top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-06-2014 VM 2014 åbningskamp med spil forslag: Brasilien – Kroatien, kampstart klokken 22:00

  • Se kampen direkte på TV2 12. juni 2014 klokken 22:00
  • Spil på kampen med 1000 kroner bonus på Europas største VM 2014 bookmaker her


I aften er der åbningskamp mellem Brasilien og Kroatien. Brasilien er allerede gjort til mega favoritter til at vinde den kamp. Julio Cesar på mål, Forsvaret tæller profilerne Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Dante etc. Midtbane tæller Ramires, Oscar, Paulinho, Hernanes, etc. I angrebet er mega stjernen Neymar samt Hulk, Fred og Jo. Skræmmende og helt enormt vanvittigt scenarie, der venter hele verdens publikummet i aften, når hele VM 2014 bliver påbegyndt klokken 22:00 dansk tid.


Kroatien har allerede i medierne tabt denne kamp på forhånd. Jovist de har også verdensklasse spillere på deres landshold ikke mindst Luka Modric på midtbanen, der til daglig er en af Real Madrid´s stjerner. I angrebet er Kroatiens vel nok største profil Mario Mandzukic fra Bayern München. Sammenlignet med Brasiliens landshold og forventelige styrke, så er kampen i dag David mod Goliath. Skal Kroatien have point i denne kamp, skal de være både heldige og dygtige.

1. Spil fiduser til VM 2014 åbningskampen: Brasilien – Kroatien, kampstart 12. juni 2014 klokken 22:00:
  • Under normale omstændigheder ville der være fidus i at spille på et ”X” i en fodbold kamp som denne. Alligevel er vi meget overbeviste om, at selvfølgelig vinder Brasilien denne kamp. Spørgsmålet er blot med hvor mange mål? 1-tallet til odds 1,28 er meget sikkert. Hjemmebanen og en enorm opbakning fra tilskuerne vil med meget stor sandsynlighed blæse Kroatien omkuld. Disse 2 nationer har mødt hinanden 2 gange tidligere, men det er 8 år siden, de sidst mødtes, så at Kroatien i en venskabskamp har været i stand til at spille 1:1 mod Brasilien tilbage i 2005, kan ikke bruges til ret meget. Dagens Hovedtip!!! Spil det her
  • Første målscorer bliver Neymar til odds 4,40. Neymar har allerede scoret 30 mål for Brasilien i 47 landskampe og han er i særklasse den mest målfarlige angriber Brasilien har. Spil det her
  • Åbningskampe er ofte karakteriseret ved at være med 2 modstandere, der gerne vil have en god start på turneringen og derfor ikke vil risikere for meget. Dette kommer ikke til at ske i dag. Brasilien SKAL vinde denne kamp og helst overbevisende. Det mest sandsynlige i vores bog er derfor over 2,5 mål til odds 2,05. Spil det her
  • Kampens resultat er mest sandsynligt bliver en 2:1 eller 3:0. Desværre er oddsene ikke høje nok til at vi selv vil spille på dem.
  • Hører du til blandt gamblerne, så giver en giga overraskelse og Kroatien sejr på et 2-tal odds 15!!! Spil det her
2. David mod Goliath - Kommer næppe til at ske i dag

Ingen tvivl om at Brasilien har hele verdens  opbakning i dag. Flere bookmakere har meldt ud, at op mod 85% af alle spil på kampens resultat er 1-tal og Brasilien vinder. I øjeblikket er oddset på sejr til værts nationen på blot 1,28!!! Spil det her
  • Vinder Kroatien derimod er oddset på 2-tallet på 15. Sjældent at der gives så højt et odds på en modstander, der ikke på nogen måde er dårlig. Tror du på overraskelsen - Spil det her

Gruppe A
Brasilien og Kroatien spiller i gruppe A i dette VM 2014. Læs mere om denne gruppe samt de andre grupper her 
Alternative spil muligheder på alle nationer til VM 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3