top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-06-2014 Odds forslag til Champions League finale 2014 i håndbold og ikke mindst den moralske finale om 3. pladsen, læs hvorfor, kampstart 1. juni klokken 15:15 og 18:00.

  • TV info: Begge kampe kan ses ganske gratis direkte på bet365´s hjemmeside, hvis du er logget ind.
  • Kampstart 1. juni klokken 15:15 og 18:00.
  • Kampene findes her på bet365: Klik på håndbold --> Champions League Match kupon --> Lige på
Det er i dag den 1. juni 2014, at det afgøres, hvem der vinder Champions League i år i håndbold. Danmark har haft såvel AaB Håndbold, som KIF Kolding repræsenteret i Champions League grundspillet, og selvom især KIF gjorde en god figur, vidste alle på forhånd hvilke 3-4 hold, der formentlig ville kunne gå hele vejen. Faktisk var der én klub, der var favorit til at vinde turneringen fra start. Klubben hedder FC Barcelona og de blev sensationelt slået ud i semifinalen af tyske Flensburg-handewitt i går. Flensburg-Handewitt var bagud med 6 mål, hvor der resterede blot 10 minutter af kampen og alligevel endte tyskerne med at ”stjæle” finalepladsen for næsen af storfavoritterne fra Barcelona.Derfor skal vi i dag udnytte, at Barcelona i dag ”hævner”, at de glippede finalen. Det er der faktisk et udmærket odds på.

1.  Spil fiduser til bronzekampen i Champions League i håndbold: FC Barcelona – Veszprém, kampstart klokken 15:15
  • FC Barcelona var favoritter til at vinde Champions League, men træneren ”troede” at finalepladsen var sikret og "sparede" nøglespillere til finalen, idet FC Barcelona var 6 mål foran blot 10 minutter før tid i semi finale kampen mod Flensburg-Handewitt. FC Barcelona er det bedste klubhold i verden spiller for spiller og det ligner et enormt  meget sikkert 1-tal til odds 1,50 og sejr over Veszprém. En bronzemedalje til verdens formentlig stærkeste klubhold for mænd i håndbold er bedre end en 4. plads. FC Barcelona burde faktisk have vundet Champions League i år, men snublede altså lige før målstregen! Spil 1-tallet her
2.  Spilfiduser til finalekampen i Champions League i håndbold: Flensburg-Handewitt – THW Kiel, kampstart klokken 18:00
  • Det er tvivlsomt om Flensburg-Handewitt er i stand til at restituere sig og forberede sig mentalt og fysisk til finale kampen mod THW Kiel i dag klokken 18:00. Det er ikke engang 24 timer siden, at klubben leverede en kæmpe, kæmpe overraskelse ved at besejre forhånds favoritterne til Champions League trofæet. Det mest sandsynlige udfald i finalen er en sejr til THW Kiel til odds 1,53 på et 2-tal. THW Kiel må også have gnedet sig godt i hænderne igår, da de så, at Barcelona blev afskåret fra finalen. THW Kiel er faktisk storfavoritter til at vinde Champions League, men bronzekampen er dog det mest ”lige til højrebenet” spil forslag i dag. En yderligere indikation af, at Kiel er stærkest pt af dagens finale modstandere er, at Kiel for blot 3 uger siden slog Flensburg-Handewitt med 33:25 i den tyske Bundesliga. Spil 2-tallet her
  • Spil på begge odds forslag ovenfor 1,5 X 1,53 = samlet odds 2,3
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3