top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-06-2014 Spil forslag VM 2014: Portugal - Ghana, kampstart 26. juni 2014 klokken 18:00Portugal og Ghana har begge blot 1 point i gruppe G, men især Ghana har stadigvæk en realistisk chance for at kvalificere sig videre til 1/8 finalerne. Det kræver blot, at Tyskland vinder over USA og det er efter vores opfattelse også meget sandsynligt, se andet tips forslag. Skulle Portugal på den anden side gå fuldstændig mål amok OG vinde med 2-3 mål, mens tyskerne ligeledes slår USA med 2-3 mål, så er Portugal pludselig videre til 1/8 finalerne. Uanset hvad der sker, så er gruppe G vanvittigt spændende og ALT kan ske i denne gruppe. Se forslag til spil, som vores fodbold entusiaster vil spille på i dagens kamp mellem et afrikansk landshold og et europæisk landshold med verdensstjernen Cristiano Ronaldo.

 
Forslag til odds og spil til sidste gruppekamp i gruppe G mellem Portugal og Ghana
  • Dette VM 2014 har hidtil været karakteriseret af offensiv fodbold og målrige kampe. Det har været en udsøgt fornøjelse at følge det ene fodbold brag efter det andet. Gruppe G tegner desuden til at blive en af de mest interessante at følge her på den sidste gruppe spils dag inden 1/8 finalerne. Pepe fra Portugal har udtalt, at naturligvis tror Portugal på det. En målrig sejr til Portugal og en målrig sejr til Tyskland, så er Portugal i 1/8 finalerne. Ghana har desuden ikke ro på holdet, idet Sulley Muntari og Kevin-Prince Boateng i dag er blevet sendt retur til Ghana, idet de efter sigende har været oppe at slås! Hovedtippet til dagens Portugal – Ghana landskamp i fodbold ved VM 2014 er mindst 3 mål, så spil på over 2,5 mål til odds 1,50. PRIMÆRT TIP!!! Spil det her
  • Ronaldo har stadigvæk sit første mål til gode ved dette VM. Han er den mest oplagte kandidat til at score mål i dagens fodboldkamp og oddset på ham som første målscorer er på yderst fornuftige 3,75, mens at han scorer ”når som helst” giver odds 1,66. PRIMÆRT TIP!!! Spil det her
  • Kampens resultat: Alle resultater tager udgangspunkt i mange mål, fordi Portugal SKAL have mange mål, hvis de vil videre til 1/8 finalerne. 3:0 til odds 19, 4:0 til odds 34, 4:1 til odds 26 og 4:2 til odds 34. Der er et monster odds på 67, hvis Portugal vinder 5:0. Går Ronaldo mål amok, er intet umuligt. Spil det her
  • Bookmaker hælder mest til portugisisk sejr og et 1-tal til odds 1,95, idet profilen over dem alle Ronaldo i dag for alvor kommer til at træde i karakter, ligesom Schweiz´ Xherdan Shaqiri eksempelvis gjorde det i onsdagens kamp mellem Honduras og Schweiz – en kamp som Schweiz vandt med 3 mål ALLE scoret af profilen over dem alle på det hold ”Xherdan Shaqiri”, der til daglig spiller i Bayern München. Dette VM 2014 er så småt ved at blive profilernes VM i fodbold. Neymar fra Brasilien kører klatten med 4 mål, Lionel Messi er matchvinder med sine kampafgørende mål og indtil nu er han noteret for 4 mål. Thomas Müller er profilen fra det tyske landshold. Selv Holland har en mega profil i Arjen Robben. Det er blot Cristiano Ronaldo, ham der for blot få måneder siden blev kåret til verdens bedste fodbold spiller, der stadigvæk mangler at ”stemple ind” på den store verdens scene. (Glem alt om Luis Suarez fra Uruguay, han er ikke en profil men en skændsel for fodbold sporten og sig selv, idet han fortsætter med at bide sine modstandere.) Spil det her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3