top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Den officielle VM fodbold sang 2014 med og uden Shakira - VIDEO

Der er blot et par uger til, at VM 2014 i fodbold bliver sparket i gang i Brasilien.

På Bookmaker vil vi naturligvis også sætte fokus på denne verdensbegivenhed i sport og vi starter i dag med et par VM i fodbold videoer med VM sange. Der vil komme optakt, betting tips og analyser af VM i fodbold både i dagene op til VM og ikke mindst under VM i fodbold.

God fornøjelse med musik videoerne på denne side - du vil med garanti komme i godt humør. Vi kan næsten heller ikke selv vente på, at det bliver den 12. juni 2014.
  • En perfekt bookmaker til VM 2014 i fodbold er bet365. Alle nye kunder får 1000 kroner i velkomst bonus og mere end 40.000 live transmitterede sportsudsendelser årligt. Desuden er de nummer 1 på livebetting i Europa. Få gratis konto her

1. We Are One (Ole Ola) [The Official 2014 FIFA World Cup Song] (Olodum Mix)

Dette er den officielle sang til VM 2014 i fodbold i Brasilien, der starter den 12. juni og løber indtil finalen den 13. juli 2014. Shakira er ikke med i denne sang, men som du kan se i de øvrige 3 videoer nedenfor, hænger Shakira og VM i fodbold uløseligt sammen.


 

Shakira - VM i fodbold og hendes sange

Shakira og VM i fodbold har de seneste 8 år gået hånd i hånd. Der har vi på Bookmaker valgt at bringe en top 3 over VM i fodbold sange med den lille sang og danse artist. 

2. Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown

Shakira var leverandør af den officielle VM 2010 i fodbold sang, men hun er også med i år med en omend ikke officiel, så stadigvæk en VM sang.3. Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)

Denne sang fortjener også et genhør. Dette er den officielle fodbold VM 2010 sang.4. Shakira 's Performance in 2006 FIFA World Cup Final in Germany- Italy vs France

Slutter af med Shakira´s optræden for 8 år siden i Tyskland inden finale braget i VM 2006 mellem Italien og Frankrig.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3