top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-05-2014 Landskampe med flotte odds lørdag, søndag og mandag

Der er en overflod af interessante landskampe i dag lørdag, søndag og en enkelt på mandag. Alle kampene er såkaldte venskabskampe, så det er muligt at spotte et godt odds, fordi favoritterne også eksperimenterer i den her slags kampe. Eksempelvis er kampen mellem Italien og Irland yderst interessant.

Spil fiduser til Italien – Irland
  • Italien er kvalificeret til slutrunden ved VM i Brasilien, det er Irland IKKE. Italien har en ikke særligt flot resultat liste med hensyn til sejre, hvis man kigger på deres seneste 5 kampe. 4 uafgjorte resultater og senest et nederlag på 1:0 mod Spanien. Eftersom Italien ifølge deres landstræner Prandelli vil bruge kampen til at eksperimentere med andre spillere end de normalt foretrukne i start opstilllingen, er der mulighed for en overraskelse her. Mest sandsynligt er et ”X” til odds 3,50, men en irsk overraskelse på 2-tallet til odds 5,25 kan bestemt ikke udelukkes. Irland vandt fx en lignende venskabslandskamp 7. juni 2011!!! Det vigtigste for Italien i denne fodbold kamp er at prøve en masse spillere af,  inden det for alvor går løs til VM i Brasilien om et par uger. Spil det her
Spil fiduser til Portugal - Grækenland
  • En anden kamp hvor der burde være mulighed for at score en gevinst, er i Portugal – Grækenland kampen. Et odds på 1-tallet giver 1,66 og er meget sandsynligt med Cristiano i topform for Portugal. Spil det her.
Landskampe med odds

Alle odds nedenfor stammer fra bet365. Find denne oversigt her: Klik på Fodbold -->  Landskampe - Oversigt

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3