top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Den officielle VM fodbold sang 2014 med og uden Shakira - VIDEO

Der er blot et par uger til, at VM 2014 i fodbold bliver sparket i gang i Brasilien.

På Bookmaker vil vi naturligvis også sætte fokus på denne verdensbegivenhed i sport og vi starter i dag med et par VM i fodbold videoer med VM sange. Der vil komme optakt, betting tips og analyser af VM i fodbold både i dagene op til VM og ikke mindst under VM i fodbold.

God fornøjelse med musik videoerne på denne side - du vil med garanti komme i godt humør. Vi kan næsten heller ikke selv vente på, at det bliver den 12. juni 2014.
  • En perfekt bookmaker til VM 2014 i fodbold er bet365. Alle nye kunder får 1000 kroner i velkomst bonus og mere end 40.000 live transmitterede sportsudsendelser årligt. Desuden er de nummer 1 på livebetting i Europa. Få gratis konto her

1. We Are One (Ole Ola) [The Official 2014 FIFA World Cup Song] (Olodum Mix)

Dette er den officielle sang til VM 2014 i fodbold i Brasilien, der starter den 12. juni og løber indtil finalen den 13. juli 2014. Shakira er ikke med i denne sang, men som du kan se i de øvrige 3 videoer nedenfor, hænger Shakira og VM i fodbold uløseligt sammen.


 

Shakira - VM i fodbold og hendes sange

Shakira og VM i fodbold har de seneste 8 år gået hånd i hånd. Der har vi på Bookmaker valgt at bringe en top 3 over VM i fodbold sange med den lille sang og danse artist. 

2. Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown

Shakira var leverandør af den officielle VM 2010 i fodbold sang, men hun er også med i år med en omend ikke officiel, så stadigvæk en VM sang.3. Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)

Denne sang fortjener også et genhør. Dette er den officielle fodbold VM 2010 sang.4. Shakira 's Performance in 2006 FIFA World Cup Final in Germany- Italy vs France

Slutter af med Shakira´s optræden for 8 år siden i Tyskland inden finale braget i VM 2006 mellem Italien og Frankrig.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3