top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-06-2014 VM 2014 spil forslag med odds: Nigeria - Argentina, kampstart 25. juni 2014 klokken 18:00Argentina har alle stjernerne på sit landshold. Lionel Messi er den mest omtalte fodboldspiller i verden sammen med Cristiano Ronaldo. Messi har dog den klare fordel i forhold til Ronaldo, at han spiller for et landshold, hvor det ikke KUN er ham der er i særklasse god. Angel Di Maria og Agüero er 2 andre profiler, som snart skal tjekke ind, hvis ikke det skal blive et Messi Oneman show ved denne slutrunde. Indtil nu er det Messi´s 2 mål, der har været kampafgørende og har resulteret i 2 sejre, så Argentina inden dagens møde med Nigeria har maksimum point på 6. Se hvilke forslag til spil Bookmaker vurderer er mest sandsynlige i denne kamp...

Spilfiduser og meget sandsynlige odds der bør gå hjem
  • Mest oplagt i denne kamp er et ”X”, idet begge landshold er videre til 1/8 finalerne, med en uafgjort. Vurderer ikke at Argentina på nogen måde risikerer at tabe denne kamp og for Nigeria er et kryds et fantastisk godt resultat. Ingen slinger i valsen her, et ”X” er det mest sandsynlige resultat og man får et kongeodds på 4,00 for krydset.
  • Gruppe F adskiller fra flere af de andre grupper  ved denne slutrunde. Der er ikke blevet scoret særligt mange mål. Eftersom denne kamp IKKE er en knald eller fald kamp for nogen af holdene, så er der stor risiko for at begge landshold desuden sparer en masse nøglespillere og ikke tager de store store chancer. Få mål er mest sandsynligt så primært spil forslag er spil på under 2,5 mål til odds 1,90.
  • Argentina har ved dette VM kun ved egen hjælp scoret 2 mål af Lionel Messi. Det sidste mål var en gave fra modstanderen. Ciffertips der er mest oplagt i denne kamp er 0:0 til odds 11 eller 1:1 til odds 7,50.
  • Første målscorer bliver ”Ingen målscorer” til odds 11.
  • Spil på et eller flere af odds forslagene med 1000 kroner bonus her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3