top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-06-2014 VM 2014 spil forslag: Tyskland – Portugal, kampstart 16. juni klokken 18:00

  • Se kampen direkte på DR1
  • Spil med 1000 kr VM bonus her
  • Livebet på landskampen på bet365.
  • Bet365: Målløst eller pengene tilbage, INGEN andre bookmakere har det som standard tilbud på alle fodbold kampe.
I aften er der STORKAMP til VM 2014. I aften skal Tyskland i gruppe G møde Portugal og det er en fodboldkamp, som adskillige fodbold entusiaster og romantikere har set frem til ved dette års slutrunde. Endelig, endelig skal vi se verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo i aktion i Brasilien. Ronaldo har udtalt, at han håber, at Portugal møder Brasilien i en eventuel finale. Det er lidt ligesom dengang Anja Andersen sagde, vi vinder guld i håndbold og HUN gjorde det, som historien har vist. I mandagens kamp er det dog Tyskland, der er favorit til at vinde over Portugal ifølge bookmakerne, så hvis Ronaldo´s ambition om at gå hele vejen skal opfyldes, så kræver det formentlig point i dagens kamp mod Tyskland. Læs hvad eksperterne på Bookmaker har vurderet er mest sandsynlige odds til DAGENS VM kamp. Kampen i går mellem Argentina og Bosnien-Herzegovina gik ganske godt, idet flere af vores odds forslag gik hjem, så vi gør forsøget igen idag.

Spil forslag til Tyskland – Portugal i gruppe G, kampstart 16. juni 2014 klokken 18:00
  • Tyskland har formentlig den på papiret stærkeste midtbane ved dette års VM 2014. Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos, Thomas Müller, Mario Götze alle spiller til dagligt i Bayern München. De suppleres af Mesut Özil og Lukas Podolski fra Arsenal. Endelig er der Smi Khedira fra Real Madrid og André Schürrle fra Chelsea. Ingen andre lande kan matche denne midtbane. I front ligger Miroslav Klose ene mand, mens målmanden er Manuel Neuer, der til daglig vogter målet i Bayern München. Det tyske landhold er blandt de 3 lande, som man INDEN dagens kamp må regne for at være top kandidat til at vinde VM 2014. Portugal kommer med et hold af spillere, hvor de fleste lige lander en klasse under de tyske, meeeen, Portugal har verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo, der i front assisteres af Nani fra Manchester United og Helder Postiga fra Lazio. Er der én fodboldspiller, der ene og alene er KAMPAFGØRENDE, så er det Ronaldo. Hvem husker ikke den sidste VM kvalifikationskamp mellem Sverige og Portugal, hvor det var en tvekamp mellem Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic, hvor det var Ronaldo, der med sit hattrick trak sig sejrrigt ud af den dyst og kvalificerede Portugal til VM 2014 på bekostning af Sverige. Et bud på kampens resultat er, at det mest sandsynlige udfald er et X til odds 3,75, idet såvel Tyskland som Portugal må forventes at kunne slå de 2 øvrige nationer i gruppe G. Spil det her
  • Denne kamp lugter også langt væk af mange mål. Cristiano Ronaldo scorer mål som ingen anden og han er ved at have en alder, hvor hans rutine for alvor bør komme landsholdet til gode. Cristiano Ronaldo har scoret 49 mål i 110 kampe. På Tysklands landshold er Miroslav Klose med sine 68 mål i 131 kampe en næsten lige så målfarlig angriber. Spil på over 2,5 mål til odds 1,72  PRIMÆRT TIP. Spil det her
  • Scorer et mål når som helst er det bedste bud Cristiano Ronaldo til odds 2,20 og Miroslav Klose til odds 2,62. Ronaldo som første målscorer er også meget fristende og sandsynligt og det fåes til odds 5. Spil det her
  • Kampens resultat: Vi går efter det gode odds og satser på en målrig kamp. 2:2 til odds 13 og 3:3 til odds 41. Spil det her
  • Tror du at Portugal kan vinde VM 2014, så spil på det i dag for at få det højeste odds på 29. Tyskland giver odds 7, som vinder af VM 2014. Spil det her
Hvem går videre fra gruppe G

Læs Bookmaker´s vurdering af, hvem der bør gå videre fra gruppespillet her

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3