppe gør nu, idet blå blok fører stort stadigvæk i meningsmålingerne trods Lars Løkke´s personlige deroute.
Spil på hvem der bliver statsminister næste gang her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3