top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-06-2014 Spil forslag til VM 2014 kampene: Belgien – Rusland, Sydkorea – Algeriet, USA – Portugal

 • Spil på kampen med 1000 kroner gratis væddemål
 • Se VM 2014 landskampene direkte på DR og TV2.
 • Livebet på kampene på bet365 med 1000 kroner bonus.
Denne søndag har 3 VM kampe på programmet. Den første er Belgien mod Rusland og  vinderen af den kamp bliver formentlig vinder af Gruppe H. Inden kampene i dag er det helt åbent, hvem der vinder gruppen og alle landshold har i teorien stadigvæk en god chance.

I den anden gruppekamp i gruppe H er det Sydkorea mod Algeriet og den kamp er meget åben.

Sidst er der dansk tid midnatskampen mellem USA og Portugal. USA har overraskende fået 3 point i deres første kamp mod Ghana, mens Portugal blev lammetævet med 4:0 af de tyske verdensstjerner. Vil Ronaldo fra Portugal i dag vise hvorfor, han er blevet kåret til verdens bedste fodbold spiller? Læs eksperternes bud på fornuftige odds muligheder på dagens kampe.

1.  Tips og odds spil fiduser til VM kampene 2014 søndag den 22. juni 2014.

Belgien – Rusland kampstart 18:00
 • Belgien er en af outsiderne til at vinde dette års VM i fodbold i Brasilien. Belgien kom i den første kamp mod Algeriet bagud på straffe, men formåede alligevel at score 2 reelle mål og dermed vinde kampen 2:1. En kamp som belgierne i øvrigt sad på fra start til slut. Lidt statistik fra Belgien – Algeriet kampen vidner om et toptunet belgisk stjernemandskab. Belgien havde 15 afslutninger sammenlignet med Algeriets 3 afslutninger, Belgien havde 8 afslutninger på mål, mens Algeriet blot havde 1 forsøg indenfor målrammen! Belgien møder også til kamp med stjernerne Eden Hazard fra Chelsea og Romelu Lukaku fra Everton i front. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 2,15.
 • Spil på over 2,5 mål til odds 2,35, idet der er en tendens til målrige opgør i dette års VM 2014 og Rusland har ikke det bedste forsvar ved dette VM.
 • SPIL DET HER
Sydkorea – Algeriet 21:00
 • Ingen åbenlyse favoritter i denne kamp, men eftersom Algeriet var i stand til at holde stand mod et stjernespækket landshold fra Belgien, indtil der blot var 20 minutter tilbage af kampen, så er der faktisk flot værdi i 2-tallet til odds 3,10.
 • Spil på over 2,5 mål til odds 2,50 – vanvittigt godt!
 • SPIL DET HER
USA – Portugal kampstart 00:00
 • USA vandt heldigt over Ghana i en kamp, som Ghana som minimum burde have fået uafgjort i og mange mener, at de faktisk burde have vundet over USA. Det gjorde de som bekendt ikke. Portugal på den anden side tabte overraskende for mange iagttagere med 4:0 til Tyskland. Det var især nederlagets størrelse, der har overrasket mange, idet Portugal med ikke mindst verdensstjernen Cristiano Ronaldo i front, hører til den gruppe af lande der er mulige kandidater til en topplacering ved dette VM. Mest sandsynlige resultat til spillelystne i denne kamp er endnu en gang mange mål. Tror Cristiano Ronaldo går mål amok i dag og scorer mindst et mål eller 2 og et land som USA er en ønskemodstander for en angriber som Ronaldo. Spil på Ronaldo som første målscorer til odds 3,60 eller at han scorer, når som helst til odds 1,72. PRIMÆRT TIP!!! SPIL DET HER
 • Mange mål belønnes med odds 1,80 for over 2,5 mål.
 • Portugal vinder også med overvejende sandsynlighed, idet USA var decideret heldige med at vinde deres første kamp mod Ghana. Et 2-tal og Portugal sejr giver odds 1,83.
 • SPIL DET HER
Alle odds ovenfor er venligst udlånt af bet365. Få selv en konto i dag og spil der, hvor du får det bedste spil produkt!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3