top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-05-2014 Special væddemål – Slå til nu, før det er for sent. Lars Løkke´s deroute. Bliver sandsynligvis ikke statsminister, så du kan score ekstra penge på det lige nu!

  • Du finder dette special væddemål på bet365 her : Special væddemål --> Danmark --> Hvem er statsminister efter næste valg --> Vinder
Medierne slagter Lars Løkke. Venner og fjender er begyndt at falde ham i ryggen. Lars Løkke præger forsiden af de fleste aviser (JP, BT, EB, Pol, Ber. Etc.) i Danmark HVER ENESTE DAG i øjeblikket. Der sker minut for minut en næsten uoprettelig skade på Venstre ene og alene på grund af en person sag med Lars Løkke i orkanens midte.

Det er ikke Venstres politik, der ikke er opbakning til, for det har kunne læses i menings målingerne fra dag 1, hvornår lavinen begyndte. Lavinen startede for alvor, da det kom frem, at Lars Løkke Rasmussen har købt tøj for 152.000 kroner for parti støtte kroner. Har han betalt skat og andre relaterede spørgsmål til denne sag?


1. Hvilke statsminister odds skal man spille på?

Dansk Folkeparti er store og intet tyder på deres frem march i dansk politik stopper foreløbig. (Europa Parlaments valget for nogen dage siden viste med al tydelighed i hvilken retning folkestemningen peger i øjeblikket.) De tilhører blå blok og blå blok fører med adskillige mandater i alle meningsmålinger foran rød blok og Helle Thorning Smith. Det er derfor overvejende sandsynligt,  at blå blok vinder næste folketingsvalg.

Det er dog meget usandsynligt, at Lars Løkke får lov at fortsætte som formand for Venstre. Istedet er det næstformanden Kristian Jensen, der automatisk som der er tradition for i Venstre, der rykker op som statsminister kandidat.
  • Slå til nu INDEN oddset bliver sat markant ned: I øjeblikket er det mest sandsynlige bud på en dansk statsminister efter næste folketingsvalg den nuværende næstformand i Venstre: Kristian Jensen til odds 3,50  Spil det her
  • Meget usandsynligt er Lars Løkke som dansk statsminister: Lars Løkke til odds 2,25
  • En dark horse og mulig kandidat er Søren Gade og odds på ham er helt enormt højt: Søren Gade til odds 7.
Alle odds ovenfor kan spilles med 1000 kroner bonus fra bet365

NB:
  • Dette er et væddemål i underholdnings kategorien og folkestemningen kan naturligvis hurtigt ændre sig. Der er dog så klare indikatorer på, at blå blok vinder næste valg, samt Lars Løkke er et problem for Venstre, uanset om der er hold i anklagerne mod ham eller ej, så sammenlignet med hvad der ellers er at spille på i øjeblikket, så er dette faktisk en god måde at komme i gang med at bette på. Jeg selv er 95% sikker på, at den næste statsminister hedder enten Kristian Jensen eller Søren Gade. Min politiske orientering har intet som helst med dette væddemål at gøre, jeg kan som alle andre der følger politik blot se, at der er en KLAR tendens på, hvad vej det går. Det kan den kloge tipper da ligeså godt udnytte.
2. Har ramt plet på lignende underholdnings væddemål før
Bookmaker.dk har tidligere været gode til at spotte en tendens i befolkningen. Vi fandt "Vinderen af Eurovision Song Contest 2013" og "Vinderen af Eurovision Song Contest 2014". Begge gange var det væddemål i underholdnings kategorien. Det handler om at spotte en tendens og en strømning i befolkningen og derfor kan man godt sammenligne dagens væddemål med dem.

3. Hele listen med odds fra bet365 på, hvem der bliver statsminister efter næste valg.

Der skal være folketingsvalg senest til næste år, så det er ”lige om hjørnet” og Helle Thorning-Smith har som statsminister også mulighed for at udskrive valg når som helst, hvilket hun dog næppe gør nu, idet blå blok fører stort stadigvæk i meningsmålingerne trods Lars Løkke´s personlige deroute.
Spil på hvem der bliver statsminister næste gang her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3