top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-06-2014 Alternative spilmuligheder på odds til VM 2014 - Det vidste du ikke man OGSÅ kan spille på hva?

VM 2014 i fodbold er verdens største sportsbegivenhed. Alle bookmakerne på Bookmaker med dansk licens har valgt at give denne verdens begivenhed optimal opmærksomhed og Bookmaker vil på denne side forsøge at give et overblik over, hvad man kan spille på udover det, de fleste allerede godt ved i forvejen.

Bookmaker tager udgangspunkt i bookmakeren bet365, fordi de er den største internationale bookmaker med dansk licens og har ovenikøbet det bedste spilprodukt efter vores opfattelse. Det kan du også se, hvis du kigger på de spil forslag, vi har givet gennem årene. Alle der spiller på nettet bør have en konto her, men dermed ikke sagt, at de andre bookmakere ikke er udmærkede også. Alle bookmakere vi selv benytter med dansk licens kan du finde andre steder på Bookmaker.dk

Bemærk desuden at oddsene ændrer sig hele tiden og de odds, du kan se på denne side er et øjebliksbillede fra den 9 juni 2014. For at se den nyeste oddsliste er det blot at klikke ind på bet365 her og dernæst klikke på VM 2014.
  • Alle odds og tabeller nedenfor kan findes på bet365:  Klik på VM 2014 -- > Scroll ned i bunden
Vi går i gang.

1. Kampens resultat

Det mest almindelige at spille på hos en bookmaker, er kampens resultat. Spil på udfaldende 1, X eller 2.


2. Hovedmarkeder på bet365
Spil hos en international bookmaker i dag er meget mere , end blot at spille på hvem der vinder en given kamp eller hvor mange mål, der bliver scoret i den etc. Det er på den korte bane, at den type væddemål er interessante og det er også oftest der, at du kan læse om spil forslag fra os på Bookmaker. Forklaringen er, at det er her, man ofte kan ramme plet! Nedenfor er et billede fra hovedmarkeder, gruppemarkeder samt endelig ”spillere og andre markeder”.  Vi vil i afsnittene under billedet gennemgå de forskellige spil muligheder punkt for punkt. VM i fodbold 2014 kan krydres med et utal af sjove væddemål, der gør underholdningsværdien af at se kampene meget større, fordi man har ”noget på spil”.3. Hvem vinder VM 2014
Det mest populære hovedmarked på bet365 er at spille på, hvem der vinder VM 2014. Eftersom Brasilien har hjemmebane samt det faktum, at landet ”spiller for spiller” har det mest værdifulde landshold estimeret til en handlet værdi på 3,8 milliarder kroner, så er det naturligt, at Brasilien er favoritter til at vinde VM 2014 i fodbold. Læs desuden Bookmaker.dk´s bud på hvem vi vurderer er potentielle outsidere til at ”gå hele vejen” og hente VM trofæet for næsen af favoritterne.


4. Odds på at landshold når til kvartfinalen
Det er til dig der ikke har ”is i maven” eller blot vil spille på det mere sikre. Eksempelvis er der stor sandsynlighed for, at flere af favoritterne som minimum når til kvartfinalerne, hvilket oddsene også afspejler. Brasilien har et lidt højere odds end Argentina og det skyldes, at det af bookmakeren vurderes, at den modstand Brasilien skal overvinde for at spille kvartfinalen lige er en anelse mere vanskelig end Argentina.5. Odds på at landshold når semifinalen

Nu begyder det at ligne noget med interessante odds. Især Brasilien til odds 1,80 og Argentina til odds 1,83 er begge yderst spilbare.6. Odds på landshold NÅR finalen
Brasilien er favoritter til at vinde VM 2014 på hjemmebane. Dette væddemål handler udelukkende om at nå finalen og tror man, at eksempelvis Brasilien når til finalen, men taber, så er det denne type spil man skal benytte.7. Kontinentale væddemål

Dette er også i den lidt kuriøse afdeling for væddemål, idet man her kan satse på, hvem der klarer sig bedst fra de forskellige kontinenter. Især virker oddset på 2,10 på Mexico meget spilbart, idet de er et væsentligt bedre landshold end de andre lande fra CONCACAF.8. Hvilket kontinent vinder?

Hvem er bedst til fodbold. Europa med Cristiano Ronaldo, Arjen Robben og Thomas Müller eller er det Sydamerika med Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez?

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3