top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-05-2014 Landskampe med flotte odds lørdag, søndag og mandag

Der er en overflod af interessante landskampe i dag lørdag, søndag og en enkelt på mandag. Alle kampene er såkaldte venskabskampe, så det er muligt at spotte et godt odds, fordi favoritterne også eksperimenterer i den her slags kampe. Eksempelvis er kampen mellem Italien og Irland yderst interessant.

Spil fiduser til Italien – Irland
  • Italien er kvalificeret til slutrunden ved VM i Brasilien, det er Irland IKKE. Italien har en ikke særligt flot resultat liste med hensyn til sejre, hvis man kigger på deres seneste 5 kampe. 4 uafgjorte resultater og senest et nederlag på 1:0 mod Spanien. Eftersom Italien ifølge deres landstræner Prandelli vil bruge kampen til at eksperimentere med andre spillere end de normalt foretrukne i start opstilllingen, er der mulighed for en overraskelse her. Mest sandsynligt er et ”X” til odds 3,50, men en irsk overraskelse på 2-tallet til odds 5,25 kan bestemt ikke udelukkes. Irland vandt fx en lignende venskabslandskamp 7. juni 2011!!! Det vigtigste for Italien i denne fodbold kamp er at prøve en masse spillere af,  inden det for alvor går løs til VM i Brasilien om et par uger. Spil det her
Spil fiduser til Portugal - Grækenland
  • En anden kamp hvor der burde være mulighed for at score en gevinst, er i Portugal – Grækenland kampen. Et odds på 1-tallet giver 1,66 og er meget sandsynligt med Cristiano i topform for Portugal. Spil det her.
Landskampe med odds

Alle odds nedenfor stammer fra bet365. Find denne oversigt her: Klik på Fodbold -->  Landskampe - Oversigt

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3