top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-06-2014 VM 2014 Grupperne – Hvem går videre? Se det her!


VM i Brasilien starter den 12. juni 2014 og nedenfor har Bookmaker lavet en oversigt med grupperne. Især er grupperne A, B, F og G meget interessante, idet det er her, de 4 forhånds favoritter til at vinde VM er placeret i. Læs nedenfor hvem der går videre.
 • Kom igang: Få en gratis konto hos den største europæiske bookmaker i dag og scor kassen på VM 2014 her (1000 kroner velkomst bonus)
Gruppe A

 – Brasilien har VM´s bedste forsvar

Brasilien er stor favorit til at vinde gruppe A. Brasilien har det bedste landshold af disse 4 lande på såvel forsvar, midtbane og angreb. På målmandsposten er der andre nationer, der har bedre målmænd end Brasilien, men med VM´s formentlig stærkeste forsvarsspillere blandt andet Dani Alves fra Barcelona,
Thiago Silva fra Paris SG, David Luiz fra Chelsea, Dante fra Bayern München, Marcelo fra Real Madrid og Maicon fra Roma, så er det tæt på sikkert, at der ikke bliver scoret mange mål på Brasilien i dette års VM 2014. Brasilien har en stjernerække af verdensklasse spillere på de vigtige forsvars positioner.
 • Brasilien
 • Kroatien
 • Mexico
 • Cameroun
Gruppe B

-  Spanien har en midtbane, der sparker røv. Kun Tyskland har lignende styrke på denne position.

Spanien er naturlig favorit i gruppe B og det skyldes ikke mindst landets helt enormt sublime midtbane, som vel kun matches af Tyskland. Især er firkløveret fra Barcelona: Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets og Cesc Fabregas den nok mest komplette midtbane, der i dag findes i professionel topfodbold. De suppleres af andre fremragende fodboldspillere eksempelvis Xabi Alonso fra Real Madrid og David Silva fra Mancester City.
Holland burde også uden problemer kunne snuppe andenpladsen, idet de har en solid midtbane med Wesley Sneijder, Arjen Robben og Nigel De Jong, mens angrebs esset Robin Van Persie fra Manchester United er en uovertruffen klasse frontløber.
 • Spanien
 • Holland
 • Chile
 • Australien
Gruppe C

-  Grækenland kan overraske

Denne gruppe er meget åben. Umiddelbart er Colombia favorit til at vinde gruppen, idet de har dygtige fodboldspillere på samtlige pladser i deres ideal opstilling. Alligevel lurer overraskelsen og Grækenland kan snildt snuppe 1. pladsen for næsen af de andre lande med deres uhyre defensive tilgang til spillet på fodboldbanen. I kvalifikationen til VM 2014 scorede Grækenland blot 12 mål i 10 kampe, men formåede alligevel at opnå play-off kampe mod Rumænien, som de vandt. Forklaringen er en super effektiv defensiv, som Grækenland har holdt stædigt fast i i mange år. Tilbage i EM 2004 var det nok til at skabe miraklet, idet Grækenland vandt det hele!!!
 • Colombia
 • Grækenland
 • Elfenbenskysten
 • Japan
Gruppe D

-  Offensive stjerner og kompakt defensiv

Dette er en af de sværeste grupper at komme videre fra for alle forhåndsfavoritterne. Eksempelvis kommer Uruguay med en af de mest giftige og målfarlige angreb i hele VM 2014 turneringen i skikkelser af trekløveret Luiz Suarez  fra Liverpool, Edinson Cavani fra Paris SG og endelig Diego Furlan. Luiz Suarez er i den absolutte top 3 over de pt. mest farlige angribere i professionel fodbold. Alligevel vurderer vi, at Italien som er et godt slutrundehold med al sandsynlighed nupper mindst 1 eller anden pladsen i kraft af en altid uovertruffen effektiv defensiv. I tvekampen mellem England og Uruguay er det mest sandsynlige scenarie, at det bliver England, der får sorteper. Costa Rica har ikke store muligheder i denne utroligt vanskelige gruppe, hvor der er 3 lande, der faktisk har gode muligheder for at gå hele vejen ved VM 2014.
 • Uruguay
 • Costa Rica
 • England
 • Italien
Gruppe E

Frankrig bør ikke få problemer i denne gruppe, mens andenpladsen er helt åben. Ret sikkert er det i hvert fald, at Honduras ikke kan forvente at få nogle sejre i denne gruppe. En uafgjort eller 2 er inden for det sandsynlige, men det er næppe nok til videre kvalifikation. Frankrig og Schweiz har begge været ret heldige med at komme i denne ”lette” gruppe.
 • Schweiz
 • Ecuador
 • Frankrig
 • Honduras
Gruppe F

Den største favorit ved dette VM til at vinde sin indledende gruppe er og bør være Argentina. Lionel Messi fra Barcelona behøver ikke nærmere præsentation i angrebet og han er flankeret af Sergio Agüero fra Manchester City, der netop har vundet Premier League og Gonzalo Higuain fra Napoli. Ingen tvivl i Bookmaker´s bog om, at Argentina snupper 3 sejre på stribe. Glem Iran, de bliver prügelknabe for alle de andre 3 lande og andepladsen bliver et åbent opgør mellem Bosnien og Nigeria. Vi vurderer dog, at pilen peger mest på Nigeria, idet Bosnien ingen slutrunde erfaring har, idet dette er deres første slutrunde nogensinde.
 • Argentina
 • Bosnien
 • Iran
 • Nigeria

Gruppe G

Gruppe G er med Tyskland og Portugal og der er et hav af profiler, som gør denne gruppe yderst interessant at følge. Portugal har en stjerne, der overstråler alle de andre tifold. Han hedder Cristiano Ronaldo og er den i øjeblikket mest omtalte fodboldspiller i verden. Alene hans tilstedeværelse på Portugals landshold gør, at Portugal ikke kan undervurderes af nogen landshold. Alligevel er det Tyskland, der med VM´s bedste målmand og i særklasse stærkeste midtbane, der kommer til at løbe med favoritværdigheden i denne gruppe. Den tyske midtbane har 4 mega profiler, der til daglig spiller i Bayern München, det er Toni Kroos, Mario Götze, Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller. Andre klasse fodboldspillere på midtbanen er Mesut Özil fra Arsenal, Lukas Podolski ligeledes fra Arsenal, Marco Reus fra Dortmund, Sami Khedira fra Real Madrid etc. I angrebet for Tyskland er der Miroslav Klose, mens målet vogtes af den måske bedste målmand i verden pt. Manuel Neuer, der også til daglig spiller i Bayern München. Bookmaker spår ikke Ghana og USA store chancer for videre avancement fra gruppe G til knockout fasen.
 • Tyskland
 • Portugal
 • Ghana
 • USA
Gruppe H

Opgørelser har vist, at Belgiens fodboldspillere er handlet for samlet 2 milliarder kroner og landsholdet er dermed det tredje mest værdifulde ved dette års VM 2014 slutrunde. Kun Brasilien og Spanien har på papiret et landshold, der repræsenterer flere penge. I kraft af alle disse dygtige fodbold spillere, er Belgien også en mulig outsider til at vinde VM 2014, hvis ikke det bliver en af forhåndsfavoritterne, Brasilien, Argentina, Spanien eller Tyskland, der gør det. Ovenikøbet er Belgien kommet i den efter Bookmaker´s analyse mest svage gruppe. Belgien går sikkert videre, mens 2 pladsen er et åbent opgør mellem de øvrige 3. Pilen peger dog mest på Rusland.
 • Belgien
 • Algeriet
 • Rusland
 • Sydkorea
Odds på gruppe vinderen
Det er især Belgien, som vinder af sin gruppe H, der er interessant. Se gennemgangen ovenfor. I øjeblikket får man et flot odds på 1,66 hos bet365. Det er meget sandsynligt, når man ser på hvilke klassespillere, der figurerer på det belgiske landshold. Belgien er et landshold med verdensklassespillere, de kan gå hele vejen og videre kvalifikation fra gruppespillet på en førsteplads, når man ser på de andre nationer her, det er lige til højrebenet.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3