top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-06-2014 VM 2014 spil fiduser: Bosnien - Iran, kampstart 25. juni 2014 klokken 18:00Bosnien har skuffet indtil nu ved denne slutrunde, idet de endnu har point til gode. 2 kampe og 2 nederlag er hvad dette VM 2014 hidtil har resulteret i. Landskampen i dag kan for Bosnien udelukkende bruges til at få lidt optimisme tilbage på holdet. Iran på den anden side har enormt meget at spille for. De er ikke færdige ved dette VM endnu, idet de med sejr over Bosnien Hercegovina, stadigvæk har gode muligheder for at komme i 1/8 finalerne. Det kræver blot, at Argentina vinder over Nigeria og ifølge bookmakerne, er det også det mest sandsynlige resultat. På bookmaker vurderer vi den kamp anderledes, men faktum er, at Iran ikke er færdige endnu og kan sensationelt kvalificere sig videre, hvis alt flasker sig i deres retning i aften.


Mest oplagte fiduser til denne kamp
  • Bosnien bør have et bedre landshold end Iran. Iran har måske stadigvæk en 1/8 finale i udsigt, hvis de kan vinde over Bosnien samt at Argentina også vinder deres kamp. Bosnien vil kæmpe som gjaldt det livet i dagens kamp og vil på ingen måde lægge sig ned frivilligt, selvom de ikke kan avancere yderligere ved dette VM. Vurderer Iran vil satse for at gå efter sejren, men i stedet vil Bosnien spille afventende og snuppe sejren på 1-tallet til odds 2,05. En ting er i hvert fald sikkert, det er usandsynligt at kampen ender uafgjort, idet Iran IKKE kan bruge det resultat til noget som helst, hvis de vil spille deres chance for at komme i 1/8 finalen.
  • Mange mål i vente: Vurderer det bliver et festfyrværkeri i dagens kamp. Iran er ikke super stærke i back kæden, så når landsholdet er tvunget frem på banen, så åbner der sig muligheder bag til. Spil på over 2,5 mål til odds 2,05.
  • Ciffertipset 4:2 giver et super odds på 51.
  • Spil på odds´ene ovenfor med 750 kroner bonus fra en NY bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3