top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-06-2014 Odds fiduser & spil tips: Algeriet - Rusland, kampstart 26. juni 2014 klokken 22:00Algeriet har med sine 3 point efter en målrig kamp mod Sydkorea, som Algeriet vandt med 4:2, en historisk mulighed for at kvalificere sig til 1/8 finalen. I dagens landskamp er det dog Rusland, der er favoritter og Rusland vil også med en sejr i dag på bekostning af Algeriet kunne kvalificere sig til knock-out fasen. Landstræner Fabio Capello har udtalt, at Rusland SKAL vinde denne kamp!

Spilfiduser med odds og spil tips til VM i gruppe H med Algeriet – Rusland
  • Algeriet har i begge sine kampe ved denne slutrunde lukket 2 mål ind i hver kamp. Tror også det bliver tæt på umuligt for Algeriet at lukke ned for Rusland. Algeriet kan ”nøjes” med uafgjort mod Rusland og alligevel kvalificere sig til 1/8 finalen. En ting er dog sikkert, denne landskamp ender ikke med et X. Pilen peger mest på russisk sejr og et 2-tal til odds 1,95, idet russerne har den stærkeste defensiv og spiller for spiller bør Rusland også være et bedre mandskab end Algeriet. Rusland får torsdag aften sin første sejr ved VM 2014, det er vi ret overbeviste om. PRIMÆRT TIP. Spil det her!
  • Kampen mellem Sydkorea og Algeriet var meget underholdende og særdeles målrig. Rusland skal frem på banen fra start og jagte sejren. Tror Algeriet går frisk til opgaven også, så det er endnu engang mange mål, vi forventer i denne kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 2,15. Spil det her
  • Kampens resultat: Alle resultater tager udgangspunkt i russisk sejr. 1:2 til odds 9, 1:3 til odds 17 og 1:4 til odds 41.
  • Alle odds kan også spilles med 750 kroner bonus på en NY bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3