top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-06-2014 VM 2014 : Holland – Chile og Australien - Spanien, kampstart 18:00

Mandagens første VM kamp klokken 18:00 mellem Holland og Chile bliver et stil studie i, hvad der sker, når ingen af landsholdene har noget som helst at spille for. Begge lande er med 6 point videre til næste runde og så er der intet at spille for? Det er der i den grad, idet taberen formentlig skal møde Brasilien i 1/8 finalen. Den anden kamp i gruppe B er et opgør mellem Spanien og Australien. Uanset hvad der sker i den kamp, så er resultatet i den kamp ved dette VM fuldstændigt ligegyldigt. Læs hvad eksperterne vil satse på i denne kamp...

Spilfiduser:
  • Mest oplagt er et uafgjort resultat mellem Holland og Chile, idet ingen af landsholdene vil satse hele butikken for at få en sejr. Ganske vist vil nummer 2 i gruppen formentlig skulle møde Brasilien i en eventuel 1/8 finale, men det er der ikke fokus på i dagens kamp. X´et virker som det mest sandsynlige.
  • Få mål er det mest nærliggende, eftersom begge landshold er videre til knockout- fasen. Sats på under 2,5 mål til odds 2.
  • Ciffertips: 0:0 giver odds 11.
  • Tror derimod på mange mål i Australien – Spanien kampen, idet begge landshold kan spille frit uden nerver, idet de begge allerede ved at deres VM er forbi efter dagens kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 1,40.
  • Alle odds kan spilles på bet365 eller en af de andre bookmakere på Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3