top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-06-2014 Spil forslag til VM 2014 kampene: Belgien – Rusland, Sydkorea – Algeriet, USA – Portugal

 • Spil på kampen med 1000 kroner gratis væddemål
 • Se VM 2014 landskampene direkte på DR og TV2.
 • Livebet på kampene på bet365 med 1000 kroner bonus.
Denne søndag har 3 VM kampe på programmet. Den første er Belgien mod Rusland og  vinderen af den kamp bliver formentlig vinder af Gruppe H. Inden kampene i dag er det helt åbent, hvem der vinder gruppen og alle landshold har i teorien stadigvæk en god chance.

I den anden gruppekamp i gruppe H er det Sydkorea mod Algeriet og den kamp er meget åben.

Sidst er der dansk tid midnatskampen mellem USA og Portugal. USA har overraskende fået 3 point i deres første kamp mod Ghana, mens Portugal blev lammetævet med 4:0 af de tyske verdensstjerner. Vil Ronaldo fra Portugal i dag vise hvorfor, han er blevet kåret til verdens bedste fodbold spiller? Læs eksperternes bud på fornuftige odds muligheder på dagens kampe.

1.  Tips og odds spil fiduser til VM kampene 2014 søndag den 22. juni 2014.

Belgien – Rusland kampstart 18:00
 • Belgien er en af outsiderne til at vinde dette års VM i fodbold i Brasilien. Belgien kom i den første kamp mod Algeriet bagud på straffe, men formåede alligevel at score 2 reelle mål og dermed vinde kampen 2:1. En kamp som belgierne i øvrigt sad på fra start til slut. Lidt statistik fra Belgien – Algeriet kampen vidner om et toptunet belgisk stjernemandskab. Belgien havde 15 afslutninger sammenlignet med Algeriets 3 afslutninger, Belgien havde 8 afslutninger på mål, mens Algeriet blot havde 1 forsøg indenfor målrammen! Belgien møder også til kamp med stjernerne Eden Hazard fra Chelsea og Romelu Lukaku fra Everton i front. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 2,15.
 • Spil på over 2,5 mål til odds 2,35, idet der er en tendens til målrige opgør i dette års VM 2014 og Rusland har ikke det bedste forsvar ved dette VM.
 • SPIL DET HER
Sydkorea – Algeriet 21:00
 • Ingen åbenlyse favoritter i denne kamp, men eftersom Algeriet var i stand til at holde stand mod et stjernespækket landshold fra Belgien, indtil der blot var 20 minutter tilbage af kampen, så er der faktisk flot værdi i 2-tallet til odds 3,10.
 • Spil på over 2,5 mål til odds 2,50 – vanvittigt godt!
 • SPIL DET HER
USA – Portugal kampstart 00:00
 • USA vandt heldigt over Ghana i en kamp, som Ghana som minimum burde have fået uafgjort i og mange mener, at de faktisk burde have vundet over USA. Det gjorde de som bekendt ikke. Portugal på den anden side tabte overraskende for mange iagttagere med 4:0 til Tyskland. Det var især nederlagets størrelse, der har overrasket mange, idet Portugal med ikke mindst verdensstjernen Cristiano Ronaldo i front, hører til den gruppe af lande der er mulige kandidater til en topplacering ved dette VM. Mest sandsynlige resultat til spillelystne i denne kamp er endnu en gang mange mål. Tror Cristiano Ronaldo går mål amok i dag og scorer mindst et mål eller 2 og et land som USA er en ønskemodstander for en angriber som Ronaldo. Spil på Ronaldo som første målscorer til odds 3,60 eller at han scorer, når som helst til odds 1,72. PRIMÆRT TIP!!! SPIL DET HER
 • Mange mål belønnes med odds 1,80 for over 2,5 mål.
 • Portugal vinder også med overvejende sandsynlighed, idet USA var decideret heldige med at vinde deres første kamp mod Ghana. Et 2-tal og Portugal sejr giver odds 1,83.
 • SPIL DET HER
Alle odds ovenfor er venligst udlånt af bet365. Få selv en konto i dag og spil der, hvor du får det bedste spil produkt!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3