top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-06-2014 Spil forslag VM 2014 : Argentina – Bosnien Herzegovina, Kampstart 15. juni 2014 klokken 00:00

  • Kampstart 15. juni 2014 klokken 00:00
  • Se kampen direkte på TV2
  • Alle odds på denne side tager udgangspunkt i bet365. Få en 1000 kroner bonus i dag her
I dag skal 6 nationer dyste i VM 2014 gruppe spils kampene. Det er især kampen klokken 00:00 mellem Argentina og Bosnien Herzegovina, som er en yderst populær fodbold kamp at placere væddemål på. Bookmaker giver dig et par fif til, hvad vi vurderer kommer til at ske i denne kamp. Lionel Messi, som måske skal i aktion for første gang ved dette VM for Argentina, er den i særdeleshed mest populære og omdiskuterede fodboldspiller blandt samtlige andre fodboldspillere i dagens kampe. Udover Messi har Argentina et fremragende offensivt arsenal, idet Sergio Agüero fra Manchester City og Gonzalo Higuain fra Napoli vil være Argentinas bud på et angreb. Mange mål i vente – se Bookmaker´s ekspert analyse...

1. Spil fiduser til Argentina – Bosnien-Herzegovina: Kampstart 15. juni klokken 00:00
  • Argentina kender allerede godt dagens modstander, idet Argentina spillede en venskabskamp mod Bosnien Herzegovina 19. november 2013 og Argentina vandt kampen med 2:0. I dagens opgør er der MEGET på spil, så eftersom Argentina på forhånd er udråbt til megafavoritter, er oddset på 1-tallet desværre også relativt lavt. Alligevel er det et meget sikkert 1-tal, idet flere af verdens bedste fodbold spillere på de offensive pladser forventes at stille til start i midnatskampen i aften for Argentina. Dette er for mange rigtige fodbold fans KAMPEN, man har set frem til. I aften vil Angel Di Maria fra Real Madrid, Javier Mascherano fra Barcelona sammen med trioen Agüero, Higuain og Messi vise verdens publikummet, at Argentina er indstillet på at gå efter at vinde VM 2014. Ingen tvivl - Argentina vinder denne kamp sikkert og et 1-tal til 1,36 er faktisk efter omstændighederne favorabelt. Argentina spiller nærmest på hjemmebane, selvom det foregår i Brasilien. HOVEDTIP. Spil det her
  • Messi scorer et mål, når som helst til odds 1,66 . Messi scorer det første mål til odds 3,60. En ting er dog sikkert, Lionel Messi vil med overvejende sandsynlighed score mindst 1 mål i dagens kamp. Messi er med sine 37 mål på det Argentinske landshold i 84 kampe desuden den mest målfarlige angriber. Spil det her
  • På Bookmaker har vi altid haft en svaghed for Angel Di Maria og han giver lukrative odds 8,50 som første målscorer. Spil det her
  • Mange mål er mest sandsynligt, idet Argentina føler de skal underholde og dagens modstander burde ikke kunne modstå presset fra et tændt Argentina anført af Lionel Messi og Angel De Maria. Mest oplagt til denne kamp er mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,61. Spil det her
  • Kampens resultat bliver enten 3:0 til odds 8,50, eller 4:0 til odds 15. Spil det her
  • Argentina er meget stor favorit blandt bookmakerne til at vinde VM 2014. Er de også DIN favorit, og vil du have det højest mulige odds, så skal du spille på Argentina som vinder INDEN dagens kamp. I øjeblikket er oddset på 4,50, hvis Argentina med Lionel Messi bliver VM 2014 mester i fodbold. Spil det her
2. Gruppe F
Argentina og Bosnien-Herzegovina spiller i gruppe F. Læs Bookmaker´s vurdering og analyse af, hvem der går videre i gruppe F til 1/8 finalerne her. 
3. Alternative spil muligheder på alle nationer til VM 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3